- 14 Ağustos 2016
- 4.559
- 21.571
- 238
- Konu Sahibi kuzum12345
-
Boşanmayı düşünüyorum ama çocuk var öğreneceğim seyleri kaldıramazsam çocuğa rağmen boşanacağım
Kafamda bu şüpheyle duramıyorum yaptığı şeylerin bedelini ödemeden yapmaya devam etmesine izin mi vereyimanladım.
yani aldatılmanın boyutuna bağlı.
konu sahibi içimden geçenleri kırmadan söylemeye çalışacağım.
sen boşanmayacaksın,bunu biliyorsun.
bak hiç kurcalama ciddiyim çünkü kim bilir kaç kadınla kaç defa aldattı seni ve sen bunları bilerek devam edeceksin.kocan daha da abartacak ve hayatın berbat bir hal alacak.
bazen bilmemek daha iyidir.
tek önerim affedip ikinci çocuğu yapma.
Kafamda bu şüpheyle duramıyorum yaptığı şeylerin bedelini ödemeden yapmaya devam etmesine izin mi vereyim
Şu an istemediğim bir yerde yaşıyorum eşimin işinden dolayı burdan gitmek istiyorum ve gideceğim eşim de gelmek istiyorsa gelecek yanımızda olacaködetemezsin,verdiğin hiç bir ceza onu yapacağından alı koymaz.
çünkü sonuçta affedeceğini biliyor.
mahkemeye sunacak delilim yok derken ben bu konulari pek bilmiyorum ama illaki delilmi lazim bosanmak icin benim kardesim bosandi hemde mis gibi evliliginden adamida hic birseyle suclamadi bence siz bosanmak degil ikna olmak istiyorsunuz bosuna burda oyalanmayin haberiniz yokmus gibi devam edin ogreneceklerimi kaldiramazsam bosanirim diyorsunuz cunku hala, siz adami basarsiniz adam hayal gormussun sen hayatim der ikna olursunuz kimsenin hayatini yargilamak kimsenin haddine degil tabiki sizin yasantiniz illa bosan demeklede olmaz bunun kararini verecek olan sensin otur iyice dusun herseyi ayrilirsam ne olur devam edersem nolur hangi hayat sizi daha mutlu edecekse ona gore davranin allah yardimcin olsunAyrı kalmamız mecburiyetten oldu benim tayinim çıkmadı haklısınız boşanmayı düşünüyorum ama elimde mahkemeye sunacak bir delilim yok
Çocuğu alıp memleketime gideceğim düşüncem bu boşanmayı istiyorum ama çocuğum babasına çok düşkün oraya gidince daha kolay olur belki ailemin desteğiyle
Bedeli nasıl ödeyecek?Kafamda bu şüpheyle duramıyorum yaptığı şeylerin bedelini ödemeden yapmaya devam etmesine izin mi vereyim
Evi terketmek değil tayin isteyeceğim iyi bir işim var maddi sıkıntım yokhayır sakın,evi terk etmemen gerek bu süreçte.
maddi durumun nasıl? bir avukatla görüşmen lazım yanlış adımlar atmamalısın.
Evi terketmek değil tayin isteyeceğim iyi bir işim var maddi sıkıntım yok
Bunları nasıl kaldırıyorsunuz hayretler içindeyim.Yabancı bir erkekle siz bunları yaşasaydıniz kocanız sizi çoktan o....u olan edip boşamıştı farkında mısınız ?Boşanmayı düşünüyorum ama çocuk var öğreneceğim seyleri kaldıramazsam çocuğa rağmen boşanacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?