Eşimin yengeleri🤦‍♀️

Tülin banlanmış mi kendi mi üyelik iptali etmiş anlamadim kizlar

offf ya
adımı çıtır mandalina yapacam banane benim neyim eksik
Bizden bir sey olmaz ne çıtır ne kıtır
Tülin varken
En azından benden

Biz tül alalım evimizde oturalım amann beee

Yasadıgı şehri ilçeyi marketin ismini kendini verdi zaten. Orda köyde market olduğuna kimse inanmadığı için bakıldı zaten de yokmuş. Yoksa hiç aklımıza gelmedi ismini aratmak falan.
Tamam senin aklına gelmemiş?

Banlı. İptalde Üyelik iptal ettirilmiş gibi bir şey yazıyor
Ciddi bilmiyorum
Banli olunca üzgün yazıyor
Geçiçi hesap pasif deyince demi banli yada üyelik iptalimi oluyor onu anlamadım görüyorum site içinde ne demek olduğunu bilemedim

Tamam senin aklına gelmemiş?
Eee gelmez bana ne kimse. Bir sürü kişinin aklıma gelmemiş olabilir. Eee şimdi okuyunca bunu meraktan bakacak büyük ihtimalle. 25 kişi bakacaksa normalde şimdi bu sayı 125 olacak falan. Keşke özelden yazsaydım demek bu kadar zor olmamalı bence.

Evet şehir ilçe ismi vermiş, yinede arastiriyim girip bakiyim demedim. Ismini bilmeden almış olabilir, ne gerek vardi ifşa etmeye. Iyilik yapacağım derken iyice ifşa oldu konu sahibi. Simdi herkes girip bakacak belki akrabaları vs görecek konuyu. Aklımda ne senaryolar varda kötü niyetliler yapar diye yazmıyorum. Insallah hesaplarını kapatır burayı okuyup

Burda bir arkadaş vardı bir kaç kişi kızın eski sevgilisini bulup konusunu atmışlar. Adam da kıza mesaj atmış hayırdır gibisinden. Kız da evli. Yani çeşit çeşit insanın olduğu bir platformada şunu yapmak çok yanlış, yanlışı savunmak daha da vahim

Artık ifşa olursa ben yazmadım kötülüğümu isteyen biri benim adımı kullanarak hesap açmış falan diyecek, umarım olmaz öyle bir şey.

Yok artık ilk defa duyuyorum. amaçları ne acaba, hadi kötü bir şey olsa uyarmak için yapılabilir belki de. Sadece mikserlik yapmak için de... Nasıl canları sıkılıyorsa artık aksiyon arıyor bazıları.

Insanlari ifsalamak ,ima etmek o market var burada su var bu var yazmak..ne geciyor eline yapanin ..atilmasi lazim buradan ..ne ayip.Kinadiginiz konu sahibinden ne farkiniz var..

Insanlari ifsalamak ,ima etmek o market var burada su var bu var yazmak..ne geciyor eline yapanin ..atilmasi lazim buradan ..ne ayip.Kinadiginiz konu sahibinden ne farkiniz var..
Kapak gibi konu sahibi konusunda yaşadığı şehr-i ilçeyi zaten kendi dedi
Marketi kendi dedi
Kimse aramadı market hangisi diye
Ismi doğruysa ki doğruymuş bak bu üzücü
Kendi bu isimle nick almış

Oturdugumuz evin arka bahcesi var kaynanasının üstünde kayninin evi var kendisi almanyada otrdugu icin ev bos kaldigimz evden daha iyi. Orda kalıyorlar

Güzel hoş da Almanyadaki akrabanın evinde kalabilmek bu kadar kolay olsaydı daha önceden de gidip orada kalırlardı.
Onlar da siz gibi Almanyadaki akrabalardan bir araba dolusu laf işitiyordur.

Yarım yamalak iş yapılınca aradaki saygı kalmamış, eve geçin minnet etmeyin.

E başkalarından da sana ne? Hayırdır sizin grupta nedir bu "dediğim gibi yapacaksın" olayı? Hayır keşke demiyorum. Konu sahibi bütün bilgileri vermiş, ben sadece face hesabını buldum dedim.

Yani Facebook hesabını buldum.
Facebook hesabını ismini aratıp buldum.
İsmini yazınca Facebook'ta çıkıyor.
İsmini yazdım buldum.
Belki Instagram adresi de vardır.
Twitter adresi de vardır ne malum bakmak lazım.
Tiktok hesabı olduğuna da yemin edebilirim ama ispatlayamam.

Kimsenin aklına hayatta gelmeyecek(!) bir şeyi akıl ettiğim, herkesin ufkunu açtığıma göre dağılabilirsiniz.

Bu arada ismi direkt çıkıyor Feyste...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…