esimin yazismalarina bir goz atin, bir akil verin

esin basakmis benim esim de basak. bunlarin ne kadar zor erkekler oldugunu ancak yasayan anlar

esin basakmis benim esim de basak. bunlarin ne kadar zor erkekler oldugunu ancak yasayan anlar

Yani uzerinde durmak sacma belki ama Ben de ikizlerim ve hangi yoruma bakarsaniz bakin basak ve ikizler hakkinda bir tane bile olumlu yorum yoktur. Ve yazan bircok sey de gercektir. O kadar vicik vicik detayci bir insan ki dinlerken nefret katsayiniz artar onu. Mesela bir erkek hocaya ogrencisini sikayet etmem mevzusu o kadar dallandi, budaklandi, viciklasti ki yemin ederim taaaaa kocasini aldatan kadindan tutun kasar kelimesine kadar gitti bu konu.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

kızmayın ama sizde de hata var, bayram günü eşiniz dolaptan bi kıyafet cıkarıp bunu giyeceksin dese ve sizin o an giymek istemediğiniz bi seyse siz de giymezsiniz bence, sevmediğiniz bi giysi olmasından ziyade o uslubu için giymek istemezsiniz. ama belki; ''hayatım bunları giysene sana çok yakısıyor'' dese kırmamak için giyebilirsiniz ya da yine de istemiyorsanız o usluba karsı, aynı yumusaklıkta cevap verirsiniz ve ortaya bu tip ufak tefek sorunlardan büyük tartısmalar cıkmamıs olur.

bence eşiniz su an aranızın düzelmesi için çabalıyor, size bu ayrılık sinyallerini sessizce bir msn konusma kaydıyla değil de hakaretlerle, kavgalarla yüzünüze yüzünüze de söyleyebilirdi ama oturmus bunun için kafa patlatmıs, ne yapabilirim, nasıl düzeltebilirim diye plan yapmıs bence bu da onemli bir sey.

aslında ben sizin yerinizde olsam, ona aynı sekilde cevap verirdim:) bi msn konusması da ben bırakırdım ortada, kardesimle ya da kız arkadasımla. yine karsı tarafın yazdıklarının olmadığı bir konusma halinde. tatlı tatlı sikayetlerimi yazardım oraya. işte x'i cok seviyorum ama neden böyleyiz bilmiyorum, keşke beni biraz anlasa daha ilgili olsa bizden mutlusu olmayacak ama hep kavga hep kavga.. böyle devam edersek bosanıcaz baska yolu yok. ahh ne olurdu biraz romantik olsaydı, elinde ciceklerle eve gelseydi beni şaşırtsaydı sevincten boynuna atlardım.. filan yazıp skype i açık unuturdum

Son düzenleyen: Moderatör:

sizce neye pisman olmus? ya da nasil kurtarmaya calisiyor?

birseylerin duzelme ihtimali var midir? yani ben kendi icimde bile asamadigim sorunlar yuzunden ne yapabilirim ki?

Son derece sağlıklı düşünebilen akıllı bir erkek..ve son derece sağlıksız bir kadın var bu konuda..hasta insanlar(ruh) genelde en yakınlarını hasta ederler o yüzden ettiği küfürler,vurması falan hiç tuhafıma gitmedi..

İnşallah sizden boşanıp kendine layık birini bulur..inşallah sizde bir an evvel tedavi olursunuz..zaten eşinizde konuşmasında belirtmiş sizin çocukluğunuz ve kendi aile yaşantınızla ilgili..şiddetin,kavganın normal olduğu bir evde büyümüş bir insanın ruh sağlığının böyle olması ve böyle davranması çok normal sizin suçunuz değil bu..en kısa zamanda bir psikolog hatta bir de psikiyatr bulun..

birseylerin duzelme ihtimali var midir? yani ben kendi icimde bile asamadigim sorunlar yuzunden ne yapabilirim ki?

Elbette vardır sonucta siz sevdiginizi soylemissiniz yanlış hatirlamiyorsam, esiniz de belli ki konuşmaları bırakarak düzelmesi için cabaliyor sadece orta noktada bulusamiyorsunuz. Bence dediğim seyi bi deneyin, siz de biriyle konuşmuş gibi yaparak ortada unutun konuşmayi ama çok sert bi uslup kullanmayin, tatli sert yapin biraz. Hani ben mesajı aldım, bunlar da benim isteklerimiz gibi

Bence eşin seni çok önemsiyor,iletişim probleminiz var sadece ve sen artık geçmiçi unutmalısın

bence oturun konuşun eşinde bişeyleri düzeltmek istiyor ama 5 dksnı bıle kafaya takıp ısıtıp önünze koyarsanız ikinizde mutsuz olursunuz bende çok sorunlar yaşadım ama o an tartışıldı bitti enıne boyuna tartışın ve bir daha konusunu açmadan evlilik yuva kolay kurulmuyor

Uzun olmasına rağmen okudum arkadaşım senin konuların ilgimi çekiyor..

Bak ben de çok kinciyim, unutamıyorum yaşadığım sorunları, çok önüne getirdim ama
şunu anladım.

Ya gerçekten bu kadar mutsuzsan ayrılacaksın.

Ya da ayrılık düşünmüyorsan unutmak için çabalayacaksın.

Eşini bıkmış ve yolun sonunda gördüm.

Çok suçludur bilemem..

Ama haklı olduğu bir konu var ki bu böyle devam etmez.

Sen de ondan memnun değilken dul olcam mantığıyla devam etmen saçma, gençliğine yazık.

