Kalacak yerleri var diyorum cnm. Öyle olmasa gelip kalacak tipler zaten. Ayrıca bzm buraya gecmekte ki sebebimiz belliydi yeni evliydik esimin dogru duzgun isi yoktu bile isteye verdiler yengeleri ortalik karstryor. Aileye yeni girdim üstümden prim yapiolar laf yapiolar kulagima geliyorPeki bunun 1,5 yıl içinde neden sizde kalmadılar mı
Bu ilginç geldi ben olsam gelir kalırdım yani
Sizce de artık mesafe koymanız vefasızlık olmaz mı? Baştan oturmayacaktınız veya kirasını ödeyecektiniz. Ev bulacak durumunuz yoksa kira ödemeyi teklif edin en azından.Sizce nsl bi mesafe koymaliyim
Evlerinden çıkın, çıkarken de alın evinizi sizin olsun diye laf söyleyin araya soğukluk girsin bir daha konuşmayın. 1,5 yıl size evinizde bedava oturduğumuz için katlandım da diyebilirsiniz mesela.Sizce nsl bi mesafe koymaliyim
Hani ev bulamadiginiz için geçmiştiniz o eve?Kalacak yerleri var diyorum cnm. Öyle olmasa gelip kalacak tipler zaten. Ayrıca bzm buraya gecmekte ki sebebimiz belliydi yeni evliydik esimin dogru duzgun isi yoktu bile isteye verdiler yengeleri ortalik karstryor. Aileye yeni girdim üstümden prim yapiolar laf yapiolar kulagima geliyor
Ev bulamadik evet. Esimin durumu olsaydi bulundugumuz yerden gider yine bulurduk.Hani ev bulamadiginiz için geçmiştiniz o eve?
Ya üstünüzden prim yapılacak haliniz mi var?Kalacak yerleri var diyorum cnm. Öyle olmasa gelip kalacak tipler zaten. Ayrıca bzm buraya gecmekte ki sebebimiz belliydi yeni evliydik esimin dogru duzgun isi yoktu bile isteye verdiler yengeleri ortalik karstryor. Aileye yeni girdim üstümden prim yapiolar laf yapiolar kulagima geliyor
Evlenmek zorunda değildiniz. Maddi durumunuz düzelince evlenirdiniz. Ne acelesi vardı bu kadar? Yengeler ortalığı karıştırmıyor, haklı olarak “kendi” evlerine yerleşmenizden rahatsızlar. Bizim de memleketimizde ayrı bir evimiz var, arada bir gider kalırız. Biz yokken evimizde kalmak isteyen biri olursa reddediyoruz. Çok rahatsız edici benceKalacak yerleri var diyorum cnm. Öyle olmasa gelip kalacak tipler zaten. Ayrıca bzm buraya gecmekte ki sebebimiz belliydi yeni evliydik esimin dogru duzgun isi yoktu bile isteye verdiler yengeleri ortalik karstryor. Aileye yeni girdim üstümden prim yapiolar laf yapiolar kulagima geliyor
Durumunuz olmadığı için ev tutamamışsınız. Bulamadık derken ne anlatmak istiyorsunuz tam anlamıyoruz gerçekten. Mesela en fazla 700tllik ev arıyorduk bulamadık falan deseniz anlayacağız da. Keşke işi olmadan evlenmeseydiniz.Ev bulamadik evet. Esimin durumu olsaydi bulundugumuz yerden gider yine bulurduk.
