- Konu Sahibi Malatyagelini
-
Canim acmissin sonunda bu konuyu :-D takilma yahu biz yegenler boyleyiz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sen de kıskanma gelme onun oyununa.Hee bence de çok güzel de geç.O zaman tadı olmaz seni kıskandırmanın bırakır.
Öyle yapmaya çalışıyorum ama duygularımı gizlemeyi beceremediğim için bir yandan da öyle görünmeye çalıştığımı anlayacak diye de endişeleniyorum.
I
Acmissin konuyu) Bence esine anlatmada esin yaninizdayken yine boyle laflar ederse niye soruyosun ki amcan ne yapsib diyin?
Yada amcanin gozu benden baskasini gormez kizim sorma oyle seyler de :) yani anlasin herkesin icinde yanlis yaptigini :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kafaya takacak başka bir şey bulamadınız da şu kız çok güzel dimi diye sormasına mı taktınız yani kızdırmak için diyor olabilir, öylesine söylüyor olabilir aldırmayın gülün geçin yani ya da özellikle yanında valla güzel kız Allah sahibine bağışlasın deyin. Olabilir aynı olgunlukta olmayabilir dert arıyorsunuz kendinize. Eşinize bunu söylemeye bile değmez boşuna sorun yaratmış olursunuz gidip bu sefer yeğenine yengenin yanında bunları deme dese ay yengem kıskanmış der bu daha mı iyi. Çok boş vaktiniz var herhalde durup durup bunları takıyorsunuz biz de aile arasında takılırız yani ne var bunda.
Aynı dert bende de var, yeğen falan değil de eşimin arkadaşının eşi yapıyor aynı şeyi. Belden aşağıya vurmadığı tek bir konu yok! Aklın yolu bir, ben de aynen sizi söylediklerinizi söyledim. İşe yaramadı maalesefHala yüzsüz yüzsüz Kaçak gelinlerdeki kızın eteği nasıl açılıyodu. İnsan hop oturup hop kalkıyo dimi? dedi en son. Bir iftar akşamı. Bunu söyleyen de bi kadın !!! ''Aaaa, senin kocan öyle şeylerle mi uğraşıyo ki? Benim kocam fark etmez bile öyle şeyleri. O düşünceler ancak ergenlik döneminde olur bence!'' dedim. Buna bile alınmadı! Yine yüzsüz yüzsüz konuştu! Napıcam bilmiyorum, yorumları okuyup ben de bi fikir bulmaya çalışıcam :)
Bir daha ''amca xx güzelmiş dimi?'' diye sorduğunda siz de şakayla karışık ''cevap verirse salonda yatmak zorunda kalacak'' deyip gül , anlaşılır.
Bu öneri hoşuma gitmedi. Çok fazla kafaya takıyormuşum, kıskançlıktan ölüyormuşum gibi bi izlenim bırakmış olurum. Öyle değil mi?
İnanmıyorum o ne ya, bi kadına yakışır mı hiç? Eşinin yanında mı söylüyor bunu? Yerinizde olsam görüşmem bir daha, akraba falan değilmiş nasılsa.
Aynı dert bende de var, yeğen falan değil de eşimin arkadaşının eşi yapıyor aynı şeyi. Belden aşağıya vurmadığı tek bir konu yok! Aklın yolu bir, ben de aynen sizi söylediklerinizi söyledim. İşe yaramadı maalesefHala yüzsüz yüzsüz Kaçak gelinlerdeki kızın eteği nasıl açılıyodu. İnsan hop oturup hop kalkıyo dimi? dedi en son. Bir iftar akşamı. Bunu söyleyen de bi kadın !!! ''Aaaa, senin kocan öyle şeylerle mi uğraşıyo ki? Benim kocam fark etmez bile öyle şeyleri. O düşünceler ancak ergenlik döneminde olur bence!'' dedim. Buna bile alınmadı! Yine yüzsüz yüzsüz konuştu! Napıcam bilmiyorum, yorumları okuyup ben de bi fikir bulmaya çalışıcam :)
Bence serinkanli gorunmeye calis tatlim,karsindaki seni rahatsiz ettigini anlarsa zayif noktani bilirse hic durmaz,insanlar boyle malesef.
Cevap olarak sakin o ne anlar guzellik uzmani mi falan deme cok ters tepebilir aksine benim askim guzellikten anlar ki benim gibi guzel bir kadinla evlendi modlarinda ol,yani bunu nasil cumleye dokersin bulamadim ama.
Mesela ortamda ahmet abinin karsisi cok guzel,su programdaki kadin cok hos dimi amca gibi sordugunda soyle diyebilirsin,gercekten isin uzmanina sordun tatlim,amcan guzelligi ayirt etmesini bilir,benimle evlenmesi bunun bir kaniti degil mi diye gulumseyebilirsin,yalniz yuzunde en tatli en guzel gulumsemen olsun😀
Bir sure buna benzer tavirlar sergilersen vazgececektir,ozguveni yuksek insanlari sozle uzemeyecegini anlar,yanlis anlama nolur ozguvenin yok demiyorum ama o senin kiskandigini anladiysa zayif bulmustur,bunu yik ki bulasamasin sana.
Cok mutlu olman dilegimle.
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Hem benim eşimin hem de kendi eşinin yanında söylüyor bunları. Görüşmeme gibi bi ihtimalimiz şimdilik yok maalesef. Eşimin çocukluğundan beri en yakın arkadaşı. Kardeşten öte bi ilişkileri var kocasıyla. Benim anlamadığım imam hatip mezunu olan light kocası nasıl oluyo da bi laf sokmuyo midesi geniş karısına! Kötü niyetleri yok biliyorum, sadece kadının patavatsızlığı ve geniş mideli bi aileden geliyo olması... Daha neler neler var da sizin konunuzu dağıtmayayım şimdi... Allah'ım yardım etsin de KK kadınlarının kıvrak zekasıyla bi çözüm bulalım bu derdimize :)
eşin cevapları ne önemli olan o bence
eşin cevapları ne önemli olan o bence
Eşim cevap vermiyor, yani beni kızdıracak üzecek hiçbir cevabı olmadı. İşte mesela diyor ki "ahmeti hanımköylü yapmış" falan diyor. Olumlu cevap vermiyor yani. Ama çok iyi kız di mi falan diye sordu bana. Ben de "evet sevdim ben de anlaşırım" dedim. Ya kızlar eşim içten içe "evet lan ahmetin karısı da harbiden güzel" falan diye düşünüyor mudur? Bana sorarsanı hayır dicem ama erkek sonuçta yanında sürekli öbülen bi kadın of sinir basrı gene. Yengem bana bi hikaye anlatmıştı şöyle adamın birinin karısı kadınlarla hamama gitmiş sona eve gelince kocasınaın yanında "falanca kadının vücudu çok güzel" demiş. Adam onun vücudunun hayaliyle yaşıyormuş karısı ölür ölmez o falanca kadınla evlenmiş. Allahım ya bu gerçek bi hikaye. Erkkle meerak eder bence böyle şeyleri. Kocama ne kadar güvensem de yapmasa bile a aklına geliyorsa acaba kadının vücudu nasıl, yatakta nasıldır falan diye. Ay neler diyorum ben tövbe yarabbim. Ya niye böyle şeyler sölüolar ki ya of
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?