- 3 Ocak 2017
- 15
- 1
- 1
- 35
- Konu Sahibi kuzum12345
-
Sonucuna katlanmak zorunda olan kişi o olacak ama elimde birşeyler olmalı
Evet tahmin ediyorum zaten ama bir şekilde beni kandırma ihtimali var öncesinde yaptığım hatayı yapmak istemiyorumNe haltlar karıştırdıgını öğrenmek için müneccim olmaya gerek yok.
Hiç tanımadıgı bir kadına ön kameran var mı demenin sizce halt yemelik tarafı mı kalmış ?
Boşanmayı düşünüyorsan açıkça vur yüzüne.
Yok düşünmüyorsan zaten arsız bir adam yakaladıgın halde bile devam etmiş korkmamış en azından gizli saklı yapmaya devam eder
O yazışmalar çoktan imha edildi kendisi tarafındantekrar soruyorum boşanacak mısın?
eğer öyleyse diyorum ki bulduğun o yazışmaları kayıt altına al.boşanma aşamasında delilin olsun.
neyse beni birşekilde ikna etti (!)
sonrasında hamile kaldım
Ayrı kalmamız mecburiyetten oldu benim tayinim çıkmadı haklısınız boşanmayı düşünüyorum ama elimde mahkemeye sunacak bir delilim yokyeni evli bir ciftin bir yil ayri kalmasi ne sebeble olursa olsun cok sacma belliki araya sogukluk girmis kopmussunuz adaminda akli baskalarina kaymis hadi sizi ikna etti! niye tamamen kafanizin temiz olmadigi bir adama cocuk yaptiniz cocuklari evlilik kurtarici olarak aceba ne zaman vazgececek bu insanlar! simdi tekrar suphelerin var ve kanitlarin bosanmak istiyormusun tamamen kanitladiginda yoksa tekrar ikna mi olacaksin!bence buna karar ver bosanirim burnundanda getirirum diyorsan dus pesine tum acigini vur yuzune ama yok yine ikna olur otururum diyorsan bence kendi ruh sagligin icin bu olayin pesini birak birkez daha yuz goz olma kari koca arasinda boyle bir konuyla yuz goz olup sonra tekrar ayni yastiga bas koymanin hic bir anlami yok bence sizin hayatiniz benim fikrim bu
O yazışmalar çoktan imha edildi kendisi tarafından
Çocuk musunuz sizi kandırsın ?Evet tahmin ediyorum zaten ama bir şekilde beni kandırma ihtimali var öncesinde yaptığım hatayı yapmak istemiyorum
Cahillik ettim yüzüne vurmak yerine direk ayrılmalıydımallahım bu ne yaman çelişki. aldatmanın karşılığı ikna olmak ve çocuk yapmaksa aynı yöntemi bi daha deneyin.
bence siz boşanmazsınız. o yüzden hiç kucalarıp iyice yüz göz olmayın.
Aynen durum böyle farkındayım ve kendime çok kızıyorum cesaretsizliğim yüzdenÇocuk musunuz sizi kandırsın ?
Elma şekeri verip mi kandıracak.
Kandırmamış ki
İnanmak istemişsiniz, unutmak istemişsiniz hepsi bu.
Boşanmayı düşünüyorum ama çocuk var öğreneceğim seyleri kaldıramazsam çocuğa rağmen boşanacağımburada çok zeki kadınlar var yardımcı olurlar ama sen işin boşanma tarafında mısın bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?