Eşimin yetişkin çocuğu bizi rahat bırakmıyor acil yardım kızlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eşine ‘subyancı’ yazmışsınız. İki yetişkin insan evlenmiş ve kanunen evliliklerinde bir kusur yok.!!! Ve subyancı yazmışsınız. Hakaretlerinizden sadece biri bu. Eşi de size ayrıca dava açacak

Konu sahibinin eşine savunduğunuz arkadaş hakaretlerine ek olarak ‘sübyancı’ yazmış. Kanunen iki yetişkin insan resmi olarak evlenmiş devlet izin vermiş bu kişi subyancı yazmış adam da dava açabilir bilginize. Hatta ekran resimlerini aldım. Devletin de izin verdiği bir şeye nasıl subyancı yazar? Neyi savunduğunuza dikkat edin

Konuya bu şekilde kendiniz gibi başlayan sizsiniz şimdi arkadaşım oluyor kuzenim yazmış gibi :)
Başka bir kişilik taklit ediyorsunuz

Acun konusu açan da sizsiniz .
Hayır yorumları okumadan yazmayın eşini Acun mu sandın yazanlar olmuş ona istinaden cvp verilmiş. Diğer kişi zaten Şeyma benzetmesi yapıyordu. Eşiniz Acun mu demeden niye öyle bir cvp yazayım????

Subyancı da suç değil kendinden küçüklerle sevgili olanlara deniliyor offff sıktınız cidden

Aynen eşine ‘ben sana ve üvey oğlunu istemediğime dair konu açtım,Kocacım şikayet et lütfen’ dediniz di mi

ben konuya ilk defa geldim bacım. Daha önce mesajım bile yok. Ne anlatıyosun 3 kişilik güruh müruh? Hukuk katliamı yaptığını görünce dayanamadım yazdım. Hesabı kullanan sensin, hesap sahibi sensin. Karaktersiz hakaretinden arkadaşım hesabı kullanıyordu ben yazmadım diyerek yırtamazsın. Söylenen lafların kime gittiğine dair isim yok cisim yok. Bahsedilen kişi hesabın sahibi bile değil. Tamamen fos tehditler.

Googledan sosyal medyada hakaret yazıp ilk bulduklarını copy paste yapmışsın yazdıkların çok komikti kusura bakma.

Devletin resmi olarak evlilik izni verdiği iki yetişkine siz subyancı diyemezsiniz. Satılık aileler yazdığınız gibi. Neyse daha fazla uzatmaya gerek yok

Üvey oğlunu evden atamadı diye bize saldırıyor canım :)

Her tercih bir vazgeçiştir. Vazgeçtiklerinizin hesabını buradan sormayın

Yaşı farklı göstermişsiniz. Ben de ilk 18 den önce sevgili olunmuş sandım. Bence konu kiminse o yazsın çünkü böyle olunca karşılıklı konuşma olmamış oluyor.

Üvey oğlunu evden atamadı diye bize saldırıyor canım :)
Canım sen subyancı, satılık aileler ve kadınlar , gold digger vs yazamazsın daha ne hakaretlerin var. Daha fazla yazma:))

Devletin resmi olarak evlilik izni verdiği iki yetişkine siz subyancı diyemezsiniz. Satılık aileler yazdığınız gibi. Neyse daha fazla uzatmaya gerek yok

Eşiniz oğlu hakkında açtığınız konunun başlığını bile görse bana hak verecek merak etmeyin

Kimse kimseye hakaret edemez, satılık kadınlar, satılık aileler yazamaz. Subyancı yazamaz. Adamın Fiziksel özellikleriyle dalga geçemez Siz de önce ahlak ve etik algınızı genişletin. Hakaret edemez kimse kimseye.

Eşiniz oğlu hakkında açtığınız konunun başlığını bile görse bana hak verecek merak etmeyin
Baktı ve seni dava edecek fiziksel özellikleriyle dalga geçtiğin için ve subyancı yazdığın için evet haberin olsun.

Tanımasam da hiç bir üyeye haksızlık yapılmasına gönlüm razı değil sizin yazdıklarınıza göre yorum yapanları suçlayamazsınız .Siz başka bir kişilik yaratıp konu başından insanları yanlış yönlendirdiniz şu an ben değil arkadaşım diyor, yaşları değiştiriyorsunuz sayfalar geçtikçe

Ben kaldırmaya çalıştım konuyu, subyancı yazanlar, adamın fiziksel özellikleriyle dalga geçenler, satılık aileler ve kadınlar yazanlar hala ısrarcı. Kalbi kötülükle dolu insanlar var tabi

Amacı beni pıstrıp yazdıklarımı sildirmek sil dedi ama olmadı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…