Arkadaş eşiyle yalnız kalmak istiyorsa çocuk da babasıyla kalmak istiyor yapacak bir şey yok orası çocuğun da evi.Birincisi 19 yaşında değil 20 yaşını doldurmuş biri. 19 yazmadım ben . Arkadaşım bunu dert etti. Ve evli biri eşiyle yalnız kalmak isteyebilir bu yönde fikirler veren üyeler varken siz ne alakaysa saldırmaya yelteniyorsunuz anlayamadım ?
Canım dışardan biri sana dava açabilir adam ve eşi yani, kılları söyle olmuş böyle olmuş subyancı satılık aile ve satılık kadınlar yazmışsın. İnsanlar ne olursa olsun ailesinin yanında olur, ona subyancı diyen ve adamın fiziksel özellikleri ile dalga geçmişsin o mana da yorumlar yapan ve eşine satılık kadınlar diyen birinin karşısında olur adam. Neyse ben uzatmak istemiyorum daha fazla sende yazma kapansınValla düşmanımın bile bana dava açmamasını öneririm.
2 kardeşim avukat, bende yarım avukatım ( adalet bitirdim) . Tüm kanunları biliyorum. Neyin suç neyin suç olmadığını da çok iyi biliyorum.
Kuru tehditler bana sökmüyor.
Ben konuyu kapamaya çalıştıkça kötü kalbiniz uzatmakta ısrarlı. Hukuktan anladığınız çok belli ya öyle bir iddianız vardı dimi :) mallar tüm ailede eşit dağıtılır. Erkeğin maaşı bile eş vefatında yetişkin çocuğa değil direkt eşe veriliyor devlet tarafından bilginize :) bilmediğiniz konularda boşa sallamayın
Şu an çok sinirli Dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan oldu onu öğrendi farkındaysanız ona taktı iyice :)
Uzun süre babasıyla kalmış çocuk ve annesinin de sevgilisi var. Önemli olan burada birinin evli olması ve eşiyle arada da olsa yalnız kalma isteği. Neyse anlayıp ona göre yazanlar çözüm üretenler olmuş. Ama bu içerik başkasının hakkında olduğu için daha da konuşmak bence de doğru değil. Hatta kaldırılması lazım.Arkadaş eşiyle yalnız kalmak istiyorsa çocuk da babasıyla kalmak istiyor yapacak bir şey yok.
Herhalde annesinin evlenmeye, sevgili yapmaya, partneriyle yalnız kalmaya hakkı yokmuş ki bunca yıl annesinde kalmış çocuk. Birazcık da babasında kalsın bu çocuğun tek ebeveyni annesi değil. Belki annesi de manita falan yapar :)
Uzun süre babasıyla kalmış çocuk ve annesinin de sevgilisi var. Önemli olan burada birinin evli olması ve eşiyle arada da olsa yalnız kalma isteği. Neyse anlayıp ona göre yazanlar çözüm üretenler olmuş. Ama bu içerik başkasının hakkında olduğu için daha da konuşmak bence de doğru değil. Hatta kaldırılması lazım.
Tamam ama bunu eşiyle çözmek yerine evden nasıl yollarım diye konu açılıyor. Cevapları siz mi arkadaşınız mı yazdı? O yaşlarda ben de ailemle yaşıyordum. Bir de cidden anlamıyorum üyelik açıp neden kendi yazmadı? Eşinden mi çekiniyor? Bir de biz ne yapabiliriz? Oğlanı evden gelip zorla mı çıkarıcaz?Birincisi 19 yaşında değil 20 yaşını doldurmuş biri. 19 yazmadım ben . Arkadaşım bunu dert etti. Ve evli biri eşiyle yalnız kalmak isteyebilir bu yönde fikirler veren üyeler varken siz ne alakaysa saldırmaya yelteniyorsunuz anlayamadım ?
