Bizden bir sey olmaz ne çıtır ne kıtırofff ya
adımı çıtır mandalina yapacam banane benim neyim eksik
Banlı. İptalde Üyelik iptal ettirilmiş gibi bir şey yazıyorTülin banlanmış mi kendi mi üyelik iptali etmiş anlamadim kizlar
Tamam senin aklına gelmemiş?Yasadıgı şehri ilçeyi marketin ismini kendini verdi zaten. Orda köyde market olduğuna kimse inanmadığı için bakıldı zaten de yokmuş. Yoksa hiç aklımıza gelmedi ismini aratmak falan.
Ciddi bilmiyorumBanlı. İptalde Üyelik iptal ettirilmiş gibi bir şey yazıyor
Eee gelmez bana ne kimse. Bir sürü kişinin aklıma gelmemiş olabilir. Eee şimdi okuyunca bunu meraktan bakacak büyük ihtimalle. 25 kişi bakacaksa normalde şimdi bu sayı 125 olacak falan. Keşke özelden yazsaydım demek bu kadar zor olmamalı bence.Tamam senin aklına gelmemiş?
Burda bir arkadaş vardı bir kaç kişi kızın eski sevgilisini bulup konusunu atmışlar. Adam da kıza mesaj atmış hayırdır gibisinden. Kız da evli. Yani çeşit çeşit insanın olduğu bir platformada şunu yapmak çok yanlış, yanlışı savunmak daha da vahimEee gelmez bana ne kimse. Bir sürü kişinin aklıma gelmemiş olabilir. Eee şimdi okuyunca bunu meraktan bakacak büyük ihtimalle. 25 kişi bakacaksa normalde şimdi bu sayı 125 olacak falan. Keşke özelden yazsaydım demek bu kadar zor olmamalı bence.
Artık ifşa olursa ben yazmadım kötülüğümu isteyen biri benim adımı kullanarak hesap açmış falan diyecek, umarım olmaz öyle bir şey.Evet şehir ilçe ismi vermiş, yinede arastiriyim girip bakiyim demedim. Ismini bilmeden almış olabilir, ne gerek vardi ifşa etmeye. Iyilik yapacağım derken iyice ifşa oldu konu sahibi. Simdi herkes girip bakacak belki akrabaları vs görecek konuyu. Aklımda ne senaryolar varda kötü niyetliler yapar diye yazmıyorum. Insallah hesaplarını kapatır burayı okuyup
Yok artık ilk defa duyuyorum. amaçları ne acaba, hadi kötü bir şey olsa uyarmak için yapılabilir belki de. Sadece mikserlik yapmak için de... Nasıl canları sıkılıyorsa artık aksiyon arıyor bazıları.Burda bir arkadaş vardı bir kaç kişi kızın eski sevgilisini bulup konusunu atmışlar. Adam da kıza mesaj atmış hayırdır gibisinden. Kız da evli. Yani çeşit çeşit insanın olduğu bir platformada şunu yapmak çok yanlış, yanlışı savunmak daha da vahim
Kapak gibi konu sahibi konusunda yaşadığı şehr-i ilçeyi zaten kendi dediInsanlari ifsalamak ,ima etmek o market var burada su var bu var yazmak..ne geciyor eline yapanin ..atilmasi lazim buradan ..ne ayip.Kinadiginiz konu sahibinden ne farkiniz var..
Valla ben ad soyadla açılan, gereksiz detay verilen konuları hesapları görünce acaba böyle midir diye düşünüyorum biliyor musunuzArtık ifşa olursa ben yazmadım kötülüğümu isteyen biri benim adımı kullanarak hesap açmış falan diyecek, umarım olmaz öyle bir şey.
Oturdugumuz evin arka bahcesi var kaynanasının üstünde kayninin evi var kendisi almanyada otrdugu icin ev bos kaldigimz evden daha iyi. Orda kalıyorlar
E başkalarından da sana ne? Hayırdır sizin grupta nedir bu "dediğim gibi yapacaksın" olayı? Hayır keşke demiyorum. Konu sahibi bütün bilgileri vermiş, ben sadece face hesabını buldum dedim.Eee gelmez bana ne kimse. Bir sürü kişinin aklıma gelmemiş olabilir. Eee şimdi okuyunca bunu meraktan bakacak büyük ihtimalle. 25 kişi bakacaksa normalde şimdi bu sayı 125 olacak falan. Keşke özelden yazsaydım demek bu kadar zor olmamalı bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?