Farklı açıdan bak, güzel bir çözüm bul kendine.

Alay etmişsin ama ben eşinin çabasını takdir ettim doğrusu. En azından biri konuşsun belki faydası olur diye düşünmüş..

Bunu yapmayan erkek de çok..

Doğru söylüyor geçmiş günahlarını silemez.

Artık iyisin ama geç kaldın diye bir mantık olamaz evlilikte.. Varsa da ayrıl yani.

Huzur her şeydir. Yazık günah ikinize de..

Nerden anladin onemsedigini??

aslında bende ilk okduğumda bilerek bırakmış diyerek okudum sanki kurtarmaya çalışıyo gibi ama ben kesin bitirdim vicdan rahatlatmaya çalışıyorumda diyor bi taraftan...peki sizi sözde konuştuğu kişi olan görümce aradımı en kısa zamanda ara demişya

Ayrılmak dışında ne yapabilirim diye soruyorsun anlaşılan..

Ailesinden haz etmiyorsundur bu konuda seni çok iyi anlarım.

Olabildiğince az görüş, mesafeli ol ama kötüleme. Sanki hayatta yoklarmış gibi davranabilirsin.

Birlikte evlilik terapistine gidebilirsiniz.

Mesele nereye baktığınla ilgili aslında. Emin ol evlilik yolunda herkes bir takım sıkıntılar yaşıyor ama herkese
kendi yaşadığı en büyük, en farklı geliyor.

Senden iyi durumdaki evliliklere bakarsan hep geçmişin kini ile hayatı ikinize de zindan edersin.

Senden kötü durumdaki evliliklere bakarak eşinin artılarına odaklanıp geçmişi azar azar silersin..

Adam ev işlerine yardım ediyor mesela bu her erkekte olmayan bir artı.

Hiç eşinin artılarını yazdın mı bir deftere?

Denemeni tavsiye ederim..

Aşırı uzun olmus yarısını okudum ama ben sana diyim EŞİN BİLEREK AÇIK BIRAKMAMISTIR..Erkeklerde o tarz oyunlar olmaz çünki bunu akıl edemez..Ama adam kendını haklı buluyor,sen kendını haklı buluyorsun.Adamı sevmıyorsun, herşeyini giyimine varana kadar elestırıp ezıyorsun adamı,bulasık yıkamasa kızıyorsun ,boşan diyince de dul mu kalcam banene dıyorsun...Adam ne yapsın??Resmen senı anlamıyor ve artık anlamak da ıstemıyor...Anladıgım kısımdan bırı de uzun zamandır cınsellık de yok aranızda...Sen pekı bu adamı ıstemıyor musun?3 yıl öncekı nısanlılık dönemındekı olay sımdı mı sebep oluyor?Bu kısmı acıklarsan ben sana yazacagım ..

Yani esim mukemmel insan olarak gorur kendini onda Hic sorun yoktur, o elinden gelen herseyi yapiyordur. Yeni basladi ev isine yardim etmeye, o da Ben cok yoruluyorum diye, eksik olmasin ne deyim. Ben aslinda birseylere cok dikkat ediyorum ama yine birseyler patlak veriyor gecimsizlik, kavga cikiyor, ne yapalim ki bombos sus pus oturalim mi ki, bilemiyorum.

benim esim de mukemmel gorur kendini ama mukemmel gordugunu de kabul etmez.
kavga cikacagini anladiginda ortamdan uzaklas sakinles. sinirin gecince gelin bir araya.

Sus pus oturmayın elbette ama evet konu geçmişteki hataları ise susun daha iyi..

Adam bıkmış artık olan oldu bitti, bugün nasıl bir adamım hala kötüysem ayrılsın o zaman
başımın etini yemesin diye düşünüyor ki haklı..

Eminim kendini mükemmel gören bir adam zordur.

Ama her kadın kocasının başka bir huyu ile zorluk çeker..

Kimi pisliğinden, kimi kıskançlığından, kimi bencilliğinden, kimi patavatsızlığından..

Artılar çoksa eksileri görmezden gelebilmek gerek.

Olmuyorsa da zorlamamak gerek..

Aslinda Ben de cok yoruldum. Ya bakin, 5 yildir esim hayatimda ve Ben 5 yildir hep daha kotuye giden bir hayat yasadim sanki cok zoruma gidiyor. Isim vardi, istifa et dedi, ettim, kpss calistim olmadi, 3. Yil calisacaktim evde otur dedi, 1 yil bombos evde oturdum, Ben abd ye gidecegim dedi ABD ye geldik, bana yuksek lisans yap dedi yuksek lisansa baslayacagim, esimin okulu burda diye baska sehre de basvuramiyorum. Yani tatile gidelim desem gitmez, gezmeyi sevmez, bir muhabbet acsam muhalefet olur, susar im falan fistsn derken Ben psikolojimi bozdum herhalde

çoğunu okudum sen şikayetçisin oda şikayetçi boşan ozaman ne istiyorsun yazılarını okuyunca kocana hak verdim.
sürekli dır dır eden surat yapan birini etrafımda istemezdim bende hiç çekilmez

Adam mutsuzum, karakterlerimiz benzemiyor, hayata bakis acilarimiz farkli, bu is ittirmeyle yurumuyor demis. Belki de bilerek acik birakti, bosanma isinde kendi korktugu, yuvayi dagitan taraf olmadigi icin, karari size birakti. Bosanmayi teklif etseniz kabul eder bence.Siz de mutsuzsaniz, adamin dedigi gibi bu isin elle tutulur bir tarafi yoksa, bosanirsiniz gider.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…