esimin yazismalarina bir goz atin, bir akil verin

canim bu kadar uzun yaziyi buraya yazipta cozum beklerken harcadigin vakti bence kendine ayirmalisin.sana degisik gelecek seyler yap doga yuruyusu mesela ne bilim dalmak yuzmek mesela.yani kafanda bu kadar kisir fikirler olaylar oldukca saglikli dusunemezsin bence.biraz ufkunuzu acin ruhunuzu ferahlatin seviyosaniz birbirinizi gerisi zaten.gelir

Çok doğru katılıyorum.

bacım yazdıklarını okudum eşinin sözde görümceyle yazışmalarınıda okudum ki görümceden ziyade kızımsana diyorum gelinim sen anla hesabı olmuş adam içini dökmüş rahtlamış sende yap onun kullandığı dil le yap. ve evet tecrübelerimden yola çıkarak diyorum geçmişe sünger çekmek zor ama zırt pırtta geçmişi geleceğinin önüne geçmesine izin verme bu tarz fırsatlar koyma ..eşin anladığım kadarıyla vicdanlı biri bu en önemlisi ve diğer bişeyde seni seviyor yadaaa sen o mesajları okuyup kendine aaa eşim beni cidden seviyor hiç kötü bişey dememiş demek içinde yazmış da olabilir varmı öyle bir kurgusal beyni onu sen bilirsin artık anlamış olman lazım 5 yıldır yaşıyormuşun 5. yılllık süreçte tüm bunları aşmış olman gerek cidden mevlananın sözü gibi DÜN DÜNDE KALDI CANCAĞIZIM ARTIK YENİ ŞEYLER SÖYLEMEK LAZIM...
artık çamaşırını şuraya attı diye kahvaltıya geç kalktı diye kavga ediyor olmanız gerek haaa arada sırada bayramda seyranda kayınvalide kavgasıda olması doğal bunuda açıkca yazayım annenle bile anlaşamadığın noktalar olurken sana karşı gardını almış bir kadınla olmayacak diye bir kaide de yok hani
okuduğum kadarıyla seviyor ve seviliyorsunuz sizin iş bir kaç yıla toparlamassanız hep bu sürüncemede devam eder ve bir bakmışsınız 10.yılınız bir bakmışsınız 20.yılınız dolup gitmiş bana öyle geldi... tabi masterınızı bu tarz ilişkiler üzerine yazmıyorsanız artık buna bir dur diyin derim....
silkinin ve hayatın her anını geri döndürmenin ne zor ve imkansız bişey olduğunun farkına varın derim... herşey güzel olucaktır inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…