- 12 Aralık 2010
- 8.367
- 5.409
- 248
Aslinda Ben esimi cok sevdim, ona asik oldum, onunla birlikte herseyi asabilecegimi dusundum. Yani gercekten o kadar cok fedakarlik yaptim ki o benim icin binde birini bile yapmamistir. Bir annesini, bir kardesini bile hep bana tercih etmistir, annesinin dedikodusu yuzunden gunlerce beni aglatmistir, kardesinin ustun terbiyesi ve ahlakini overek benj asagilamistir. Bunlar Hic de gorundugu kadar kolay asilacak sorunlar degil, en buyuk asklar bile ustesinden gelemez ustesinden gelemez. Sevsem bile cok yoruldum artik sanki.
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
esin basakmis benim esim de basak. bunlarin ne kadar zor erkekler oldugunu ancak yasayan anlar
Aslinda inanin Ben de boyle bir insan degildim, neleri kimleri gorup sukunetini korumus bir insanim. Ama esim o kadar detayci, o kadar vicik vicik ince ince dusunen biri ki Ben artik kayisi kopardim ona karsi. Ben de Biktim, Ben de yoruldum onun datayciligndan en ufak seyleri sorun etmesinden artik inadina inadina gidiyorum sanki. Gecen gun bayramlik keten gomlek ve pantalon utuledim, inatla giymiyor, bagiriyor cagiriyor, inatla Ben de bagirdim bunlari giyeceksin diye. Inanin kesinlikle boyle biri degilim, Ben de biliyorum tamam sen ne istersen giy demeyi ama bir defacik da beni dinlese ne olur, ne diye bagiriyor ki inatla??? Yani o kadar gicigim ki artik Ben alttan Alan Ben ezilen olmaktan biktim.
nişanlıyken o kadar kan kusturmuş sana niye evlendin o adamla?
Hani eşine de hak veriyorum bir yandan yanlış anlama ama.
O kadar lafı etmesi tabi ki haksızlık sana,terbiyesizlik. Ama onları kabul etmişsin sen,evlenmişsin adamla.
Hiç evlenmeyecektin.
Şimdi o konuları açmanın size bir faydansı yok ki.
Eşin de bile bile açık bırakmış o sayfaları.
Sen seviyor musun eşini onu düşün. Eşin pişman olmuş gibi geldi bana.
İki güler yüz göstersen,kurtarmaya çalışsan evliliğini?
kızmayın ama sizde de hata var, bayram günü eşiniz dolaptan bi kıyafet cıkarıp bunu giyeceksin dese ve sizin o an giymek istemediğiniz bi seyse siz de giymezsiniz bence, sevmediğiniz bi giysi olmasından ziyade o uslubu için giymek istemezsiniz. ama belki; ''hayatım bunları giysene sana çok yakısıyor'' dese kırmamak için giyebilirsiniz ya da yine de istemiyorsanız o usluba karsı, aynı yumusaklıkta cevap verirsiniz ve ortaya bu tip ufak tefek sorunlardan büyük tartısmalar cıkmamıs olur.
bence eşiniz su an aranızın düzelmesi için çabalıyor, size bu ayrılık sinyallerini sessizce bir msn konusma kaydıyla değil de hakaretlerle, kavgalarla yüzünüze yüzünüze de söyleyebilirdi ama oturmus bunun için kafa patlatmıs, ne yapabilirim, nasıl düzeltebilirim diye plan yapmıs bence bu da onemli bir sey.
aslında ben sizin yerinizde olsam, ona aynı sekilde cevap verirdim:) bi msn konusması da ben bırakırdım ortada, kardesimle ya da kız arkadasımla. yine karsı tarafın yazdıklarının olmadığı bir konusma halinde. tatlı tatlı sikayetlerimi yazardım oraya. işte x'i cok seviyorum ama neden böyleyiz bilmiyorum, keşke beni biraz anlasa daha ilgili olsa bizden mutlusu olmayacak ama hep kavga hep kavga.. böyle devam edersek bosanıcaz baska yolu yok. ahh ne olurdu biraz romantik olsaydı, elinde ciceklerle eve gelseydi beni şaşırtsaydı sevincten boynuna atlardım..filan yazıp skype i açık unuturdum
birseylerin duzelme ihtimali var midir? yani ben kendi icimde bile asamadigim sorunlar yuzunden ne yapabilirim ki?
