Eşimin yiğeninin gıcık soruları

Ee niye susuyorsun ki.
Benim esime bi kere yakin bi akrabasi naber yakisikli falan diye bisey dedi. Ben de o benim yakisiklim dedim bi daha da demedi oyle seyler.
Bence susma yapistir cevabi.

Canim acmissin sonunda bu konuyu :-D takilma yahu biz yegenler boyleyiz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Nefret ederim öyle insanlardan.bence kız bilerek yapıyor.yoksa kalkıpta ahmetin eşinin güzel karısndan bahseder mi?!!!
Sizde onun açığını yakalayn.

Ee niye susuyorsun ki.
Benim esime bi kere yakin bi akrabasi naber yakisikli falan diye bisey dedi. Ben de o benim yakisiklim dedim bi daha da demedi oyle seyler.
Bence susma yapistir cevabi.

Ayni taktik bende de var. Esime biri oyle dese direk yapistiririm cevabi. Bende bire bin katar overim karsidaki susar mecbur
Yok karisi yasli duruyomus, sen de de ki, yasliysa napsin sen begen diye gencini mi alsin. Bak bi daa konusuyomu.
Amca bak su kiz guzel derse de sen ayy evet masallah kasi gozu cok guzel yerinde vs de (bu yegenin mesela kucuk gozluyse), ya da masallah selvi boylu de (yegen kisaysa ) anlatabildim mi? Ugrasmasin senle

Son düzenleme:
bir daha böyle bişey yaparsa ^'amcanın gözü benden başkasını güzel görmez deyiverin... haset midir fesat mıdır ..... yada eşiniz olmadığı zaman sıkıştırıverin o kim oluyomuşta... edepsiz ya

Son düzenleme:
Kiskanc resmen bence sizi kiskaniyo

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Amaan Ahmet'in eşi ya da tvdeki hatun çok güzel deyince evet taş gibi hatunmuş deyin siz de kalsın böyle.
Bu oyunlara gelmeyin, çoluk çocuk muhabbeti bunlar
Yaşını görmedim ama ergen hareketleri yani..

Bekarlıktan bunalmış galiba sizi kıskandırmaya çalışıyor. Bu kadarsa boşverin rahat gözükün kafaya takmaya değmez..

cok sabirliymissin arkadasim
Ben biri esime øyle dese niye amcana yeni kari mi alcan,napcak baska kadinlarin guzelligini de haddini bilir bence.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Simarikliga vurup sizi gicik etmeye calismis, amacina da ulasmis

Bu arada bugunlerde sitede moda oldu yeğen kelimesine yigen yada yiyen demek... Yiğen diye bir sey yoktur yeğen diye bir sey vardir.

bir,iki...ardı ardına aynı seyler oldugunda antıpatık oluyor malesef....
empatı yaptıgımda , benı rahatsız edecek kadar aynı seyler soylense eminim ki şunu derdim: (herkes dedıgıne gore guzeldır varsayıyorum.)
- evet, hakıkaten guzel kız masallah, ee ahmette yakısıklı cocuk, Allah dagına gore kar vermıs ıste,çok yakısıyorlar... o her dedıgınde ben de bunu derdım.
elbet bıkar.

o yeğenin ağzını yırt

Eşim kızar korkuyorum diye birşey yok! Söyleyeceksin o kızarsa sen beş kat kızacaksın! Ezdirmeyin hatunlar kendinizi! Benim eşim ben bir şey demeden asla yapamaz çünkü başta o şansı vermedim ona vermemde! Sakın! Korkuyorum eşimden diye birşey yok! O sadece yukardakine mahsustur. Allah dan başka kimseden korkmayın!!!

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

eşinize söyleyeceksiniz.. bu sorularına rahatsız oluyorum diyeceksiniz ve yeğeni bir daha sorduğunda eşiniz ona sert yanıt verecek ... birdaha sormasına fırsat vermeyecek..eşiniz bitirecek olayı yani..

cnm sende susma mors et bigüzel haşla laflarınla. evli barklı insanlara öyle ssorular sorulmaz kendine gel de .eşinin yanında de sonra eşinle konuş açıkça. ne diye içine atıp sinirini bozuyosun ki ah okızı bana vericeklerki bak nasıl deli ediyorum.vallahi bakma gözün yaşınao utaanmıyorsa sende utanma olay bu yani.............

Guzel birinden bahsetmenin sakincasi nedir ben anlamadim...

Sizle bi alip veremedigi olur ya da daha onceden begenmemislerdir vs. o zaman hem kiskanclik hem de alinganlik gostermenizi normal karsilarim fakat anladigim kadariyla oyle bir durum yok...

Esinizin yanitlarindan oturu kiskanclikla karışık ofkeniz yegene mi yoneliyor diye dusundum ama o da yokmus.

Sizle kiyaslamamis da. Hem durum oyle veya degil farketmeksizin siz kendinizle aynada barışık olun (oyleyseniz bile bunu biraz daha onplana cikarin) zamanla bu gicik olma hissiniz gulup gecmenize daha sonra da dert olmaktan cikarmaya donusur bence.

Beni rahatsız eden güzel birinden bahsedilmesi değil. Bunu kasten bilinçli bi şekilde beni sinir etmek için yapması. Yoksa dediğim gibi ben yeri gleir eşimle bu tarz şakalar yaparım. Sizce yeterince rahatsız edici değil mi? Ben aşırı gıcık oluyorum. Beni anlamamışsınız neyse canınız sağolsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…