- 15 Aralık 2009
- 8.913
- 21.199
- 873
Aslinda Ben de cok yoruldum. Ya bakin, 5 yildir esim hayatimda ve Ben 5 yildir hep daha kotuye giden bir hayat yasadim sanki cok zoruma gidiyor. Isim vardi, istifa et dedi, ettim, kpss calistim olmadi, 3. Yil calisacaktim evde otur dedi, 1 yil bombos evde oturdum, Ben abd ye gidecegim dedi ABD ye geldik, bana yuksek lisans yap dedi yuksek lisansa baslayacagim, esimin okulu burda diye baska sehre de basvuramiyorum. Yani tatile gidelim desem gitmez, gezmeyi sevmez, bir muhabbet acsam muhalefet olur, susar im falan fistsn derken Ben psikolojimi bozdum herhalde
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Yani esim mukemmel insan olarak gorur kendini onda Hic sorun yoktur, o elinden gelen herseyi yapiyordur. Yeni basladi ev isine yardim etmeye, o da Ben cok yoruluyorum diye, eksik olmasin ne deyim. Ben aslinda birseylere cok dikkat ediyorum ama yine birseyler patlak veriyor gecimsizlik, kavga cikiyor, ne yapalim ki bombos sus pus oturalim mi ki, bilemiyorum.
Aslinda inanin Ben de boyle bir insan degildim, neleri kimleri gorup sukunetini korumus bir insanim. Ama esim o kadar detayci, o kadar vicik vicik ince ince dusunen biri ki Ben artik kayisi kopardim ona karsi. Ben de Biktim, Ben de yoruldum onun datayciligndan en ufak seyleri sorun etmesinden artik inadina inadina gidiyorum sanki. Gecen gun bayramlik keten gomlek ve pantalon utuledim, inatla giymiyor, bagiriyor cagiriyor, inatla Ben de bagirdim bunlari giyeceksin diye. Inanin kesinlikle boyle biri degilim, Ben de biliyorum tamam sen ne istersen giy demeyi ama bir defacik da beni dinlese ne olur, ne diye bagiriyor ki inatla??? Yani o kadar gicigim ki artik Ben alttan Alan Ben ezilen olmaktan biktim.
Aslinda inanin Ben de boyle bir insan degildim, neleri kimleri gorup sukunetini korumus bir insanim. Ama esim o kadar detayci, o kadar vicik vicik ince ince dusunen biri ki Ben artik kayisi kopardim ona karsi. Ben de Biktim, Ben de yoruldum onun datayciligndan en ufak seyleri sorun etmesinden artik inadina inadina gidiyorum sanki. Gecen gun bayramlik keten gomlek ve pantalon utuledim, inatla giymiyor, bagiriyor cagiriyor, inatla Ben de bagirdim bunlari giyeceksin diye. Inanin kesinlikle boyle biri degilim, Ben de biliyorum tamam sen ne istersen giy demeyi ama bir defacik da beni dinlese ne olur, ne diye bagiriyor ki inatla??? Yani o kadar gicigim ki artik Ben alttan Alan Ben ezilen olmaktan biktim.
aslında kendini mükemmel gören, sürekli eşinizi kötüleyen ( buradaki cevaplarınıza bakarak söylüyorum ) her şeyinden şikayet eden, hiç bir öneriye yanaşmayan sizsiniz. bazıları size '' madem eşin bu kadar kötü, boşan o zaman, niye çekiyorsun '' diyor sizin cevabınız '' hayır boşanamam, tazminat öderim, boşanmak o kadar kolay değil '' bazıları da '' madem öyle biraz alttan al, tatlı dilli ol,geçmişi anlatıp durma, idare et, hem sen hem kocan mutlu olsun '' diyor siz bu seferde '' ama bildiğiniz gibi değil, eşim şöyle kötü, böyle kötü vs...'' diyorsunuz..... hiç bir öneriye yanaşmıyorsunuz..
ne istediğinizi bilmiyorsunuz, eşiniz hiç değilse kardeşiyle konuşmuş, iyi kötü sorunu çözmeye çabalıyor, kardeşinden sizinle konuşmasını istemiş ve sizin hakkınızda tek bir kötü söz etmemiş. siz çözüm istemediğiniz gibi eşinizin ve kardeşinin konuşmalarının hepsini kelimesi kelimesine üşenmeden cümle aleme okuttunuz... bunun dışında evliliğinizi kurtarmak için siz ne yaptınız?
bazı arkadaşların dediği gibi, siz bu şekilde eşinizden intikam almaya çalışıyorsunuz. eşinizi zerre sevmiyorsunuz, aklınızda bir plan var, henüz çözemedim ama onu yapmaya çalışıyorsunuz..
yurt dışında prosedür nasıl bilmiyorum ama tazminat ödememek için boşanma davasını eşinize açtırmayamı çalışıyorsunuz, adamı iyice çileden çıkartıp, kendinizi dövdürüp,darp raporu alıp, olay çıkartıp, işinden etmeyemi çalışıyorsunuz , ben yandım o daha çok yansın, herkese rezil olsun, beter olsun ( ölse umrumda değil, dediğiniz için yazdım bunları ) mu diyorsunuz nedir yani derdiniz
birde işinize gelmeyen yorumlara hiç cevap vermiyorsunuz
madem boyle dusunuyorsunuz size cevap vereyim, oncelikle dedigim gibi abd deyim ve saat farki var burada ancak tr ye gore gece vakti sayilacak vakitte pc basina gecebiliyorum, sabahtan aksama kadar okuldayim, cogu yorumu ders arasinda okuyup cevapliyorum, bu uzuntumun arasinda gunde 7 saat okulda ders dinlemeye calisiyorum.