Malları düşünen ve bu konuşmayı başlatan sizlersiniz durum ortada niyet ortada. Babam vefat etti ve tüm malları eşit paylaştık. Annemden yüksek bir pay almadı kimse. Maaşı da anneme kaldı :) bilmediğiniz konular hakkında yorum yapmayın. Ayrıca konuda bahsi geçen kişinin de çocuğu olacak üzgünüm. Siz daha fazla hakaret ettiğiniz bir aile hakkında fikir belirtmeyin lütfenAvukatlar lütfen konudan çıkınyeni yeni gerçekler söylüyorsunuz iyice bana saracak sizin yüzünüzden
Ne yani? O evden kovmaya çalıştığı işsiz dediği üvey oğlu malın %75 mi alacak ayyy bayılajammmmm kolonya getirin
Boşver canım sen arkadaşının (!) derdi için kendini bu kadar germe. Amaaaan sen mi çözücen milletin evlilik sorunlarını sanane. Kendi düşünsün evdeki 20 yaşındaki ergeniUzun süre babasıyla kalmış çocuk ve annesinin de sevgilisi var. Önemli olan burada birinin evli olması ve eşiyle arada da olsa yalnız kalma isteği. Neyse anlayıp ona göre yazanlar çözüm üretenler olmuş. Ama bu içerik başkasının hakkında olduğu için daha da konuşmak bence de doğru değil. Hatta kaldırılması lazım.
Her şeyi ben yazdım. Kendisi bana bahsetti ben konu açtım kadınlar kulübü moderatörlerinin konuyu kaldırması gerek. Gereksiz tartışmalar oldu. Ayrıca hiçbir şey yapmıyor yazmıştım başlıkta hayata da karışmıyor destek istemişti aslında çok masumane bir durum ben acil falan yazınca yanlış yazınca ortalık karıştıTamam ama bunu eşiyle çözmek yerine evden nasıl yollarım diye konu açılıyor. Cevapları siz mi arkadaşınız mı yazdı? O yaşlarda ben de ailemle yaşıyordum. Bir de cidden anlamıyorum üyelik açıp neden kendi yazmadı? Eşinden mi çekiniyor? Bir de biz ne yapabiliriz? Oğlanı evden gelip zorla mı çıkarıcaz?
Her şeyi ben yazdım. Kendisi bana bahsetti ben konu açtım kadınlar kulübü moderatörlerinin konuyu kaldırması gerek. Gereksiz tartışmalar oldu
Boşver canım sen arkadaşının (!) derdi için kendini bu kadar germe. Amaaaan sen mi çözücen milletin evlilik sorunlarını sanane. Kendi düşünsün evdeki 20 yaşındaki ergeni
Bence silinmesi lazım, bahsi geçen başkasının hayatı ve mahkeme kararıyla sildirebilir diye biliyorum. Moderatörler de silebilir. Herkese dava açabilir burada hattaAma konu ve yorum silmek yasak ki. Üye olurken ve konu açarken bunu bildiren yazılar var, kabul ederek üye olup yazıyoruz
Sorma ya bi şöyle arkadaş bulamadık. Benim için linçleri göğüsleyecek, herkesle çılgınlar gibi kavga edecek arkadaşım olmadı hiçBana da böyle bir arkadaş lazım derdimi kendi derdi eyleyen. Başkalarını tehdit eden, hakaret eden iftira atan hepsini benim için yapanmilletin ne arkadaşı var görüyon mu
Kız ne silmesi daha dava edecen milletiBence silinmesi lazım, bahsi geçen başkasının hayatı ve mahkeme kararıyla sildirebilir diye biliyorum. Moderatörler de silebilir. Herkese dava açabilir burada hatta
İzin almadınız mı?Her şeyi ben yazdım. Kendisi bana bahsetti ben konu açtım kadınlar kulübü moderatörlerinin konuyu kaldırması gerek. Gereksiz tartışmalar oldu. Ayrıca hiçbir şey yapmıyor yazmıştım başlıkta hayata da karışmıyor destek istemişti aslında çok masumane bir durum ben acil falan yazınca yanlış yazınca ortalık karıştı
Kendinizi rezil ediyorsunuz. Lütfen daha fazla yazmayın konuyu kapatıp hesabınızı silin gidin. Konu hep kalacak zaten, ona yapabileceğiniz bir şey yok. Korkup benim değil arkadaşımın konusu dediniz ama kendiniz olduğunu herkes anladı kimse salal değil burada. Kimseye dava acmayacaginizi da herkes biliyor. Eşinizin kulağına gitse sorun yaşayacaksınız, daha fazla uzatmadan tavsiyemi dinlemeniz iyi olur yoksa boşuna tadınız kaçacak.Bence silinmesi lazım, bahsi geçen başkasının hayatı ve mahkeme kararıyla sildirebilir diye biliyorum. Moderatörler de silebilir. Herkese dava açabilir burada hatta
Bence silinmesi lazım, bahsi geçen başkasının hayatı ve mahkeme kararıyla sildirebilir diye biliyorum. Moderatörler de silebilir. Herkese dava açabilir burada hatta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?