- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.132
- 198
- Konu Sahibi Malatyagelini
-
Ee niye susuyorsun ki.
Benim esime bi kere yakin bi akrabasi naber yakisikli falan diye bisey dedi. Ben de o benim yakisiklim dedimbi daha da demedi oyle seyler.
Bence susma yapistir cevabi.
Selam Kızlar,
Derdim şu eşimin bir yiğeni var benle yaşıt. Eşimden 3 yaş küçük. Bu kız onlara her gitmemizde beni sinir edecek hareketlerde bulunuyor. Ben onlarla iyi geçinmeye çalışıyorum geçiniyorum da ama bu kızın bana kastı nedir anlamadım. Bazen çok tatlı oluyor şirin geliyor gözüme çünkü öyle davranıyor bazen de gıcık oluyorum. Mesela onlarda olduğumuz bi akşam survivor ı izliyoruz kız birden "amca müge çok güzel di mi" dedi.Sonra bi yakın arkadaşımız var Ahmet geçenlerde evlendi diyor ki "amca Ahmet abinin eşi çok güzel di mi?" Bunlar söylenecek şeyler mi Allah aşkına. He normalde de ben güzel bi kadın gördüğümde eşime derim mesela ne güzel kadın diye bu konuda bi kıskançlığım yok tv deki kadın sonuçta. Ama onun bunu yapması o kadar gıcık ediyor ki beni. Siz olsanız napardınız? Ben susup kalıyorum hiç cevap veremiyorum.:2:
Küçük bebeğim var fırsat buldukça yanıt vereceğim. Şu an uyuduğu için yazıyorum rahat rahat ama uyanırsa giderim sonra demeyin konu sahibi nerdesin.
hımmm o zaman gıcık
sinirlendiğinizi görünce iyice yapıyor
belli ediyor musunuz?
Guzel birinden bahsetmenin sakincasi nedir ben anlamadim...
Sizle bi alip veremedigi olur ya da daha onceden begenmemislerdir vs. o zaman hem kiskanclik hem de alinganlik gostermenizi normal karsilarim fakat anladigim kadariyla oyle bir durum yok...
Esinizin yanitlarindan oturu kiskanclikla karışık ofkeniz yegene mi yoneliyor diye dusundum ama o da yokmus.
Sizle kiyaslamamis da. Hem durum oyle veya degil farketmeksizin siz kendinizle aynada barışık olun (oyleyseniz bile bunu biraz daha onplana cikarin) zamanla bu gicik olma hissiniz gulup gecmenize daha sonra da dert olmaktan cikarmaya donusur bence.
Hayır baştan beri öyle. Hani masumane sorsa anlarım ama beni kıskandırmak için yaptığı o kadar belli ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?