- Konu Sahibi Malatyagelini
-
Annemler de her zaman erkeğin yanında başka bir kadına güzel diyip aklına sokmayacaksın derdi. Ne kadar doğru bilemem...
Eşiniz cevap vermiyorsa umursamayın böyle densizler her zaman olur. Hangi biriyle uğraşacaksınız?
Eşim cevap vermiyor, yani beni kızdıracak üzecek hiçbir cevabı olmadı. İşte mesela diyor ki "ahmeti hanımköylü yapmış" falan diyor. Olumlu cevap vermiyor yani. Ama çok iyi kız di mi falan diye sordu bana. Ben de "evet sevdim ben de anlaşırım" dedim. Ya kızlar eşim içten içe "evet lan ahmetin karısı da harbiden güzel" falan diye düşünüyor mudur? Bana sorarsanız hayır dicem ama erkek sonuçta yanında sürekli övülen bi kadın of sinir bastı gene. Yengem bana bi hikaye anlatmıştı şöyle adamın birinin karısı kadınlarla hamama gitmiş sonra eve gelince kocasının yanında "falanca kadının vücudu çok güzel" demiş. Adam onun vücudunun hayaliyle yaşıyormuş karısı ölür ölmez o falanca kadınla evlenmiş. Allahım ya bu gerçek bi hikaye. Erkkler merak eder bence böyle şeyleri. Kocama ne kadar güvensem de yapmasa bile ya aklına geliyorsa acaba kadının vücudu nasıl, yatakta nasıldır falan diye. Ay neler diyorum ben tövbe yarabbim. Ya niye böyle şeyler sölüolar ki ya of
Iste tamda yegenin istedigi dusunceler icine giriyorsun canim benim,sakin boyle dusunme kendini yiyip bitirirsin,bir de o kizcagizdan nefret edersin.
Oyuna gelme kendine guvenini kaybedersin ki hic iyi degil.
Eminim cok guzelsindir ama yegenlerin ortama girerken daha bir ozenli ol,dedigim gibi de agzinin payini verirsen daha da cenesini acamaz.
Hatta o kizcagizla daha bir samimi olup,gezip tozarsan super olur,arada onlarin yaninda da cok iyi kiz ben cok seviyorum canim benim falan dersen yegeni kendi silahiyla vurmus olursun😁
Lutfen olumsuz negatif dusunceleri sil aklindan,guzel gunlerin,mutlulugun,huzurun hayallerini kur,kendini guzel ve sexi hissedersen etrafinada ayni enerjiyi yayarsin😎
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
evet canım senden güzel diyeceksin aslında da olmaz işte
"amcana neymiş elin kızının güzelliğinden hem git babana sor öyle şeyleri amcana değil" diyebilirsin şaka yollu
evet canım senden güzel diyeceksin aslında da olmaz işte
"amcana neymiş elin kızının güzelliğinden hem git babana sor öyle şeyleri amcana değil" diyebilirsin şaka yollu
Yorumlarınız çok mantıklı harika cevaplar. Dediğiniz gibi yapıcam. Hani dediniz onun ortamına girerken daha bi özenli olun aklıma bişi daa gtrdnz bu kızla ilgili. Bi keresinde kayınbabamgildeyiz ben de ev hali biraz paspaldom o gün. Basma bir etek bi tişört falan. Bana ne dedi biliyor musunuz diğer yeğenlerin yanında "sen niye öyle ninem gibi giyindin" neye uğradığımı şalırmıştım. Canım böyle istedi dedim biraz sertçe. O kadr üzüldüm ki o gün. Sonradan yenge yanlış anlama falan Filan demişti ama ben kırılmıştın bi defa. 4-5 kişi vardı herkeain içinde diyince bi de şok oldum. Ne yapmaya çalışıyr anlamıyrm.
Keşke acımasızca ağzıma geleni söyleyebilsem ama ben onun gibi olamıyorum. Çok safmışım. Zamanında birsürü bana dar gelen kıyafetlerimi verdim bu kızlara pahalı pahalı şeyler. Acaba böyle yaptığım için mi minnet duymamak için mi öyle davranıyor? İnsanın doğası minnet duymaktan hoşlanmaz çünkü. Aklınca bişiler mi ispatlamaya çalışıyor ne? Zaten evlenemedi de. Sevgilisi olduğunu söylüyo biraz da hava atar gibi, sonra bi bakıyorum ayrılmışlar. Beni çekemiyor galiba. Zaten bi aile dostu bu aileyi bilen ve içinde olan biri demişti ki onlar seni çekemez kıskanırlar. Kadının dedikleri bir bi,r çıkıyor.Ne yapmaya calisiyor soyleyeyim.
Rencide etmek,ozguvenini yikmak,kucuk dusurmek vs.
Ona bu kozu verme,evde pesmerge gibi gez istersen ama topluma girerken ozellikle bu yegenin oldugu yere iki defa ozen,elbette insaniz arada bir paspal giyiniriz kime ne ama bu tipler bunuda silah olarak kullaniyor iste. Sana ne isterse cuval giyer ne karisiyorsun degil mi ama? Ama yok illa kucuk dusurme sevdalari var.
Bir daha buna benzer laf ederse nine gibi,vs ortama ayak uydurmaya calisiyorum iste diye sende ona dolayli olarak kiliksiz diyebilirsin. Belki agir olur ama haddini bildirirsin,ama tabi bu laflari soylerken hep gulumseyeceksin rahat tatli dille,sakayla her lafi soylersin istesen,ama sakin ciddi olma,cunku kavga ortami olabilir,kiskanc,cekemeyrn gelin durumuna dusersin.
