Eşimin yaptıkları

Boşanmayı düşünüyorum ama çocuk var öğreneceğim seyleri kaldıramazsam çocuğa rağmen boşanacağım

anladım.

yani aldatılmanın boyutuna bağlı.

konu sahibi içimden geçenleri kırmadan söylemeye çalışacağım.

sen boşanmayacaksın,bunu biliyorsun.

bak hiç kurcalama ciddiyim çünkü kim bilir kaç kadınla kaç defa aldattı seni ve sen bunları bilerek devam edeceksin.kocan daha da abartacak ve hayatın berbat bir hal alacak.

bazen bilmemek daha iyidir.

tek önerim affedip ikinci çocuğu yapma.

Kafamda bu şüpheyle duramıyorum yaptığı şeylerin bedelini ödemeden yapmaya devam etmesine izin mi vereyim

Önce al külahını önüne net karar ver .Boşanacak mısın boşanmayacak mısın?

Boşanacaksan önce sakin ol.Hiç birşey belli etme.Her taraftan takip et.Her bulduğunun görüntüsünü al yedekle.

Gerekirse telefona program yükle.Delilleri topla. Sonra hiç konuşma bile.

Sen de çıkıp gitme.Değiştir kapının kilidini eşyalarınıda koy kapıya ara ailesini de olanları anlat.

Adamakıllı bir avukat bul bunları ortaya dökmeden o kanunen alınması gerken tedbirleri alsın önce.

Görsün bakalım dünya kaç bucak.

Önce al külahını önüne net karar ver .Boşanacak mısın boşanmayacak mısın?

Boşanacaksan önce sakin ol.Hiç birşey belli etme.Her taraftan takip et.Her bulduğunun görüntüsünü al yedekle.

Gerekirse telefona program yükle.Delilleri topla. Sonra hiç konuşma bile.

Sen de çıkıp gitme.Değiştir kapının kilidini eşyalarınıda koy kapıya ara ailesini de olanları anlat.

Adamakıllı bir avukat bul bunları ortaya dökmeden o kanunen alınması gerken tedbirleri alsın önce.

Görsün bakalım dünya kaç bucak.

Ben boşuna dil dökmüşüm.Senin boşanmaya falan niyetin yok.

Bak canım şehir değişince adam da değişmiyor.Nereye gidersen git o adam sana bunu yapacak.

Ayrı kalmamız mecburiyetten oldu benim tayinim çıkmadı haklısınız boşanmayı düşünüyorum ama elimde mahkemeye sunacak bir delilim yok
mahkemeye sunacak delilim yok derken ben bu konulari pek bilmiyorum ama illaki delilmi lazim bosanmak icin benim kardesim bosandi hemde mis gibi evliliginden adamida hic birseyle suclamadi bence siz bosanmak degil ikna olmak istiyorsunuz bosuna burda oyalanmayin haberiniz yokmus gibi devam edin ogreneceklerimi kaldiramazsam bosanirim diyorsunuz cunku hala, siz adami basarsiniz adam hayal gormussun sen hayatim der ikna olursunuz kimsenin hayatini yargilamak kimsenin haddine degil tabiki sizin yasantiniz illa bosan demeklede olmaz bunun kararini verecek olan sensin otur iyice dusun herseyi ayrilirsam ne olur devam edersem nolur hangi hayat sizi daha mutlu edecekse ona gore davranin allah yardimcin olsun

Çocuğu alıp memleketime gideceğim düşüncem bu boşanmayı istiyorum ama çocuğum babasına çok düşkün oraya gidince daha kolay olur belki ailemin desteğiyle

Çocuğu alıp memleketime gideceğim düşüncem bu boşanmayı istiyorum ama çocuğum babasına çok düşkün oraya gidince daha kolay olur belki ailemin desteğiyle

hayır sakın,evi terk etmemen gerek bu süreçte.

maddi durumun nasıl? bir avukatla görüşmen lazım yanlış adımlar atmamalısın.

Kafamda bu şüpheyle duramıyorum yaptığı şeylerin bedelini ödemeden yapmaya devam etmesine izin mi vereyim
Bedeli nasıl ödeyecek?

Kavga edeceksiniz, küseceksiniz. Ee? Aynı evde, aynı yatakta ne kadar süre küs kalacaksınız? Eninde sonunda barışacaksınız, o bedel de bitecek.

15 günlük, 1 aylık küslük karısını defalarca aldatan adama bedel ödetmek olmaz.

Eğer ayrılmaya kararlıysanız harekete geçin. Yok ben ayrılmam, evliliğimi devam ettiririm diyorsanız belli etmeyin bildiğinizi, o kadar da yüz göz olmayın.

Evi terketmek değil tayin isteyeceğim iyi bir işim var maddi sıkıntım yok

o zaman konu sahibi lütfen boşa bu adamı.

ben işin yok çocuğun var diye sakin sakin yazmaya çalıştım ama yeter :)))

adam kızlarla sanal seks yapıyor muhtemelen,hatta gerçeğe bile taşımış olabilir bunu.

çocuğun ahlakı olmayan bir babayla büyüyeceğine babası yanında olmadan büyüsün.

sakın ama sakın kanıt bulmadan adama saldırma önce delil bul ispatla aldattığını sonra davanı aç al çatır çatır tazminatını

Bana sorarsan hemen kayıt yap ve bunları ona göster, sakin davran sinirle hareket edersen suçu sana yıkıp işin içinden çıkar. Eğer yeniden son kez bir daha yaparsa o zaman düşünme bile, bak bakalım ne kadar derinlere inmiş onuda iyice araştır. Başka kadınlarla temas vs varsa boşan ama lütfen

Boşanmayı düşünüyorum ama çocuk var öğreneceğim seyleri kaldıramazsam çocuğa rağmen boşanacağım
Bunları nasıl kaldırıyorsunuz hayretler içindeyim.Yabancı bir erkekle siz bunları yaşasaydıniz kocanız sizi çoktan o....u olan edip boşamıştı farkında mısınız ?

Ne yaptığı belli ama birincide affettiğine göre bunda da ona inanmayı seçeceksin belli

Kaldıramıyorum zaten kimseye anlatamadığım için buraya yazdım ne yaptığını öğrenmek için bir fikir verin sonrası ne olduğu umrumda değil artık

Malesef ne olursa hamilelik döneminde ve çocuk doğduktan sonra oluyor.En iyisi bunlara çocuk falan doğurmamak.Bir hatalarında tekmeyi basmak.
Evlimisn sorusuna geldiyse olay ya yapacağını yapmış ya yapacaktır.Zaman kaybettirmeye yemin ettirmeye değmez bile.Çok üzgünüm.

Eğer boşanırım bu adamdan diyosan vur yüzüne, he yok ailemin yanına dönemem, ortada bebek var, ben onsuz yapamam diyosan hiç kendini onun gözünde 'aldattığım halde benden vazgeçemedi' konumuna düşürme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…