malesef su an ne istedigini bilmeyen, bildigini de uygulayamayan bir konumdayim, yani ne evlenmem kolay oldu ne de bosanmam kolay olacak. tazminati esim degil ben odemek zorundayim, buradaki okul masraflarima karsilik, ayrica artik tr de isim yok malesef, buradaki okulu bitirmek zorundayim yani bosansam hem abd de olacak, hem okula devam edecegim. ya da okulu birakip tr ye ailemin yanina donup, issiz ve borclu olacagim ve dolar uzerinden hesap ederseniz bir suru borc cikiyor.
buraya konulari aciyorum, cunku gercekten egitimli, tecrubeli, evlenmis, bosanmis bircok kisi burada olumlu fikirler verebiliyor. ve bu fikirler de onemli. ben esimle evlenirken kimseye bu adam nasil biri demedim, bu is nasil is demedim, tamamen kendim ettim kendim buldum. bir adam cikti karsima, tamam dedim ve her dedigini kimseleri umursamadan yaptim. dedim ya nisanliyken bir iki arkadasa acildim, kesinlikle siddetle ayril dediler, ayrilmadim, simdi cekiyorum, cektim, cektiriyorum hatta. esimi ifsa etmek gibi de bir amacim yok, konusmayi kesebilirdim de, ama hep kendi agzimdan yazmak ya da isime gelen yerleri kesmek adil olmaz. aslinda ben boyle yaparak elestiriye de acigim, olumlu olumsuz tavsiyelere de.
özür dilerim.....
eşine aşık olmadığını,
nişanlandı ayrıldı denmesin die evlendiini,
şimdi de eğitimin tamamlamadan dönemiceen için,
---dul--- olmamak için........vs çoğaltabilirim
onunla yaşadığını düşünüyorum
kısacası adamı hırsların için ve çevrenin tepkilerinden seni koruyan barınağın olsun diye kullandığını düşünüyorum
...diğer yandan eşinin davranışlarından da hoşlanmadım (dünkü anlatıma bağlı olarak)
ikinizin konuşmalarına da tanık olduk... sevgi, aşk adına herhangi bir ipucu bulamadım
birbirinizden bir yabancı gibi bahsediyorsunuz
sende nefret onda ise acıma görüyorum
hakkını helal et seni üzüyorum belki...
anladığım kadarıyla eğitimcisin sen de, lütfen bütün çıkarları, hesapları bir kenara at ve nasıl mutlu olacaksan öyle davran!
gerçek mutluluktan bahsediyorum
not:eşimin böyle bir yazışmasına rastlasam çok üzülürdüm (öfkelenmekten öte)
üzdüysem tekrar özür dilerim
peki arkadaşlar bu kadar öneride bulundular, siz ne yapmayı düşünüyorsunuz, varmı bir fikriniz, yada eşinizin kardeşiyle görüştünüzmü?
Kardesiyle gorustum de onun da anlattiklari asagi yukari forumdakiler kadar, alttan alin, idare edin vs vs. Ben gercekten ne yapacagimi bilmiyorum, su an beklemede ve de dinlemedeyim.
eşin bilerek yada bilmeden açık bırakmış olabilir..
mevzu bu değil..yazdıklarını okuyupta sen hala kendinde hata görmüyorsan..diyecek birşey yok.
adamda huzur bırakmamışsın..sevgi saygı aşkı geçtim...huzuru kalmamış.
hep erkekleri suçlamak işin kolay tarafı..yuvayı dişi kuş yapar sözünü çok hafife alıyoruz ya da espri sanıyoruz.
eşinin yerinde olsam anlaşmalı olarak tek celsede boşanırdım.
yani adam şu durumda seni aldatsa hakkı..
Kardesiyle gorustum de onun da anlattiklari asagi yukari forumdakiler kadar, alttan alin, idare edin vs vs. Ben gercekten ne yapacagimi bilmiyorum, su an beklemede ve de dinlemedeyim.
Siz boşanmaya korkuyorsunuz. Sosyal değilsiniz anladığım kadarıyla doğal olarak geçmişte yaşadığınız sorunları kurup eşnizle kavga ediyorsunuz. Arkadaşların da dediği gibi özveri olmadan yürümez evlilik. Karşınızda ki insanın değişmesini beklemek yerine siz değişin. Siz değişmeden hiç birşey , hiç kimse değişmez. Hayatınızı şekillendirmek sizin elinizde. Önce siz değişin sonra eşiniz de değişir. Geçmişte yaşananlar bırakın geçmişte kalsın hatta hiç yaşanmamış sayın kötü bir rüya gibi. Baktınız ki herşey eskisi gibi o zamn güçlü olun ve boşanın. Ama bir yerden başlayın daha geç olmadan.Kardesiyle gorustum de onun da anlattiklari asagi yukari forumdakiler kadar, alttan alin, idare edin vs vs. Ben gercekten ne yapacagimi bilmiyorum, su an beklemede ve de dinlemedeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?