Bence eşin seni çok önemsiyor,iletişim probleminiz var sadece ve sen artık geçmiçi unutmalısın
Nerden anladin onemsedigini??
birseylerin duzelme ihtimali var midir? yani ben kendi icimde bile asamadigim sorunlar yuzunden ne yapabilirim ki?
Ayrılmak dışında ne yapabilirim diye soruyorsun anlaşılan..
Ailesinden haz etmiyorsundur bu konuda seni çok iyi anlarım.
Olabildiğince az görüş, mesafeli ol ama kötüleme. Sanki hayatta yoklarmış gibi davranabilirsin.
Birlikte evlilik terapistine gidebilirsiniz.
Mesele nereye baktığınla ilgili aslında. Emin ol evlilik yolunda herkes bir takım sıkıntılar yaşıyor ama herkese
kendi yaşadığı en büyük, en farklı geliyor.
Senden iyi durumdaki evliliklere bakarsan hep geçmişin kini ile hayatı ikinize de zindan edersin.
Senden kötü durumdaki evliliklere bakarak eşinin artılarına odaklanıp geçmişi azar azar silersin..
Adam ev işlerine yardım ediyor mesela bu her erkekte olmayan bir artı.
Hiç eşinin artılarını yazdın mı bir deftere?
Denemeni tavsiye ederim..
benim esim de mukemmel gorur kendini ama mukemmel gordugunu de kabul etmez.Yani esim mukemmel insan olarak gorur kendini onda Hic sorun yoktur, o elinden gelen herseyi yapiyordur. Yeni basladi ev isine yardim etmeye, o da Ben cok yoruluyorum diye, eksik olmasin ne deyim. Ben aslinda birseylere cok dikkat ediyorum ama yine birseyler patlak veriyor gecimsizlik, kavga cikiyor, ne yapalim ki bombos sus pus oturalim mi ki, bilemiyorum.
Yani esim mukemmel insan olarak gorur kendini onda Hic sorun yoktur, o elinden gelen herseyi yapiyordur. Yeni basladi ev isine yardim etmeye, o da Ben cok yoruluyorum diye, eksik olmasin ne deyim. Ben aslinda birseylere cok dikkat ediyorum ama yine birseyler patlak veriyor gecimsizlik, kavga cikiyor, ne yapalim ki bombos sus pus oturalim mi ki, bilemiyorum.
Uzun olmasına rağmen okudum arkadaşım senin konuların ilgimi çekiyor..
Bak ben de çok kinciyim, unutamıyorum yaşadığım sorunları, çok önüne getirdim ama
şunu anladım.
Ya gerçekten bu kadar mutsuzsan ayrılacaksın.
Ya da ayrılık düşünmüyorsan unutmak için çabalayacaksın.
Eşini bıkmış ve yolun sonunda gördüm.
Çok suçludur bilemem..
Ama haklı olduğu bir konu var ki bu böyle devam etmez.
Sen de ondan memnun değilken dul olcam mantığıyla devam etmen saçma, gençliğine yazık.
Farklı açıdan bak, güzel bir çözüm bul kendine.
Alay etmişsin ama ben eşinin çabasını takdir ettim doğrusu. En azından biri konuşsun belki faydası olur diye düşünmüş..
Bunu yapmayan erkek de çok..
Doğru söylüyor geçmiş günahlarını silemez.
Artık iyisin ama geç kaldın diye bir mantık olamaz evlilikte.. Varsa da ayrıl yani.
Huzur her şeydir. Yazık günah ikinize de..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?