Eşimin yılbaşı şirket yemeği

sorma evet mecbur boşancak değilim heralde bu şirket politikası yüzünden :) benim gitmeme özgürlüğüm var ama onun yok işten ayrılana kadar sabretmem gerekli ama o yemekten erken dönülecek tek bunu istiyorum

Eğlencelerde de bu tarz şirket içi paylaşımlar yapılıyor ojess. Geniş kapsamlı düşünün.
ALLAHIM BİR KLÜPTE NASIL BİR SUNUM YAPILABİLİR DÜŞÜNÜYORUM DÜŞÜNÜYORUM BULAMIYORUM LÜTFEN ÇOK CAHİLİM HERALDE Bİ ANLATIRMISINIZ BANA....

terbiyesizlik değil ki... tüm gizli bilgiler orada... mecburlar... kimin girip çıktığı önemli.... eşiniz olsa bile...

sizin iş yeriniz rahattır... başka bir arkadaşımın iş yerinde yanına telefon alması bile yasaktı. bırak birini davet etmeyi.... kızda mühendisti....

Yasal olarak bilgi güvenliği açısından risk yaratıyorsunuz yani. Tebrik ederim.
Ya evet genel müdürde dahil bunu hepimiz yapıyoruz :) hepimiz cahiliz çünkü aptalız sorma hemen genel müdürüme mail atayım olmazki böle canım DDDDDDDD

devlette normal

haklısınız evet var bu tarz şeyler telefon olayını bende duymuştum olabilir yapacak birşey yok dediğim gibi bir sene daha katlanıcaz bu duruma eğitimleri bitene kadar

haklısınız evet var bu tarz şeyler telefon olayını bende duymuştum olabilir yapacak birşey yok dediğim gibi bir sene daha katlanıcaz bu duruma eğitimleri bitene kadar

inş. daha güzel firmaya geçer...

bende senin gibi rahat biri değilim. eşimin seminerlerine giderim vs... ama orası farklı işte... oda bayılmıyordur zaten....

ya burda çocuklarını getirenler var o derece yani bazen ciyak ciyak koridorlardan koşuyorlar ama ne diyceksin baştaki sesini çıkartmayınca :)

işte diyorum ya normal. bende devletin kurumlarından bi yerdeyim. valla bazısı pek rahattı. çocuklarına bilgisayarlarda oyun açıp oynatırlardı . burada görmüyorum da eski kurumum böleydi...

Ben böyle bir durumda eşimin mecbur gitmek zorunda olduğunu görüp bununla ilgil sıkıntı çıkarmazdım çünkü yemek 26sında yapılacak yani 31inde benim yanımda olacak . İş sonuçta eşime de güveniyorsam orada bensiz olmasından dolayı ya da gitmesinden dolayı sorun etmezdim. Adı üstünde iş ve mecbur... Yersiz bi tartışma olurdu tartışırsam.

ne bileyim bana biraz tuhaf geldi isteğiniz. sonuçta şirket ile beraber yapılan bir etkinlik, çocuk gibi şu saatte evde olacaksın denmez ki adama. hani sıradan bir günde arkadaşlarıyla eğlenceye çıktı diyelim bir nebze anlarım sizi (aslında pek anlamam da şu anki durumla kıyaslayınca diyelim).Ne bileyim bana tuhaf geliyor böyle kısıtlamalar her iki taraf için de. zaten muhtemelen siz böyle diretirseniz eşiniz de keyif alamayacak gitse de burnundan gelecek bir bakıma.

Bence siz de dışarıda ya da evde plan yapın arkadaşlarınızla, ikiniz de güzel bir akşam geçirmiş olursunuz

Bir yemek ya hu is arkadaslariyla bir yemek, bu ne abarti? Biraksalar kocani kafeste besleyeceksin. Psikiyatra git

Ya evet genel müdürde dahil bunu hepimiz yapıyoruz :) hepimiz cahiliz çünkü aptalız sorma hemen genel müdürüme mail atayım olmazki böle canım DDDDDDDD

Kurumunuzun gerekli önlemleri almaması kendi tercihidir. Ben size herhangi bir hakaret içeren ithamda bulunmadım ojess. Üslubunuzu gözden geçirmenizi öneririm.

işte diyorum ya normal. bende devletin kurumlarından bi yerdeyim. valla bazısı pek rahattı. çocuklarına bilgisayarlarda oyun açıp oynatırlardı . burada görmüyorum da eski kurumum böleydi...
ahaha aynen burayı anlattın ya :) çoluk çocuk bilgisayada oyun oynayan veletler heryer böle olsun değilki derdim olmasın zaten :) ben serbest olsa bile getirmem yani :)

Bir yemek ya hu is arkadaslariyla bir yemek, bu ne abarti? Biraksalar kocani kafeste besleyeceksin. Psikiyatra git
koca benim kocam arkadaşım niye bu kadar rahatsız oldun asıl sen git bir doktora bence başkasının derdine bu kadar sinirlenmen çok normal değil bence DDDDD

Bacım en başta senin eşinin işi cins. İlk defa duydum şirkete yakınlarının alınmadığı bir iş. FBİ da mi kocan ne :)))
Yani ofislerine bile gitmenize izin verilmiyorsa yemeğe gitmenize zaten izin vermezler. Ben birkere sırf meraktan gitmek isterdim kesin öyle yasak olsa :) Şaka bir yana madem böyle bir işi var mecburen katlanıcaksın ama sende istediğini yapmakta özgür olmalısın. O gidiyor diye evde oturup üzüleceğine, sende kendi hayatına bak. Maalesef evliliklerde böyle şeyler olabiliyor.

Kurumunuzun gerekli önlemleri almaması kendi tercihidir. Ben size herhangi bir hakaret içeren ithamda bulunmadım ojess. Üslubunuzu gözden geçirmenizi öneririm.
burda kurumuma yaptığınız eleştiri yersiz olmadı da benim uslubum mu göze battı resmen asıl siz kendi yazdıklarınıza bakın düşmanınız değilim ben sizin burda bir sorun paylaştım stres topunuz olmak için açmadım bu yazıyı saçma bulursun o ayrı cevap yazmamak özgürlüğün var yazma bişey daha iyi olur dimi YAZMA bu kadar basit fikirlerini kendine sakla beğenmediysen derdimi

aynen arkadaşım işi böyle evet ama işte alışık olmayınca delelniyorum ara da sonrada buraya yazıyorum heinizin yaptığı gibi içimde tutup patlıyayım mı diyorum ama gel görki kadın kadına bu kadar düşmen olur arkadaş bu nedir ya saldırıya uğradım resmen :) ne yaşıyorsunuz bu kadar hanımlar ben kendi derdimi unuttum :) yok benim eşim melekmiş cidden ben kendime dert yaratmışım :)

koca benim kocam arkadaşım niye bu kadar rahatsız oldun asıl sen git bir doktora bence başkasının derdine bu kadar sinirlenmen çok normal değil bence DDDDD
Kiz koca senin kocan tamam elinden alan yok simdi de forumdakilerden mi kiskaniyosun? Durum sandigimdan da vahim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…