Eşimin yengeleri🤦‍♀️

bence beleş evde oturmak işinize gelmiş gibi

internetten açtım baktım bayaaa büyük bir ilçe ev bulamamış olmanız imkansız gibi

Zaten ayıp değil mi sizce de insanların 2 yıla yakın evinde kalıp taşınır taşınmaz görüşmeyi kesmek?
Bu 2 yıl içinde yengeler geldiğinde nerde kaldılar ayrıca?
Oturdugumuz evin arka bahcesi var kaynanasının üstünde kayninin evi var kendisi almanyada otrdugu icin ev bos kaldigimz evden daha iyi. Orda kalıyorlar

Kendi evinizi kurun evden tasının

Aradaki küfürü siler misiniz?
O evde kalmayın mesela?

Zaten ayıp değil mi sizce de insanların 2 yıla yakın evinde kalıp taşınır taşınmaz görüşmeyi kesmek?
Bu 2 yıl içinde yengeler geldiğinde nerde kaldılar ayrıca?

Giggles evi bulmadan mı evlenmişler ?
Beni aydınlatır mısın

Giggles evi bulmadan mı evlenmişler ?
Beni aydınlatır mısın
Üff ev bulmak önemli bi kriter mi allah aşkına evlenirken?
Adının ev'lenmek olduğuna bakma işin

Ev bulunamamış niyeyse koca ilçede
Dayıların evine geçmişler
Dayılar da gelince başkasının evinde kalıyor
Kaydırma olmuş

evime kahve icmeye geliyorlar agzimdan laf alip arkamdan konuşuyorlar kulagima geliyor ikiyüzlülük yapiyorlar sizce bu insanlara nasıl davranmaliyim yengeleri çok fena
Şüü yengeler gocalariniz evi herifime verdi arkamdan atip tutmayin yamildirim sizi de.

4 dayisi var. 3ü Karilari çocuklarıyla bu evde kaliyolardi ayni anda gelip kaliyolardi 3 oda vr her biri bi odada. Gündüz bahceye iniyorlsrdi günü bahcede gecryolardi. Bulunduğumuz mahalle ztn hep esimin annesi nenesi akrabalari dolu

Eşim görüşmesini kesmez annesi dayilarina her zaman saygılı ol dio vefasz olma dio abi kardes gibilerdi hep eşimle. Oyuzden bayramda seyranda gider bayramlasir gelirim diye düşünüyorum yanls miyim
Malım seni vereyim de mi kötü olayım vermeyeyim de mi kötü olayım...

Şimdi de seçenek mi kalmamış skdls
Ev önemli tabi.

Nerede sevişecekler evlenince

Peki bunun 1,5 yıl içinde neden sizde kalmadılar mı

Bu ilginç geldi ben olsam gelir kalırdım yani

Yengeler haksız mı şikayetlerinde sizce?
Başkasının evinde kalıyorsunuz 1 buçuk yıldır.
Sayılarin eşlerinin arkasından ettiği laflar da onların kalitesini belli ediyor.

Eşiniz de dayilariyla yarışır, siz tavırlarından rahatsız oluyorsunuz ama umursadığını sanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…