Onlar diyip sen dusunecegine,sen de onlar dusunsun.
Vallahi iyi insani kotu eder bu tipler.
Selam Kızlar,
Derdim şu eşimin bir yiğeni var benle yaşıt. Eşimden 3 yaş küçük. Bu kız onlara her gitmemizde beni sinir edecek hareketlerde bulunuyor. Ben onlarla iyi geçinmeye çalışıyorum geçiniyorum da ama bu kızın bana kastı nedir anlamadım. Bazen çok tatlı oluyor şirin geliyor gözüme çünkü öyle davranıyor bazen de gıcık oluyorum. Mesela onlarda olduğumuz bi akşam survivor ı izliyoruz kız birden "amca müge çok güzel di mi" dedi.Sonra bi yakın arkadaşımız var Ahmet geçenlerde evlendi diyor ki "amca Ahmet abinin eşi çok güzel di mi?" Bunlar söylenecek şeyler mi Allah aşkına. He normalde de ben güzel bi kadın gördüğümde eşime derim mesela ne güzel kadın diye bu konuda bi kıskançlığım yok tv deki kadın sonuçta. Ama onun bunu yapması o kadar gıcık ediyor ki beni. Siz olsanız napardınız? Ben susup kalıyorum hiç cevap veremiyorum.:2:
Küçük bebeğim var fırsat buldukça yanıt vereceğim. Şu an uyuduğu için yazıyorum rahat rahat ama uyanırsa giderim sonra demeyin konu sahibi nerdesin.
Keşke acımasızca ağzıma geleni söyleyebilsem ama ben onun gibi olamıyorum. Çok safmışım. Zamanında birsürü bana dar gelen kıyafetlerimi verdim bu kızlara pahalı pahalı şeyler. Acaba böyle yaptığım için mi minnet duymamak için mi öyle davranıyor? İnsanın doğası minnet duymaktan hoşlanmaz çünkü. Aklınca bişiler mi ispatlamaya çalışıyor ne? Zaten evlenemedi de. Sevgilisi olduğunu söylüyo biraz da hava atar gibi, sonra bi bakıyorum ayrılmışlar. Beni çekemiyor galiba. Zaten bi aile dostu bu aileyi bilen ve içinde olan biri demişti ki onlar seni çekemez kıskanırlar. Kadının dedikleri bir bi,r çıkıyor.
Canim eger boyle bir intibalari varsa etraftan dikkat et derim,insanlar kendi mutsuzluklarini baskasinin mutlulugunu bozarak gidermeye calisiyor.
Kotuluk yapmak kotu olmak daha zordur aslinda ama insanlar bir garip yazik ki.
Sen evinde mutlu musun gerisini bosver gitsin ama haddini asana haddini de bildireceksin,kimse kimsenin kahrini cekmek zorunda degil.
Selam Kızlar,
Derdim şu eşimin bir yiğeni var benle yaşıt. Eşimden 3 yaş küçük. Bu kız onlara her gitmemizde beni sinir edecek hareketlerde bulunuyor. Ben onlarla iyi geçinmeye çalışıyorum geçiniyorum da ama bu kızın bana kastı nedir anlamadım. Bazen çok tatlı oluyor şirin geliyor gözüme çünkü öyle davranıyor bazen de gıcık oluyorum. Mesela onlarda olduğumuz bi akşam survivor ı izliyoruz kız birden "amca müge çok güzel di mi" dedi.Sonra bi yakın arkadaşımız var Ahmet geçenlerde evlendi diyor ki "amca Ahmet abinin eşi çok güzel di mi?" Bunlar söylenecek şeyler mi Allah aşkına. He normalde de ben güzel bi kadın gördüğümde eşime derim mesela ne güzel kadın diye bu konuda bi kıskançlığım yok tv deki kadın sonuçta. Ama onun bunu yapması o kadar gıcık ediyor ki beni. Siz olsanız napardınız? Ben susup kalıyorum hiç cevap veremiyorum.:2:
Küçük bebeğim var fırsat buldukça yanıt vereceğim. Şu an uyuduğu için yazıyorum rahat rahat ama uyanırsa giderim sonra demeyin konu sahibi nerdesin.
ilerde eşime zor surivoru izletirim kızlar cıbıldak cıbıldak zor yani hata yapmışsın izletme öle şeylerr :)
Selam Kızlar,
Al kafasını o anda vur duvara sonra kapıya bırakşaka bi yana bende gıcık olurdum sanki 5 yaşında çocuk sorduğu sorulara bak sende o an hiç beklemeden amcanın ilgi alanı mı her çıkan kadını soruyosun ayıp de çok ağır dersen o zaman şakayla karışık amcanın göxü karısından başkasını görmez de
:)) Valla beraber izliyoruz. Aslında hoşlanmıyorum valla internette yorumları okuyorum erkekler diyor survivorı çok seviyorum bikinili kızlar hoplayıp zıplıyor bilmem ne. Ama eşim o programın hastası. İzletmeyen arkadaşlarım var ama.
canım survivor başlayınca elektirikli süpürgeyi açıp televizyonun önlerine dogru bi temizlik yapıyosun yada televizyonun tozuunu alıyosun :)))))) kumandanın pillerini çıkart bugun tv izlemeyelim de :))) de yani canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?