- 30 Ekim 2013
- 20.435
- 57.091
- 798
Arkadaşlar şimdi bu da sorun mu gibi düşünebilirsiniz ama yine de tarafsız yorumlara ihtiyacım var.Eşimin şirketi ayın 26 sında yılbaşı yemeği veriyor fakat eşlerin gelmesi yasak .Şimdi şöyle bir sorun varki eşimin işyerine yakınları dahil kimseyi almıyorlar .o da yasak ben ordan kimseyi tanımıyorum onlar da beni bu durum beni hep rahatsız ettiyse de sonuçta işi bu yapacak birşey yok diye sesimi çıkartmadım.Eşim bir veri işletim merkezinde çalışıyor bilgisayar mühendisi.Bende çalışıyorum dolayısıyla işyerine gitmek gibi bir durumum zaen olmuyor ama bu yemek olayı artık sabrımı zorladı .Derdim yemeğe gitmek değil onun da yemeğe gitmesini istemiyorum. İnsan kaynaklarından atılan maili gösterdi bana başlığı büyük harflerle yazılmış MAZERETSİZSİNİZ die yani mecburlar gitmeye neymiş efendim şirket olarak sizin yakınlarınızla sosyal paylaşımda bulunmak istemiyoruz amacımız burda çalışanları sosyal ortamda kaynaştırmak ben anlayamıyorum cidden ya da harbiden benim pskolojik sorunlarım var lütfen beni yatıştıracak evlilik deneyimleri olanlar bir yol gösterin ne yapmalıyım ocak ta 1 yılımız dolacak ve ben sanırım bu evlilik olayında tökezliyorum
içki olurdu bizim eğlencelerimizde . Ben içkiyi ağzımla içerdim başkaları başka yerleri ile . Ner partiden sonra dedikodular duyardık ama bu bizi ilgilendirmez ki . Dedikodusu yapılanlar zaten illa partiyi beklemiyorlar ki . Bu bir savunma değil .Ben şimdi o partilere katıldım kirlendim mi .ben sadece bir kere çalıştığım yerde bir eğlence ortamına gittim ve o son oldu içki işin içine karışınca iğrenç muhabbetler dönüyor insanlar gerçek yüzlerini gösteriyor lütfen bunları olmadığını kimse söylemesin bana :) prensip gereği katılmıyorum ve kimsede mecbur tutamaz
Ya gercekten cok gereksiz bir tavir icindesiniz. Yanlis anlamiyorsam sikayet ediyorsunuz esinizin sizi kisitladigi icin. Simdi evliliginizde belki degisiklige yol acacak bir seyle karsi karsiyasiniz. Bu firsati neden degerlendirmiyorsunuz?
'Git hayatim, eglenmene bak. Ne zaman istersen donersin eve. Iyi gelecektir bize birazda kendi havamizda olmamiz.' diyeceginiz ve kendinizede pay cikaracaginiza luzumsuz cocukca bi afra tafra yapiyorsunuz.
neyse, tenceresine gore kapak misali. banane canim, bu sekilde mutluysaniz siyamis ikizleri misali aynen devam
kendini bilen tabiki kirlenmez de adabıyla içer de :) sorun o değil biz kadınız nefsimiz sağlam :) ama kadınların hepsi artık böle değil ben çok normal sandığım bi hatunun evli bir ofis arkadaşına piton gibi sarılıp dansetmeye çalıştığını gördüm :) anlatmak istediğim o kendini bilen bilir zaten bende o iğrençlikleri görmeye tahammül edemediğimden bana gereksiz gelir gitmek alkollede aram yok ne işim var aman der evime giderim :)içki olurdu bizim eğlencelerimizde . Ben içkiyi ağzımla içerdim başkaları başka yerleri ile . Ner partiden sonra dedikodular duyardık ama bu bizi ilgilendirmez ki . Dedikodusu yapılanlar zaten illa partiyi beklemiyorlar ki . Bu bir savunma değil .Ben şimdi o partilere katıldım kirlendim mi .
iyi de ne yapsın adam .Gidilmesi zorunlu imiş madem gitsin eğlensin .Piton miton bunlar uç örnekler .5000 kişi olurduk bu tarz bir bilemedin iki kişi görürdük . Sizin hezeyanlarınız yüzünden adam gitmesin mi ? Siz açık açık güvenmiyorum kendime neden demiyorsunuz .kendini bilen tabiki kirlenmez de adabıyla içer de :) sorun o değil biz kadınız nefsimiz sağlam :) ama kadınların hepsi artık böle değil ben çok normal sandığım bi hatunun evli bir ofis arkadaşına piton gibi sarılıp dansetmeye çalıştığını gördüm :) anlatmak istediğim o kendini bilen bilir zaten bende o iğrençlikleri görmeye tahammül edemediğimden bana gereksiz gelir gitmek alkollede aram yok ne işim var aman der evime giderim :)
kendini bilen tabiki kirlenmez de adabıyla içer de :) sorun o değil biz kadınız nefsimiz sağlam :) ama kadınların hepsi artık böle değil ben çok normal sandığım bi hatunun evli bir ofis arkadaşına piton gibi sarılıp dansetmeye çalıştığını gördüm :) anlatmak istediğim o kendini bilen bilir zaten bende o iğrençlikleri görmeye tahammül edemediğimden bana gereksiz gelir gitmek alkollede aram yok ne işim var aman der evime giderim :)
işte bu kadın dayanışmasına bayılıyorum :) kendime güvenmiyorum öylemi :) yüksek sesle güldüm arkadaşım sen anlamasan da olur boşver :)iyi de ne yapsın adam .Gidilmesi zorunlu imiş madem gitsin eğlensin .Piton miton bunlar uç örnekler .5000 kişi olurduk bu tarz bir bilemedin iki kişi görürdük . Sizin hezeyanlarınız yüzünden adam gitmesin mi ? Siz açık açık güvenmiyorum kendime neden demiyorsunuz .