Cnm anlamadin heralde kalacak yerleri var. Almanyada oturan kayni var onun burada yaptrdigi evi var geldiklerinde orda oturuyorlar. Ayrica yengelerine laf yapmak düşmez dayıları eşime söyler girmek istediklerinde. Demiyorlarsa bekleyecekler biz ev bulsak zaten çıkarız laga lugaya gerek var mı diyosunEvlenmek zorunda değildiniz. Maddi durumunuz düzelince evlenirdiniz. Ne acelesi vardı bu kadar? Yengeler ortalığı karıştırmıyor, haklı olarak “kendi” evlerine yerleşmenizden rahatsızlar. Bizim de memleketimizde ayrı bir evimiz var, arada bir gider kalırız. Biz yokken evimizde kalmak isteyen biri olursa reddediyoruz. Çok rahatsız edici bence
mesela yengelerin evlerini işgal ederek başlayabilirsiniz. Onların da sizinle yakınlık kurmaya can attıklarını sanmıyorumSizce nsl bi mesafe koymaliyim
Şimdi sizin evliliğinizde söz hakkı sadece eşinize mi ait?Cnm anlamadin heralde kalacak yerleri var. Almanyada oturan kayni var onun burada yaptrdigi evi var geldiklerinde orda oturuyorlar. Ayrica yengelerine laf yapmak düşmez dayıları eşime söyler girmek istediklerinde. Demiyorlarsa bekleyecekler biz ev bulsak zaten çıkarız laga lugaya gerek var mı diyosun
O zaman dayılar yengeler size gelip gitmek istediklerinde size de laf düşmez gelin olarak.Cnm anlamadin heralde kalacak yerleri var. Almanyada oturan kayni var onun burada yaptrdigi evi var geldiklerinde orda oturuyorlar. Ayrica yengelerine laf yapmak düşmez dayıları eşime söyler girmek istediklerinde. Demiyorlarsa bekleyecekler biz ev bulsak zaten çıkarız laga lugaya gerek var mı diyosun
Yerine göre. Eşime düşen yerde ben karışmam. Sonuçta sadece bi kari kocaya ait deil 3ününde otrdugu bi evŞimdi sizin evliliğinizde söz hakkı sadece eşinize mi ait?
Şimdi sizin evliliğinizde söz hakkı sadece eşinize mi ait?
Yoo gayet düşer çünkü onların da eviCnm anlamadin heralde kalacak yerleri var. Almanyada oturan kayni var onun burada yaptrdigi evi var geldiklerinde orda oturuyorlar. Ayrica yengelerine laf yapmak düşmez dayıları eşime söyler girmek istediklerinde. Demiyorlarsa bekleyecekler biz ev bulsak zaten çıkarız laga lugaya gerek var mı diyosun
Nasıl yengelere laf düşmez. Siz mesela bir gün ev alırsanız o evin kullanım tasarrufu hakkında söz sahibi olmayacak mısınız yani? Eşiniz mı bilecek hee şeyi. Kalacak yerleri varsa bile belki yıllardır alıştıkları yerde kalmak istiyorlar. Bekleyecekler demek de... Nasıl haksız olduğunuz halde bu kadar haklı hissedebiliyorsunuz. Bende de olsa bu özellik keşke, kendi başımı ağrıtmam hiçten.Cnm anlamadin heralde kalacak yerleri var. Almanyada oturan kayni var onun burada yaptrdigi evi var geldiklerinde orda oturuyorlar. Ayrica yengelerine laf yapmak düşmez dayıları eşime söyler girmek istediklerinde. Demiyorlarsa bekleyecekler biz ev bulsak zaten çıkarız laga lugaya gerek var mı diyosun
Gelip gitmelerinden aciz dglm ben. Gelince kahve icmeye sohbete geliyorlar bendenlaf alip arkamdan konusuyolar. Bir ara kaynanamla aram acikti hakknda knsyoduk bnde anlattim onlrda. Ama arkadanda kaynanama bosver degmez diye konusuyomusO zaman dayılar yengeler size gelip gitmek istediklerinde size de laf düşmez gelin olarak.
Eşiniz ne isterse onu yaparsiniz.
Almayın eve bence. Bu haklilikla onu yapmanız lazım sizin.Gelip gitmelerinden aciz dglm ben. Gelince kahve icmeye sohbete geliyorlar bendenlaf alip arkamdan konusuyolar. Bir ara kaynanamla aram acikti hakknda knsyoduk bnde anlattim onlrda. Ama arkadanda kaynanama bosver degmez diye konusuyomus
Kalacak yerleri var diyorum cnm. Öyle olmasa gelip kalacak tipler zaten. Ayrıca bzm buraya gecmekte ki sebebimiz belliydi yeni evliydik esimin dogru duzgun isi yoktu bile isteye verdiler yengeleri ortalik karstryor. Aileye yeni girdim üstümden prim yapiolar laf yapiolar kulagima geliyor
Gelip gitmelerinden aciz dglm ben. Gelince kahve icmeye sohbete geliyorlar bendenlaf alip arkamdan konusuyolar. Bir ara kaynanamla aram acikti hakknda knsyoduk bnde anlattim onlrda. Ama arkadanda kaynanama bosver degmez diye konusuyomus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?