Eşimin yaptıkları normal mi?

Arkadaşınla bi yere kadar konuşabilirsiniz herşeyi anlatmak doğru değil gerçekten. Eve sadece misafir geldiğinde değil her gün eşime yemek konusunda danışır fikir alırım oda bundn memnun olur Çan'ımın istediği bişey varsa söyler bence bu normal.. evden gitmesi, kv ye gitöesi çok yanlış başka bi odaya gidebilir bu konuda haklısın

Eşin bir olalım birlikte olalım istiyor sadece bence.
Sorunları arkadaşına anlatma demesinden,
Yemeğe bile birlikte karar vermeye çalışmasından
anladığım bu..

Eşine değer verdiğini, özel olduğunu hissettirmelisin gibi geliyor.
(Bu kısım kendime de tavsiye olsun)

Kavga olunca birine anlatmamak doğru, talebi de doğru.

Yemeği birlikte seçmek gerek bence, hele ki misafir gelecekse.

Evden gitmesi yanlış, ama bir şeyleri kırıp dökecekse ve kavga büyüyecekse gitmesi daha iyi.

Eşinizin yaptıkları normal.

İlk olarak eşiniz kavgadan sonra evden girmekle çok iyi yapıyor.Çünkü atıuorum diğer odaya gidiyor siz gidiyor birşey diyorsunuz veya o geliyor birşey diyor kavga daha çok uzuyor en iyisini yapıyor benim eski eşim hep öyle kavga esnasında sürekli peşimden gelip karı gibi söylenirdi kendimi zor tutardım ikinci olarak arada eşinize sorabilirsiniz hayatım şunu yapıcam yermisin veya senin canının istediği birşey varmı diye şunu unutmayın güvendiğiniz arkadaşınız belkide düşmanınızdır sizi yanlış yönlendirebilir LÜTFEN KİMSEYE GÜVENMEYİN!

kavgada gitsin ama bi zahmet suradayim desin. oldu mu kaldi mi insan merak eder.

yemege karissin ne olacak. hatta ona yaptirin arada. ben 50 kere sorarim istedigin bisey var mi diye. misafirede ortak karar veririz. ne olacak. adam mutlu olur. kucuk seyler bunlar.

aile sirrinizi kimseye vermeyin. esiniz hakli.

ben de en yakınımla herşeyimi paylaşırım çok çok özel olmadıkça. kimle ne konuşulacğaını bilirsin. eşin müdahale etmemeli. ama eşin anlattığını nereden biliyor ki?

yemek konusunda adam haklı. ben bu evin kadınıyım vs ne alaka? adam da evin erkeği? yemeği sen tek başına mı yiyosun?

evden gitme konusu da çok saçma. sakinleşmek istiyosa yan odaya geçsin.

Bir kere annesinde kalmıştı o kaldığında evden gitmeden bana bitti artık bosanalim demişti kayinvalideme de bosaniyoruz demis

Demekki anlatabiliyormuş tartışmalarınızı 3.kişilere.
Bunu başta kendisinin yapmaması lazım.
Bu arada yemek konusu abartılacak birşey değil mesela evin kadınısınız doğru fakat akşama ne yapalım diye fikir almanız hatta fikrini beyan edip yardımcı olması güzel birşey.

Eşinizin evle ilgili olması, ortak kararlar alınması kötü bir şey değil. Kızdığında evden gitmesi, bir gece dışarda uyuması çok da sorun edilecek bir durum değil. Zaten insanlar öfke anında olumsuz davranışlar sergileyebilir, adı üstünde öfke! Karşı taraf, şiddete, küfür ve hakaret etmiyor, cam çerçeve indirmiyorsa olağan karşılamak gerekir. Zaten uzatmıyormuş eşiniz, ertesi günü geliyor dediniz. Dert etmeyin bence. O evden gidince sizde yapın kendinize bir kahve, açın güzel bir film dikkatinizi ona yoğunlaştırın.

ikinizde basınbıza buyruk gibi yemegi sorsan ne olacak ki soruver istiyorsa.

arkadaslarına herseyi anlatmamalısıın ailenede,,
ve onun yaptıgı zaten evden gitmek ayrrı bir hata

Yapilacak yemegi esime sormam, ne de olsa ben yapacagim niye sorayim? Ama mangal yakilacaksa zaten kendisi yapar

Kavgada cikip gitmek ve sakinlesince gelmek de mantikli. Esinizin gitmesini istemiyorsaniz siz gitmelisinizmecburen ,eh bu da daha sacma olacagindan denemenizitavsiye etmem

Bence de esinizle aranizda gecen tartismalari anlatmamalisiniz. Ben henuz evli degilim fakat uzun sureli bir iliskim var. Sevgilimle ilgili dert ettigim birkac seyi cok yakin bir kadin arkadasima anlatma gafletinde bulundum bundan bir 6 ay once falan. Kendisi hala kocisinin ne harika oldugunu anlatirken benim anlattigim problemler uzerinden giderek "ayh evet kocisim X cok saygilidir, cok muhtesemdir, evet o gibi seyleri asla yapmaz mesela" diyor. Hayir biz unuttuk meseleyi cift olarak, benim arkadas hala ayni durumdan kendine pay cikariyor...

Eşinizle ufak tefek sorunları bir başkasına anlatmanız çok yanlış, çok büyük sorunlar olur o zaman zaten aile büyükleri araya girer düzeltme yolu varsa düzeltilir yoksa yollar ayrılır. Misafir geleceği zaman ben eşimle konuşurum " ne yemek yapalım, ne ikram edelim" gibi... Yani bundan abartılacak bişey yok ama eşinizin gidip arabada sabahlaması bana göre ters. Her sorunda kaçacak delik aramak çözüm değil. Sanırım çok sık kavga ediyorsunuz.?

Erkekler böyle özel konuları asla paylaşmaz. Bende eskiden anlattığım dönemlerim olsada artık kimseye anlatmıyorum özelimi. Sizde anlatmayın bence evet insan paylaşmak istiyor belki ama insanlar çok tuhaf.
Tartışınca evden uzaklaşması doğru ama geceyi dışarda geçirmesi doğru değil. Siniri geçene kadar evet ama gelsin evinde uyusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…