Eve malesef öyle ama bende çalışıyorum ve dolayısıyla yanına gitmeye vaktim yok sadece bir kere gitim oda pazar günü çalışıyordu gel burdan sinemaya gideriz dedi bir saa oturdum yanında ertesi gün mail gelmiş yakınlarımızı ofise almıyoruz diye :) terbiyesizlik başka birşey değilmecbur olmasaydı gerek yok gitmesine derdim. ama mecbur.. ayrıca özel sektör. gitmezse itibarı sarsılır... devlette olsaydı aman rapor alsın gitmeyiversin derdik (etik olmasa da). ama değil.... bir arkadaş, trafik kazası geçirmesine, raporlu olmasına rağmen hastaneden çıkar çıkmaz işe başlamak zorunda kalmıştı (vicdansız patron).
bilgi işlem merkezlerine genelde kartla yada şifreyle giriş olur. dışarıdan girmek yasaktır. eşinize uğrayamazsınız. çay içemezsiniz. uygunda değil zaten...
kusura bakma da ben de anlamadım tam olarak ne istediğiniişte bu kadın dayanışmasına bayılıyorum :) kendime güvenmiyorum öylemi :) yüksek sesle güldüm arkadaşım sen anlamasan da olur boşver :)
ben eşimden ayrı hiçbirşey yapamıyorum çünkü buna izin vermez :) benim peşime yapışan ve asosyal olan odur bizim evde :) mümkün olsa hiç evden çıkmaz işi gücü bilgisyara oyun iş dersleri :) benim geçen haftaki yılbaşı yemeğimde saat 9 da yemeğini yediysen eve gidelim diye yazmayı biliyor bana şimdi sıra onda yemeğini yesin çıksın evine gelsin yoksa çekeceği var elimden :)
bil mukabeleişte bu kadın dayanışmasına bayılıyorum :) kendime güvenmiyorum öylemi :) yüksek sesle güldüm arkadaşım sen anlamasan da olur boşver :)
Eve malesef öyle ama bende çalışıyorum ve dolayısıyla yanına gitmeye vaktim yok sadece bir kere gitim oda pazar günü çalışıyordu gel burdan sinemaya gideriz dedi bir saa oturdum yanında ertesi gün mail gelmiş yakınlarımızı ofise almıyoruz diye :) terbiyesizlik başka birşey değil
kusura bakma da ben de anlamadım tam olarak ne istediğini
gitmesin deyip duruyorsun.
eşinin gitmeme gibi bir şansı var ise gitmezdi heralde bu kadar baskı karşısında.
benim böyle bir şirket deneyimim yok ama olanlar yazıyor,bütün şirketlerde uygulama bu şekildeymiş.
kendi içinde mantıklı açıklaması olan bir uygulama demek ki.
gidip erken dönmeye filan ikna edecek olan sensin eşini.
buradan nasıl yardım alabilirsin ki şu yazılan tavsiyelerden başka.
eşine mi kızıyosun şirkete mi kinleniyorsun o da belli değil.
Bi insan neden yakınını çalıştığı şirkette ziyaret etmek ister anlamış değilim. Neden illa gitmek istiyosunuz?:)))))))) yok haklısın aslında şirkete gıcığım daha çok anlamışsın bak beni :) cidden terbiyesizlikte tavan yaptılar bi personelin babası gelmiş adamı çıkartmasını sölemişler telde yahu babam dediyse de dinletememiş bari adam gitsin uyar asıl onlar abartıyorlar ben hiç bir yerde bu kadar dayatma görmedim bunlarınki bir tuhaf yani
askeri bir yazılım firması değil ama önemli bir firma evet o dediğin camlı bölme var eşim orda yazın hasta oldu çok soğuk oluyor onun içi arıca soğutucular olan bir yer ama zerre anlamam o işten sunucular var sanırım veri işleşim firması çok önemli kuruluşlar var müşterileri arasında Bende devlet bankasında çalışıyorum fakat bizde ziyaretçi yasak değildir ki ben genel müdürlükteyim asıl askeriye sistem bizim binada :)Eşiniz askeri yazılım yapan bir firmada mı çalışıyor? Ya da bilgi güvenliğinin önemli olduğu bir firmada mı? Bu tarz firmalar var, insanların klerans aldıkları ve bilgilere belirli kleranslara sahip insanların ulaşabildiği firmalar. Hatta firma içerisinde bazı odalar var ki buna sadece 3-5 kişi girebiliyor. Bunun terbiyesizlikle ilgisi yok. Şirket politikası ve hatta askeri firma ise yaptırımları olan bir durum.
Allahım siizn anladığınız bumudur yani ? neden gitmekistiyim ilk ve son gidişim de de eşim çağırdığı için gittim zaten ve yapılan muamele beni sinir etti .Sürekli giden biri olsaydım evet o uyarıyı makuldü ya dakka bir gol bir bi kere gittik benim kocaya maili döşemişlerBi insan neden yakınını çalıştığı şirkette ziyaret etmek ister anlamış değilim. Neden illa gitmek istiyosunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?