Esimin yardimci olmamasi

Manolya--

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2016
1.631
2.558
133
Merhabalar benim bedensel engelli kardeşim var. Yürüyemiyor. Annem ve babam bir sebepten ötürü ablamın yanına gittiler. 3-4 gunlugune. Aslında annem tek gidecekti kendi de rahatsız olduğu için babamla birlikte gittiler. Eşim ve ben annemin evinde kalıyoruz. Kardeşimle ilgilenmek için. Annemleri yolcu ettik bugün kardeşim de arabadaydi. Ben kapıyı açtım. Kardesimi indirmek icin Kucağıma aldım indirdim eve kadar götürdüm. Eşim hiç yardım edeyim bile demedi. Zaten kardeşimin bakımıyla ben ilgileniyorum. Ayrıca beklentim yok. Ama insan bi yardım edeyim demez mi? İçten içe kırıldım. Haksız mıyım

Genel tavrı böyle düşüncesizse haklısınız.
Ancak çoğu zaman sizi düşünüp yardım ediyorsa hoş görün..
Belki düşünemedi.
Sonuçta hep hayatında olan bir durum değil.
Ne yapması gerektiğini bilememiş olabilir.
Kendi evinizde bile değilsiniz, düzeni bozulunca insan bir aptallaşıyor.

Neden yardım istemediniz eşinizden?

Düşünmemiş daha önce böyle bir durumla karşılaşmadığı için ne yapması nasıl yapması gerektiğini bilememis olabilir.

Kırılmak yerine yardım isteyin, isteyip de yapmazsa, kırılacak bir sebebiniz olur.

Açıkçası onun bsy demesini bekledim. Sen alamazsın yardim edeyim gibi. Bsy demeyince kendi kardeşim ben hallederim diye düşündüm

Ne yapacağını bilememiştir belki. Siz yönlendirin Bir dahaki sefere.

Kaç kilo kardeşiniz ?
Bazı insanlar özrü olan insanlardan ürperir sebep bu olabilir mi ?

Açıkçası onun bsy demesini bekledim. Sen alamazsın yardim edeyim gibi. Bsy demeyince kendi kardeşim ben hallederim diye düşündüm
sen atılınca halledebileceğini düşünmüştür.sen indiriver deseydin en başında o hareketi yapmadan eşin de ben yapamam deseydi evet yardımcı olmuyor derdim ama bu anlattığınla bir problem göremedim.

Tuhaf bir durum. Merhameti olan insan, sokakta gördüğü bir engelliye bile yardım eder. Eşinizin öyle olduğunu düşünmüyorum. Keza o eşinin kardeşi, sen demeden eşin yardım etmeliydi.

Back
X