bence beleş evde oturmak işinize gelmiş gibi
internetten açtım baktım bayaaa büyük bir ilçe ev bulamamış olmanız imkansız gibi
Oturdugumuz evin arka bahcesi var kaynanasının üstünde kayninin evi var kendisi almanyada otrdugu icin ev bos kaldigimz evden daha iyi. Orda kalıyorlarZaten ayıp değil mi sizce de insanların 2 yıla yakın evinde kalıp taşınır taşınmaz görüşmeyi kesmek?
Bu 2 yıl içinde yengeler geldiğinde nerde kaldılar ayrıca?
Kendi evinizi kurun evden tasınınMrb manisa alasehirden oturuyorum. Eşim dayılarina çok düşkün 4 tane dayısı var istanbulda oturuyor onlar. Düğünümüze yakın ev bulamadığımız için dayılarının manisaya geldiğinde kaldiklari evde kalıyoruz. Yengeleri bunun lafini sürekli yapıyorlar. Iyi yerlestiler gibisine. Eşim dayisina söyledi size onlar dgl biz verdik dio sktiredin siz onları diyor. Dayilari ben gelin geldgmden beridir yani 1 bucuk senedir hep kaldiramiycagim sakakar yapiolar cok rahat konsyolar. Karılari sürekli kiskanclik yapıyorlar laf sokuyorlar evime kahve icmeye geliyorlar agzimdan laf alip arkamdan konuşuyorlar kulagima geliyor ikiyüzlülük yapiyorlar sizce bu insanlara nasıl davranmaliyim yengeleri çok fena
Aradaki küfürü siler misiniz?Mrb manisa alasehirden oturuyorum. Eşim dayılarina çok düşkün 4 tane dayısı var istanbulda oturuyor onlar. Düğünümüze yakın ev bulamadığımız için dayılarının manisaya geldiğinde kaldiklari evde kalıyoruz. Yengeleri bunun lafini sürekli yapıyorlar. Iyi yerlestiler gibisine. Eşim dayisina söyledi size onlar dgl biz verdik dio sktiredin siz onları diyor. Dayilari ben gelin geldgmden beridir yani 1 bucuk senedir hep kaldiramiycagim sakakar yapiolar cok rahat konsyolar. Karılari sürekli kiskanclik yapıyorlar laf sokuyorlar evime kahve icmeye geliyorlar agzimdan laf alip arkamdan konuşuyorlar kulagima geliyor ikiyüzlülük yapiyorlar sizce bu insanlara nasıl davranmaliyim yengeleri çok fena
Zaten ayıp değil mi sizce de insanların 2 yıla yakın evinde kalıp taşınır taşınmaz görüşmeyi kesmek?
Bu 2 yıl içinde yengeler geldiğinde nerde kaldılar ayrıca?
TDK hediye edeceğim konu sahibine.Giggles evi bulmadan mı evlenmişler ?
Beni aydınlatır mısın
Üff ev bulmak önemli bi kriter mi allah aşkına evlenirken?Giggles evi bulmadan mı evlenmişler ?
Beni aydınlatır mısın
Şüü yengeler gocalariniz evi herifime verdi arkamdan atip tutmayin yamildirim sizi de.evime kahve icmeye geliyorlar agzimdan laf alip arkamdan konuşuyorlar kulagima geliyor ikiyüzlülük yapiyorlar sizce bu insanlara nasıl davranmaliyim yengeleri çok fena
4 dayisi var. 3ü Karilari çocuklarıyla bu evde kaliyolardi ayni anda gelip kaliyolardi 3 oda vr her biri bi odada. Gündüz bahceye iniyorlsrdi günü bahcede gecryolardi. Bulunduğumuz mahalle ztn hep esimin annesi nenesi akrabalari dolu1,5 yıldır nasıl ev bulunmadı
ev dededen kalma mı
Şimdi dayılar gelip nerede kalıyorlar
Dört aile ayrı ayrı gelip ayrı ayrı o evde mi kalıyordu
Madem normalde gelip o evde kalıyorlardı şimdi geldiklerinde kimde kalıyorlar da size sadece kahve içmeye uğruyorlar
Bir de o evin eşyası ne oldu ya da sizin mi ayrıca eşyanız yok
Malım seni vereyim de mi kötü olayım vermeyeyim de mi kötü olayım...Eşim görüşmesini kesmez annesi dayilarina her zaman saygılı ol dio vefasz olma dio abi kardes gibilerdi hep eşimle. Oyuzden bayramda seyranda gider bayramlasir gelirim diye düşünüyorum yanls miyim
Üff ev bulmak önemli bi kriter mi allah aşkına evlenirken?
Adının ev'lenmek olduğuna bakma işin
Ev bulunamamış niyeyse koca ilçede
Dayıların evine geçmişler
Dayılar da gelince başkasının evinde kalıyor
Kaydırma olmuş
4 dayisi var. 3ü Karilari çocuklarıyla bu evde kaliyolardi ayni anda gelip kaliyolardi 3 oda vr her biri bi odada. Gündüz bahceye iniyorlsrdi günü bahcede gecryolardi. Bulunduğumuz mahalle ztn hep esimin annesi nenesi akrabalari dolu
Evlerinden çıkarak?Sizce nsl bi mesafe koymaliyim
İşte böyle böyle banlanıyorsunŞimdi de seçenek mi kalmamış skdls
Ev önemli tabi.
Nerede sevişecekler evlenince
Yengeler haksız mı şikayetlerinde sizce?4 dayisi var. 3ü Karilari çocuklarıyla bu evde kaliyolardi ayni anda gelip kaliyolardi 3 oda vr her biri bi odada. Gündüz bahceye iniyorlsrdi günü bahcede gecryolardi. Bulunduğumuz mahalle ztn hep esimin annesi nenesi akrabalari dolu
İşte böyle böyle banlanıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?