Eşimin yengeleri🤦‍♀️

Peki bunun 1,5 yıl içinde neden sizde kalmadılar mı

Bu ilginç geldi ben olsam gelir kalırdım yani
Kalacak yerleri var diyorum cnm. Öyle olmasa gelip kalacak tipler zaten. Ayrıca bzm buraya gecmekte ki sebebimiz belliydi yeni evliydik esimin dogru duzgun isi yoktu bile isteye verdiler yengeleri ortalik karstryor. Aileye yeni girdim üstümden prim yapiolar laf yapiolar kulagima geliyor

Hani ev bulamadiginiz için geçmiştiniz o eve?

Ya üstünüzden prim yapılacak haliniz mi var?
Eviniz yok işiniz yok
Harika bi dedikodu malzemesisiniz herkes için zaten

Evlenmek zorunda değildiniz. Maddi durumunuz düzelince evlenirdiniz. Ne acelesi vardı bu kadar? Yengeler ortalığı karıştırmıyor, haklı olarak “kendi” evlerine yerleşmenizden rahatsızlar. Bizim de memleketimizde ayrı bir evimiz var, arada bir gider kalırız. Biz yokken evimizde kalmak isteyen biri olursa reddediyoruz. Çok rahatsız edici bence

Ev bulamadik evet. Esimin durumu olsaydi bulundugumuz yerden gider yine bulurduk.
Durumunuz olmadığı için ev tutamamışsınız. Bulamadık derken ne anlatmak istiyorsunuz tam anlamıyoruz gerçekten. Mesela en fazla 700tllik ev arıyorduk bulamadık falan deseniz anlayacağız da. Keşke işi olmadan evlenmeseydiniz.

Cnm anlamadin heralde kalacak yerleri var. Almanyada oturan kayni var onun burada yaptrdigi evi var geldiklerinde orda oturuyorlar. Ayrica yengelerine laf yapmak düşmez dayıları eşime söyler girmek istediklerinde. Demiyorlarsa bekleyecekler biz ev bulsak zaten çıkarız laga lugaya gerek var mı diyosun

Şimdi sizin evliliğinizde söz hakkı sadece eşinize mi ait?

Evden taşının araya mesafe koyun başka çaresi yok. Görüncede herşeyi anlatmayın

O zaman dayılar yengeler size gelip gitmek istediklerinde size de laf düşmez gelin olarak.

Eşiniz ne isterse onu yaparsiniz.

Yoo gayet düşer çünkü onların da evi

Nasıl yengelere laf düşmez. Siz mesela bir gün ev alırsanız o evin kullanım tasarrufu hakkında söz sahibi olmayacak mısınız yani? Eşiniz mı bilecek hee şeyi. Kalacak yerleri varsa bile belki yıllardır alıştıkları yerde kalmak istiyorlar. Bekleyecekler demek de... Nasıl haksız olduğunuz halde bu kadar haklı hissedebiliyorsunuz. Bende de olsa bu özellik keşke, kendi başımı ağrıtmam hiçten.

O zaman dayılar yengeler size gelip gitmek istediklerinde size de laf düşmez gelin olarak.

Eşiniz ne isterse onu yaparsiniz.
Gelip gitmelerinden aciz dglm ben. Gelince kahve icmeye sohbete geliyorlar bendenlaf alip arkamdan konusuyolar. Bir ara kaynanamla aram acikti hakknda knsyoduk bnde anlattim onlrda. Ama arkadanda kaynanama bosver degmez diye konusuyomus

Gelip gitmelerinden aciz dglm ben. Gelince kahve icmeye sohbete geliyorlar bendenlaf alip arkamdan konusuyolar. Bir ara kaynanamla aram acikti hakknda knsyoduk bnde anlattim onlrda. Ama arkadanda kaynanama bosver degmez diye konusuyomus
Almayın eve bence. Bu haklilikla onu yapmanız lazım sizin.

Adamin dogru dürüst isi yokmus bile. Ev bulamadik bahane. Yengeler tepkilerinde cok hakli. Kendini gecindiremeyen evlerine cökmüs resmen. Burda kadinlari yok sayan eslerden basla, sizin esinizden tut hepiniz haksizsiniz. Ilerde sizi de yok sayarlar o ailede.

Kayınvalideyi kardeşlerinin eşlerine dert yanmak normal mi peki?

Keşke önünü arkasını düşünüp konuşsaydiniz.

Baştan kendi sınırlarınızi cizememişsiniz, başkalarının evinde kalarak. İş yoksa bekleseydiniz böylece şeylerle uğraşmamis olurdunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…