Benim eşimin de sık sık böyle yemekleri oluyor. Ben hiç davet edilmedim.
Yılbaşı öncesinde de eşsiz gidiyor. Hatta uzun saatler eğlenceli alkollü filan..
Bende şirkette çalıştığım için bu mevzuları biliyorum dolayısıyla sinir olsam da birşey demiyorum. Çünkü bende onsuz gitmek zorunda kalıyordum.
Bütün şirketler böyle. Eşli olsa iki katı masraf demek. Eşli organizasyon çooook nadir olur.
Alışın bence. Zaten devamlı iş arkadaşlarıyla beraber. Bir akşam da yemek yese ne olur yani:) motivasyon organizasyonları bunlar, yapacak birşey yok :))
ben genel müdürlüke çalışıyorum zaten :) yasak değil üstelik devlet bankasındayım :)
ALLAHIM BİR KLÜPTE NASIL BİR SUNUM YAPILABİLİR DÜŞÜNÜYORUM DÜŞÜNÜYORUM BULAMIYORUM LÜTFEN ÇOK CAHİLİM HERALDE Bİ ANLATIRMISINIZ BANA....Eğlencelerde de bu tarz şirket içi paylaşımlar yapılıyor ojess. Geniş kapsamlı düşünün.
Eve malesef öyle ama bende çalışıyorum ve dolayısıyla yanına gitmeye vaktim yok sadece bir kere gitim oda pazar günü çalışıyordu gel burdan sinemaya gideriz dedi bir saa oturdum yanında ertesi gün mail gelmiş yakınlarımızı ofise almıyoruz diye :) terbiyesizlik başka birşey değil
Ya evet genel müdürde dahil bunu hepimiz yapıyoruz :) hepimiz cahiliz çünkü aptalız sorma hemen genel müdürüme mail atayım olmazki böle canımYasal olarak bilgi güvenliği açısından risk yaratıyorsunuz yani. Tebrik ederim.
askeri bir yazılım firması değil ama önemli bir firma evet o dediğin camlı bölme var eşim orda yazın hasta oldu çok soğuk oluyor onun içi arıca soğutucular olan bir yer ama zerre anlamam o işten sunucular var sanırım veri işleşim firması çok önemli kuruluşlar var müşterileri arasında Bende devlet bankasında çalışıyorum fakat bizde ziyaretçi yasak değildir ki ben genel müdürlükteyim asıl askeriye sistem bizim binada :)
haklısınız evet var bu tarz şeyler telefon olayını bende duymuştum olabilir yapacak birşey yok dediğim gibi bir sene daha katlanıcaz bu duruma eğitimleri bitene kadarterbiyesizlik değil ki... tüm gizli bilgiler orada... mecburlar... kimin girip çıktığı önemli.... eşiniz olsa bile...
sizin iş yeriniz rahattır... başka bir arkadaşımın iş yerinde yanına telefon alması bile yasaktı. bırak birini davet etmeyi.... kızda mühendisti....
ya burda çocuklarını getirenler var o derece yani bazen ciyak ciyak koridorlardan koşuyorlar ama ne diyceksin baştaki sesini çıkartmayınca :)devlette normal
haklısınız evet var bu tarz şeyler telefon olayını bende duymuştum olabilir yapacak birşey yok dediğim gibi bir sene daha katlanıcaz bu duruma eğitimleri bitene kadar
ya burda çocuklarını getirenler var o derece yani bazen ciyak ciyak koridorlardan koşuyorlar ama ne diyceksin baştaki sesini çıkartmayınca :)
Arkadaşlar şimdi bu da sorun mu gibi düşünebilirsiniz ama yine de tarafsız yorumlara ihtiyacım var.Eşimin şirketi ayın 26 sında yılbaşı yemeği veriyor fakat eşlerin gelmesi yasak .Şimdi şöyle bir sorun varki eşimin işyerine yakınları dahil kimseyi almıyorlar .o da yasak ben ordan kimseyi tanımıyorum onlar da beni bu durum beni hep rahatsız ettiyse de sonuçta işi bu yapacak birşey yok diye sesimi çıkartmadım.Eşim bir veri işletim merkezinde çalışıyor bilgisayar mühendisi.Bende çalışıyorum dolayısıyla işyerine gitmek gibi bir durumum zaen olmuyor ama bu yemek olayı artık sabrımı zorladı .Derdim yemeğe gitmek değil onun da yemeğe gitmesini istemiyorum. İnsan kaynaklarından atılan maili gösterdi bana başlığı büyük harflerle yazılmış MAZERETSİZSİNİZ die yani mecburlar gitmeye neymiş efendim şirket olarak sizin yakınlarınızla sosyal paylaşımda bulunmak istemiyoruz amacımız burda çalışanları sosyal ortamda kaynaştırmak ben anlayamıyorum cidden ya da harbiden benim pskolojik sorunlarım var lütfen beni yatıştıracak evlilik deneyimleri olanlar bir yol gösterin ne yapmalıyım ocak ta 1 yılımız dolacak ve ben sanırım bu evlilik olayında tökezliyorum
