Eşimin Yengesi

Kızlar dert mert değil de işte, dün akşam öyle bir sinirim bozuldu. Buraya içimi dökeyim dedim.

Eşimin büyük amcasının eşiyle ilgili, bu arada ailede pek sevilmez. Tabi benimle ilgisi yok şehir dışında yaşıyor zaten senede 1 kere anca görürüm. Dedikoducu, sinsi falan derlerdi bende çok tanımadığımdan yorum yapmazdım.

Dün görümcemle eşimin yurt dışında yaşayan dayısı geldi bana çaya, gayette güzel geçti sohbet muhabbet. Görümcem de evlenicek nasipse muhabbet uzadı gitti anlayamadım laf lafı açtı konu yengeden açıldı. Görümcem de pek sevmez onu, dedim yenge aslında iyi birine benziyor kınamda falan öptü sarıldı oynadı benimle, 1 kere evine de gittim bana bir kötülüğü yok dedim. O sırada ağzından kaçırdı kına da eşimin tarafına ayy x'e yazık kız da çok çirkin demiş durmuş benim için. İyi de bu kadın mutluluktan ağlıyorum diye çipil çipil gözlerle dolanıyordu ortada. ( o zamanda anlam verememiştim yenge niye ağlar diye ama)

Niye bilmiyorum çok sinirlerim bozuldu. Çirkin olduğumu düşünmüyorum kaldı ki konu o değil zaten iki yüzlülük üzdü, kızdırdı beni sanırım.

Nisanda görümcemin nişanı var, kesin bunu bildiğimi saygımı bozmadan bildirmem lazım, lafımı sokmam şart.
Benimde öyle bir yengem var seni çok seviyorum haa diyip sarılıp öper sonra arkamdan konuşur hasta bunlar:)

Kızlar dert mert değil de işte, dün akşam öyle bir sinirim bozuldu. Buraya içimi dökeyim dedim.

Eşimin büyük amcasının eşiyle ilgili, bu arada ailede pek sevilmez. Tabi benimle ilgisi yok şehir dışında yaşıyor zaten senede 1 kere anca görürüm. Dedikoducu, sinsi falan derlerdi bende çok tanımadığımdan yorum yapmazdım.

Dün görümcemle eşimin yurt dışında yaşayan dayısı geldi bana çaya, gayette güzel geçti sohbet muhabbet. Görümcem de evlenicek nasipse muhabbet uzadı gitti anlayamadım laf lafı açtı konu yengeden açıldı. Görümcem de pek sevmez onu, dedim yenge aslında iyi birine benziyor kınamda falan öptü sarıldı oynadı benimle, 1 kere evine de gittim bana bir kötülüğü yok dedim. O sırada ağzından kaçırdı kına da eşimin tarafına ayy x'e yazık kız da çok çirkin demiş durmuş benim için. İyi de bu kadın mutluluktan ağlıyorum diye çipil çipil gözlerle dolanıyordu ortada. ( o zamanda anlam verememiştim yenge niye ağlar diye ama)

Niye bilmiyorum çok sinirlerim bozuldu. Çirkin olduğumu düşünmüyorum kaldı ki konu o değil zaten iki yüzlülük üzdü, kızdırdı beni sanırım.

Nisanda görümcemin nişanı var, kesin bunu bildiğimi saygımı bozmadan bildirmem lazım, lafımı sokmam şart.
Belki görümceniz siz yenge hanım için iyi konuşunca kızıp öyle bir şey attı ortaya

İnsanlara güven olmuyor
Dediyse de kendi ayıbı
Ben olsam beni beğenen beğendi eşim güzel buluyor ya derdim

Bence boş insanlarla hiç muhattap olmayın yeni malzeme tartışma konusu vs vermeyin kale almayın söylediği hiç bir şeye cevap vermeyin yok sayın .inanın onun türünde bi insan tanıyorum sanmayin ki ona laf sokarım umurunda bile olmazsiniz belki sizi daha bile sinir edecek şeyler bulur . Dinsizin hakkından ancak imansız gelir Allah kendi gibi birine denk getirsin inşallah diyin hayatınıza devam edin

Ya bazen şu kk okurken Ken den şüpheleniyorum acaba çok mu gamsızım ya da olayları anlayacak kadar zeki değil miyim. Boş ver ya çirkinmişim sana ne alan memnun olurum satan memnun. iki yüzlü olsun bu seni ilgilendirmez onun kişiliği sen de temkinli ol çok yanaşma buraya konu açacak kadar da bir şey değil bence.

İyi niyetli bir insan böyle bir şeyi ağzından kaçırmaz. Kötü niyetle, bile isteye dile dökmüştür.
Kötü niyetli insanın da her söylediği şeye inanılmaz. Kim bilir kim söyledi de yengeye atıyorlar suçu. Belki böyle bir söz bile yok ortada.
Canınızı sıktığınıza değmez.

Ben söylenenin doğru olduğuna inanmıyorum.Bir insan karşısındakini beğenmese de o ortamda ve o şekilde dile getirmez.Görümcen doğru konuşmuyor gibi geldi bana.Ben olsam görümceme ben o söylediğini hazmedemedim,yengeyle konuşucam bu konuyu derdim ve görümcemin tepkilerini izlerdim.

Günaydın kızlar, sakinleştim zaten. Dün akşam eşimle konuştuk konuyu, evet söyledi ama ciddiye almadık, kendi gelinine neler söylüyor sana mı söylemeyecek dedi.

Benim kızgınlığım yengenin bana bunu demesi değildi zaten, insanın ister istemez sinirleri bozuluyor. Kimin olsa bozulur ama yapacak bir şey yok. Doğru kendi gelini hakkında konuşan benim için de konuşur. Madem kimse ciddiye almıyor yengeyi bende almayayım.

Dediğim gibi ne zaman yüzüme bir şey söyler o zaman cevabını veririm aksi halde ilgilenmiyorum

Back
X