Eşine ‘subyancı’ yazmışsınız. İki yetişkin insan evlenmiş ve kanunen evliliklerinde bir kusur yok.!!! Ve subyancı yazmışsınız. Hakaretlerinizden sadece biri bu. Eşi de size ayrıca dava açacakKimse bana karaktersiz diyemez, senin ailen satılık demedim .
Sen karşılığını alacaksın.
Ayrıca gold digger da hakaret değil ekşi ceosunun eşine de yazdılar eser yenenlerin eşine de ikisi de hayır öyle değiliz dediler hakaret değil Yani
Konu sahibinin eşine savunduğunuz arkadaş hakaretlerine ek olarak ‘sübyancı’ yazmış. Kanunen iki yetişkin insan resmi olarak evlenmiş devlet izin vermiş bu kişi subyancı yazmış adam da dava açabilir bilginize. Hatta ekran resimlerini aldım. Devletin de izin verdiği bir şeye nasıl subyancı yazar? Neyi savunduğunuza dikkat edinKonuyu neden kendisi açmadı? Üyelik alabilirdi. Sizin başkalarının özel hayatını açıp bizi işletmediğinizi nereden bilicez? Ben mesela bir kaç kez gördüm bunu yapanı. Kendimi kandırılmış hissettim.
Hayır yorumları okumadan yazmayın eşini Acun mu sandın yazanlar olmuş ona istinaden cvp verilmiş. Diğer kişi zaten Şeyma benzetmesi yapıyordu. Eşiniz Acun mu demeden niye öyle bir cvp yazayım????Konuya bu şekilde kendiniz gibi başlayan sizsiniz şimdi arkadaşım oluyor kuzenim yazmış gibi :)
Başka bir kişilik taklit ediyorsunuz
Acun konusu açan da sizsiniz .
Eşine ‘subyancı’ yazmışsınız. İki yetişkin insan evlenmiş ve kanunen evliliklerinde bir kusur yok.!!! Ve subyancı yazmışsınız. Hakaretlerinizden sadece biri bu. Eşi de size ayrıca dava açacak
ben konuya ilk defa geldim bacım. Daha önce mesajım bile yok. Ne anlatıyosun 3 kişilik güruh müruh? Hukuk katliamı yaptığını görünce dayanamadım yazdım. Hesabı kullanan sensin, hesap sahibi sensin. Karaktersiz hakaretinden arkadaşım hesabı kullanıyordu ben yazmadım diyerek yırtamazsın. Söylenen lafların kime gittiğine dair isim yok cisim yok. Bahsedilen kişi hesabın sahibi bile değil. Tamamen fos tehditler.Konu sahibine gold digger ve Eşine orası burası sarkmış kılları vs vs bir sürü hakaret etmiş. Satılık aileler ve satılık kadınlar da yeter de artar zaten. Siz 3 kişi kendi yorumlarınızı kendiniz beğenen tuhaf ve komik bir guruhsunuz arkadaşınıza kagıt gelince de gülmeye devam edersiniz artık. Birbirinizi ağırlamaya devam edin. Eşine de hakaret etmiş adama da atacağım o da dava açacak bilginize
Devletin resmi olarak evlilik izni verdiği iki yetişkine siz subyancı diyemezsiniz. Satılık aileler yazdığınız gibi. Neyse daha fazla uzatmaya gerek yokSubyancı da suç değil kendinden küçüklerle sevgili olanlara deniliyor offff sıktınız cidden
Aynen eşine ‘ben sana ve üvey oğlunu istemediğime dair konu açtım,Kocacım şikayet et lütfen’ dediniz di mi
ben konuya ilk defa geldim bacım. Daha önce mesajım bile yok. Ne anlatıyosun 3 kişilik güruh müruh? Hukuk katliamı yaptığını görünce dayanamadım yazdım. Hesabı kullanan sensin, hesap sahibi sensin. Karaktersiz hakaretinden arkadaşım hesabı kullanıyordu ben yazmadım diyerek yırtamazsın. Söylenen lafların kime gittiğine dair isim yok cisim yok. Bahsedilen kişi hesabın sahibi bile değil. Tamamen fos tehditler.