Bir yemek ya hu is arkadaslariyla bir yemek, bu ne abarti? Biraksalar kocani kafeste besleyeceksin. Psikiyatra gitArkadaşlar şimdi bu da sorun mu gibi düşünebilirsiniz ama yine de tarafsız yorumlara ihtiyacım var.Eşimin şirketi ayın 26 sında yılbaşı yemeği veriyor fakat eşlerin gelmesi yasak .Şimdi şöyle bir sorun varki eşimin işyerine yakınları dahil kimseyi almıyorlar .o da yasak ben ordan kimseyi tanımıyorum onlar da beni bu durum beni hep rahatsız ettiyse de sonuçta işi bu yapacak birşey yok diye sesimi çıkartmadım.Eşim bir veri işletim merkezinde çalışıyor bilgisayar mühendisi.Bende çalışıyorum dolayısıyla işyerine gitmek gibi bir durumum zaen olmuyor ama bu yemek olayı artık sabrımı zorladı .Derdim yemeğe gitmek değil onun da yemeğe gitmesini istemiyorum. İnsan kaynaklarından atılan maili gösterdi bana başlığı büyük harflerle yazılmış MAZERETSİZSİNİZ die yani mecburlar gitmeye neymiş efendim şirket olarak sizin yakınlarınızla sosyal paylaşımda bulunmak istemiyoruz amacımız burda çalışanları sosyal ortamda kaynaştırmak ben anlayamıyorum cidden ya da harbiden benim pskolojik sorunlarım var lütfen beni yatıştıracak evlilik deneyimleri olanlar bir yol gösterin ne yapmalıyım ocak ta 1 yılımız dolacak ve ben sanırım bu evlilik olayında tökezliyorum
Ya evet genel müdürde dahil bunu hepimiz yapıyoruz :) hepimiz cahiliz çünkü aptalız sorma hemen genel müdürüme mail atayım olmazki böle canımDDDDDDDD
ahaha aynen burayı anlattın ya :) çoluk çocuk bilgisayada oyun oynayan veletlerişte diyorum ya normal. bende devletin kurumlarından bi yerdeyim. valla bazısı pek rahattı. çocuklarına bilgisayarlarda oyun açıp oynatırlardı. burada görmüyorum da eski kurumum böleydi...
koca benim kocam arkadaşım niye bu kadar rahatsız oldun asıl sen git bir doktora bence başkasının derdine bu kadar sinirlenmen çok normal değil benceBir yemek ya hu is arkadaslariyla bir yemek, bu ne abarti? Biraksalar kocani kafeste besleyeceksin. Psikiyatra git
burda kurumuma yaptığınız eleştiri yersiz olmadı da benim uslubum mu göze battı resmen asıl siz kendi yazdıklarınıza bakın düşmanınız değilim ben sizin burda bir sorun paylaştım stres topunuz olmak için açmadım bu yazıyı saçma bulursun o ayrı cevap yazmamak özgürlüğün var yazma bişey daha iyi olur dimi YAZMA bu kadar basit fikirlerini kendine sakla beğenmediysen derdimiKurumunuzun gerekli önlemleri almaması kendi tercihidir. Ben size herhangi bir hakaret içeren ithamda bulunmadım ojess. Üslubunuzu gözden geçirmenizi öneririm.
aynen arkadaşım işi böyle evet ama işte alışık olmayınca delelniyorum ara da sonrada buraya yazıyorum heinizin yaptığı gibi içimde tutup patlıyayım mı diyorum ama gel görki kadın kadına bu kadar düşmen olur arkadaş bu nedir ya saldırıya uğradım resmen :) ne yaşıyorsunuz bu kadar hanımlar ben kendi derdimi unuttum :) yok benim eşim melekmiş cidden ben kendime dert yaratmışım :)Bacım en başta senin eşinin işi cins. İlk defa duydum şirkete yakınlarının alınmadığı bir iş. FBİ da mi kocan ne :)))
Yani ofislerine bile gitmenize izin verilmiyorsa yemeğe gitmenize zaten izin vermezler. Ben birkere sırf meraktan gitmek isterdim kesin öyle yasak olsa :) Şaka bir yana madem böyle bir işi var mecburen katlanıcaksın ama sende istediğini yapmakta özgür olmalısın. O gidiyor diye evde oturup üzüleceğine, sende kendi hayatına bak. Maalesef evliliklerde böyle şeyler olabiliyor.
Kiz koca senin kocan tamam elinden alan yok simdi de forumdakilerden mi kiskaniyosun? Durum sandigimdan da vahimkoca benim kocam arkadaşım niye bu kadar rahatsız oldun asıl sen git bir doktora bence başkasının derdine bu kadar sinirlenmen çok normal değil benceDDDDD
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?