Ev bulamıyorduk şimdiye dek. Bitane bulduk cikmalarini bekliyoruz geçmek içinNeden evlerinden ayrılmıyosunuz ? Kiraya felan ciksanız
Eşim görüşmesini kesmez annesi dayilarina her zaman saygılı ol dio vefasz olma dio abi kardes gibilerdi hep eşimle. Oyuzden bayramda seyranda gider bayramlasir gelirim diye düşünüyorum yanls miyimTaşının ve görüşmeyi kesin. 1,5 sene fazla kalmışsınız.
1,5 yıl evlerinde oturup taşındıktan hemen sonra görüşmeyi kesmek olur mu zaten? Tabii vefa denen bir şey var. Ya da başta oturmayacaktinizEşim görüşmesini kesmez annesi dayilarina her zaman saygılı ol dio vefasz olma dio abi kardes gibilerdi hep eşimle. Oyuzden bayramda seyranda gider bayramlasir gelirim diye düşünüyorum yanls miyim
Tamamen kesemesende en aza indirirsin,şakalarına rahatsız olduğunu söylersin. Herşeyden önce minnetli olmazsın.Eşim görüşmesini kesmez annesi dayilarina her zaman saygılı ol dio vefasz olma dio abi kardes gibilerdi hep eşimle. Oyuzden bayramda seyranda gider bayramlasir gelirim diye düşünüyorum yanls miyim
Zaten ayıp değil mi sizce de insanların 2 yıla yakın evinde kalıp taşınır taşınmaz görüşmeyi kesmek?Eşim görüşmesini kesmez annesi dayilarina her zaman saygılı ol dio vefasz olma dio abi kardes gibilerdi hep eşimle. Oyuzden bayramda seyranda gider bayramlasir gelirim diye düşünüyorum yanls miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?