Gerçekten enerjinizi başka yere harcayın küçülüyorsunuz yazık. Seçtiğiniz hayatı çevrenize nasıl kabul ettiremediyseniz kendinizi sanal dünyada bir şeyleri ispatlama peşindesiniz yapmayın bunu kendinize.
Yaşı farklı göstermişsiniz. Ben de ilk 18 den önce sevgili olunmuş sandım. Bence konu kiminse o yazsın çünkü böyle olunca karşılıklı konuşma olmamış oluyor.Konu sahibinin eşine savunduğunuz arkadaş hakaretlerine ek olarak ‘sübyancı’ yazmış. Kanunen iki yetişkin insan resmi olarak evlenmiş devlet izin vermiş bu kişi subyancı yazmış adam da dava açabilir bilginize. Hatta ekran resimlerini aldım. Devletin de izin verdiği bir şeye nasıl subyancı yazar? Neyi savunduğunuza dikkat edin
Canım sen subyancı, satılık aileler ve kadınlar , gold digger vs yazamazsın daha ne hakaretlerin var. Daha fazla yazma:))Üvey oğlunu evden atamadı diye bize saldırıyor canım :)
Sürekli yaşları değiştirdi şu an bile yaş yokYaşı farklı göstermişsiniz. Ben de ilk 18 den önce sevgili olunmuş sandım. Bence konu kiminse o yazsın çünkü böyle olunca karşılıklı konuşma olmamış oluyor.
Devletin resmi olarak evlilik izni verdiği iki yetişkine siz subyancı diyemezsiniz. Satılık aileler yazdığınız gibi. Neyse daha fazla uzatmaya gerek yok
Her tercih bir vazgeçiştir. Vazgeçtiklerinizin hesabını buradan sormayın
Kimse kimseye hakaret edemez, satılık kadınlar, satılık aileler yazamaz. Subyancı yazamaz. Adamın Fiziksel özellikleriyle dalga geçemez Siz de önce ahlak ve etik algınızı genişletin. Hakaret edemez kimse kimseye.Her tercih bir vazgeçiştir. Vazgeçtiklerinizin hesabını buradan sormayın
Sürekli yaşları değiştirdi şu an bile yaş yok
Baktı ve seni dava edecek fiziksel özellikleriyle dalga geçtiğin için ve subyancı yazdığın için evet haberin olsun.Eşiniz oğlu hakkında açtığınız konunun başlığını bile görse bana hak verecek merak etmeyin
Tabi eğer yaşı doğruysa daha çocukla sevgili olunmuş olacaktı. Öylesine bastım demese ben de çok şey yazacaktım. İnşallah da erişkindir. Öyle yazmasa kimse öyle anlamazdı.Sürekli yaşları değiştirdi şu an bile yaş yok
Ben kaldırmaya çalıştım konuyu, subyancı yazanlar, adamın fiziksel özellikleriyle dalga geçenler, satılık aileler ve kadınlar yazanlar hala ısrarcı. Kalbi kötülükle dolu insanlar var tabiTanımasam da hiç bir üyeye haksızlık yapılmasına gönlüm razı değil sizin yazdıklarınıza göre yorum yapanları suçlayamazsınız .Siz başka bir kişilik yaratıp konu başından insanları yanlış yönlendirdiniz şu an ben değil arkadaşım diyor, yaşları değiştiriyorsunuz sayfalar geçtikçe
Tanımasam da hiç bir üyeye haksızlık yapılmasına gönlüm razı değil sizin yazdıklarınıza göre yorum yapanları suçlayamazsınız .Siz başka bir kişilik yaratıp konu başından insanları yanlış yönlendirdiniz şu an ben değil arkadaşım diyor, yaşları değiştiriyorsunuz sayfalar geçtikçe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?