İnsanları yönlendirme yapıyorsunuz. siz de ifşa edilmesine ortak oluyorsunuz.Ne yapmışım tam olarak?
Biri beni bıçaklasınYa face hesabını buldum@Mune acaba konu sahibinin ismini silseniz mi Tamam şahsen suçlu bulmuş olabilirim ama büyük mağduriyet yaşayacak
Yengelere odaklanmışsınız ama şu lafı eden dayılar da normal değil.Eşim dayisina söyledi size onlar dgl biz verdik dio sktiredin siz onları diyor.
Erkek üye ifşasını anlarım da bu kadından ne istediler şimdi...İnsanları yönlendirme yapıyorsunuz. siz de ifşa edilmesine ortak oluyorsunuz.
Kendince arkadaş uyarıyor güya.Erkek üye ifşasını anlarım da bu kadından ne istediler şimdi...
İfşa oldu diye mi banlandı acaba.Kendince arkadaş uyarıyor güya.
Okutan insanları faceini aramaya yonlendirdiniz büyük ihtimalle. Şimdi okuyan merakına yenik düşüp bakacak ve daha çok ifşa olacak.ozelden yazsanız tek siz bilirdiniz belki.
İnsanları yönlendirme yapıyorsunuz. siz de ifşa edilmesine ortak oluyorsunuz.
Kendince arkadaş uyarıyor güya.
Ne saçma istekler bunlarBiri beni bıçaklasın
Dünyanın en mantıklı insanı konuşuyor dinleyin arkadaşlar.Ne saçma istekler bunlar
Mantıksızlık nerede tam olarak? İsmini açık açık vermiş, bulunduğu şehre kadar. Hatta benden önce bulanlar olmuş. Herkes gerizekalı, bir ben akıllıyım dimi? Kimse akıl edemiyor iki tık sonra karşına çıkan ismi bulmayı.Dünyanın en mantıklı insanı konuşuyor dinleyin arkadaşlar.
az bile yapıyor benceBunlar ama ev mev dinlemeden girmişler
Ben birinin evinde kalırsam eşimle, selamınaleyküm aleykümselam moduna giriyorum.
Konu sahibinin maşallahı var
Mantıksızlık nerede tam olarak? İsmini açık açık vermiş, bulunduğu şehre kadar. Hatta benden önce bulanlar olmuş. Herkes gerizekalı, bir ben akıllıyım dimi? Kimse akıl edemiyor iki tık sonra karşına çıkan ismi bulmayı.
Heheh sizin olayınız belli olduGerçekten anlatırsam anlayacağına söz ver oyle anlatayım.
Yoksa yemin ederim kilimi kipirdatmam.
Meslekler konusunda ben aldım dersimi geçen gün.
Heheh sizin olayınız belli oldu
Anlat hadi ısrar ediyorum
az bile yapıyor bence
iyi niyet iyice sömürülmeli ki bidaha kimse kimseye iyilik yapmaya kalkmasın
hayır o değil de almanyaya balayına niye götürmemişler
evleri var sonuçta azıcık komşuda yatsalar da bu insanlar da balayı yapsaydı ya
offf yaYine olmadı
Koskoca müdürün karısı çıtır tülin
Manisa- Alaşehir insanı hep böyle...Mrb manisa alasehirden oturuyorum. Eşim dayılarina çok düşkün 4 tane dayısı var istanbulda oturuyor onlar. Düğünümüze yakın ev bulamadığımız için dayılarının manisaya geldiğinde kaldiklari evde kalıyoruz. Yengeleri bunun lafini sürekli yapıyorlar. Iyi yerlestiler gibisine. Eşim dayisina söyledi size onlar dgl biz verdik dio sktiredin siz onları diyor. Dayilari ben gelin geldgmden beridir yani 1 bucuk senedir hep kaldiramiycagim sakakar yapiolar cok rahat konsyolar. Karılari sürekli kiskanclik yapıyorlar laf sokuyorlar evime kahve icmeye geliyorlar agzimdan laf alip arkamdan konuşuyorlar kulagima geliyor ikiyüzlülük yapiyorlar sizce bu insanlara nasıl davranmaliyim yengeleri çok fena
Yasadıgı şehri ilçeyi marketin ismini kendini verdi zaten. Orda köyde market olduğuna kimse inanmadığı için bakıldı zaten de yokmuş. Yoksa hiç aklımıza gelmedi ismini aratmak falan.Aynen ben yönlendirdimBenden önce bulunduğu yere kadar kimse bulmadı tabii. Oradaki market dahil. İsim belli şehir belli, ifşa olmamak için tek eksik benmişim eveddd
Tam ibret almalık
Rahmetli Tarık akanın Sevgili dayım filmi ve “çuval sayma müdürü” sıfatı geldi aklıma istemsizceValla tuttum seni konu sahibi.
Sen ki koskoca müdürün çıtır karısının.
Yengelerin surekli kıskandığı yegane gelinsin.
Dayilarin belden aşağı espriyi rahatça yapabileceği kisisin.( ne hikmet kocada ağzını açıp hayırdır dayı demiyor)
Üstünden başından cehalet akmanin yegane örneğisin.
Okul okumadığını düşünüyorum ama okumussan bile okumanın dahi fayda etmediği insanlara en güzel örneksin.
Kal burda sevdim seni ben.. Sana ve yazdıklarına bakıp bakıp eğleniyorum ben....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?