Eşimin yengeleri🤦‍♀️

Bakıyorum görüyorum bazı üyelerin isimleri soyisimleri açık net görünüyor
Bide konu açıyorlar

Burda binlerce insan var kimin ne olduğu belli değil haklısınız ifşa edilmemeli
Üye olanlarda buranın sanal yer olduğunun bilincinde olsunlar isim soyisimle nick almasınlar
Şu an bdv var ismi soyismi olan mesela konusu da baya ciddi ve her şeyi açık açık yazıyor kötü niyetli birisi olsa her şekilde ifşa eder yakınlarına ulaşır her konusuna girip okuduğumda yok artik diyorum ilk gördüğümde neden kendi ismi demistim

O yüzden dikkatli olmak gerekiyor

Kimsenin aklına hayatta gelmeyecek(!) bir şeyi akıl ettiğim, herkesin ufkunu açtığıma göre dağılabilirsiniz.
Sanki üyenin nicki çok farklıymış da siz araştırıp gerçek isminizi bulmuşsunuz gibi davranılmış.

Kötü niyetli insan her türlü tulinbgtr adlı bir nickten konu sahibini bulur, bu konuyu da başına dert eder. Ben de o yüzden uyardım konu sahibini, belki kullanıcı ismini değiştirir diye düşünürek.

Üye ifşası olduğunu düşünmüyorum. O köyde market yokmuş diyenlerden farklı bir şey söylememişsiniz. Bizler market ev araştırırken iyi, siz facebook adresini bulunca kötü ve işsiz olmuşsunuz

Hanımlar yine ortalık karışmış, isimle üye olan kişiler sonradan bunun sorun olacağını düşünmüyor, fark ettiklerinde kullanıcı adı değişikliğine gidiyor konu sahibesi de düşünmemiştir.
Şehir vb bilgileri de vermiş, genç tecrübesiz bir kadın olduğu için konuya kendini kaptırıp yazmış olabilir ama sizlerin araştırma merakı da tuz biber oluyor doğrusu.

Şimdi de ifşa oluyor diye rapor etmişsiniz, etiketlememişsiniz, mesaj silemem yasak, kullanıcı adı değişikliği deseniz üyenin ban süresi dolup da değişikliği talep edene kadar işlem yapamam, ne olacak sizin bu meraklarınız bilmiyorum.

Yalnızca konu içeriğine yorum yazmak zor değil aslında, ifşa dediniz de yalnızca isimle ifşa edilenler yok, anonim isimlerden de bu merak yüzünden ifşa olanlar oldu, bir gün bir topikte çocuklarının ismini, aylar sonra başka bir topikte başka bir bilgiyi yazarken, bu bilgileri sessiz sessiz toplayanlar üyelerin YouTube'da çocuklarının videolarına kadar buldu.

O yüzden hep diyoruz ki 2 düşünün 1 yazın ve insanları çok fazla araştırmayın.

Bu sitede sosyal medya zorbalığına birkaç kez denk geldim .Konu sahipleri bazı kendisini dedektif sanan üyeleri tahmin edemiyor , bazı bilgiler veriyor . Bu bilgilerle aldatılan kadınlar dahi zor durumda bırakılıyor.
İnternet oyun sahası değil , yazdıklarından dolayı hapse atılanlar dahi var . İnsanların yaşamları üzerinden oyun oynamaya kimsenin hakkı yok.

Kusura bakmayın da yengeler hakli 1 buçuk yıldır evlerine yerleşmişsiniz bir de evime kahve içmeye geldiler diyorsunuz.oyle sahiplenmissiniz ki insanların evini.Ben olsam bend çok kızardım.emin olun o dayılar o yengelere sormamistir sizi eve sokarken.siz de maşallah ne rahatlık.alasehirde ev bulunmayacak yeni değil kusura bakmayın.İnsanlar da lafı rahatlığınızdab dolayı sokuyorlardir.prim vermişsiniz.biran önce kendi evinize çıkmaya bakın.yengelere kizacaginiza şimdiye kadar size ev tutmayan,düğün yapmadan ev planlaması yapmayan eşinize ve kendinize kızın.Ne rahatlık pesss

Birde eleştiri ile sosyal linç karıştırılıyor maalesef. Ortak olarak haksız olduğunu düşündüğümüz kişiye karşı hakaretler, alay etmeler uzuyor da uzuyor. Çok üzücü bu durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…