Bence silinmesi lazım, bahsi geçen başkasının hayatı ve mahkeme kararıyla sildirebilir diye biliyorum. Moderatörler de silebilir. Herkese dava açabilir burada hatta
Bu konuyu ben açmadım mal dağıtımı dert etmekte bir tuhaf suan açıkçası kim başlattıysa.. benim babam vefat etti herkese eşit dağıtıldı mallar. Annemde bizle eşit oranda aldı. Ayrıca Maaşı da anneme kaldı. Konu içeriğinde bahsi gecen kişinin de çocuğu olacak ayrıca. Teorileriniz yanlışMallar eşit dağıtılmaz. Çocuklar mirasın yüzde 75ini alır. Medeni kanunu açıp okuyabilirsiniz. Veya en temizi avukata danışmanızdır. Bahsettiğiniz eşitlik kardeşler arasındaki cinsiyet gözekmekszin dağıtılan paydır. Ölen kişinin çocukları sağ ise şayet mirasın yüzde 75ini elini hatta tırnağını dahi oynatmadan otomatikman alır.
Ya hala devam ediyorsunuz ama artık inat etmeyin, kanun belli. Çocuklar %75 payı lendi aralarında bölüşür isterse 100 çocuk olsun. Es de %25 alir. Bu kadar.Bu konuyu ben açmadım mal dağıtımı dert etmekte bir tuhaf suan açıkçası kim başlattıysa.. benim babam vefat etti herkese eşit dağıtıldı mallar. Annemde bizle eşit oranda aldı. Ayrıca Maaşı da anneme kaldı. Konu içeriğinde bahsi gecen kişinin de çocuğu olacak ayrıca. Teorileriniz yanlış
Siz karar veremezsiniz buna. Hakaret edenlerin ekran resmini aldım. Satılık aileler satılık kadınlar ve sübyancı yazamaz kimse kimseye. Size mi kaldı ne yapacağım ? Konuda bahsi geçen kişinin eşinin de haberi var olaylardan doğal olarak dimiKendinizi rezil ediyorsunuz. Lütfen daha fazla yazmayın konuyu kapatıp hesabınızı silin gidin. Konu hep kalacak zaten, ona yapabileceğiniz bir şey yok. Korkup benim değil arkadaşımın konusu dediniz ama kendiniz olduğunu herkes anladı kimse salal değil burada. Kimseye dava acmayacaginizi da herkes biliyor. Eşinizin kulağına gitse sorun yaşayacaksınız, daha fazla uzatmadan tavsiyemi dinlemeniz iyi olur yoksa boşuna tadınız kaçacak.
Ben bunu bilmiyordum. İyi ki kendi konumu arkadaşımın ya da kuzenimin başına geldi diye açmamışımİyi de bunu kabul ederek konu açıyorsunuz, hatta site kurallarına göre başkası adına konu açmak ve bir hesabı iki kişi kullanmak da yasak diye biliyorum.
Kuralları kabul ederek üye olduğumuz bir site sonuçta.
Diğer üyelerin kendi aralarında konuşmalarını hakim baz alıp ceza verir mi, bilmiyorum ama isim cisim yok, herkes anonim. Davaya konu olacak unsur göremedim ben yorumlarda, isterse açar tabii, hakim karar verir ona göre.
Bu konuyu ben açmadım mal dağıtımı dert etmekte bir tuhaf suan açıkçası kim başlattıysa.. benim babam vefat etti herkese eşit dağıtıldı mallar. Annemde bizle eşit oranda aldı. Ayrıca Maaşı da anneme kaldı. Konu içeriğinde bahsi gecen kişinin de çocuğu olacak ayrıca. Teorileriniz yanlış
Biz eşit olarak paylaştık diyorum algılama sorununuz mu var.? Babam vefat etti eşit paylaştık bir okuduğunuzu anlayın siz önce ayrıca siz kimsiniz habire bana uzatma yazıyorsunuz anlayamadım???Ya hala devam ediyorsunuz ama artık inat etmeyin, kanun belli. Çocuklar %75 payı lendi aralarında bölüşür isterse 100 çocuk olsun. Es de %25 alir. Bu kadar.
Çok komiksiniz gerçekten hala devam ediyorsunuz arkadaşım diyeSiz karar veremezsiniz buna. Hakaret edenlerin ekran resmini aldım. Satılık aileler satılık kadınlar ve sübyancı yazamaz kimse kimseye. Size mi kaldı ne yapacağım ? Konuda bahsi geçen kişinin eşinin de haberi var olaylardan doğal olarak dimiaile yalnız kalmak istiyor ya hani.
Ben bunu bilmiyordum. İyi ki kendi konumu arkadaşımın ya da kuzenimin başına geldi diye açmamışım
Siz baya hiçbir şeyden anlamayan biri olduğunuz için bana yazmayın :)) babam vefat etmis kadın bana mal dağıtımı öğretmeye kalkıyorÇok komiksiniz gerçekten hala devam ediyorsunuz arkadaşım diyeumarım birileri sizinle ugrasir da eşiniz de görür gerçek yüzünüzü.
Doğru okumuşsunuz, üyelik almak para ile değil, konu yazacak olan üyelik alır, komşusunun gelininin bibisinin kızının kızı için konu açmak yasak.Valla doğruluğundan tam emin değilim ama sitenin bir köşesinde okumuştum diye hatırlıyorum.“kuzenim yazdı” ya engel olmak istediler sanırım
Ben temiz don atlet getiririm üzülme.Neyse bi konunun daha sonuna geldik sen konuyu kilitlet konu sahibi onu hemen yapıyorlar
Kızlar siz de beni teselli edin masaj yapın bana uzaktan :)
Dün öz oğlunu yeni eşe atmaya çalışan kadın bugün üvey oğlunu evden atmaya çalışan kadınla uğraştım, yıprandımmmmmmm
Siz baya hiçbir şeyden anlamayan biri olduğunuz için bana yazmayın :)) babam vefat etmis kadın bana mal dağıtımı öğretmeye kalkıyor
Bir laf vardı neydi, etme cahille muhabbet fıttırırsın, silme g.tünü cam kırığıyla yırttırırsınSiz baya hiçbir şeyden anlamayan biri olduğunuz için bana yazmayın :)) babam vefat etmis kadın bana mal dağıtımı öğretmeye kalkıyor
Doğru okumuşsunuz, üyelik almak para ile değil, konu yazacak olan üyelik alır, komşusunun gelininin bibisinin kızının kızı için konu açmak yasak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?