- 4 Mart 2012
- 15.954
- 37.109
- 798
- Konu Sahibi birnikpanda
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne terasmış arkadaş. Ahhh o terasın dili olsa konuşsa.
Bekar evinde bi teras vardı ama şimdi bi tane nine oturuyor orda ahahahSenin kocanın bekar evi mi var sankim sen ne anlarsın hee. Bir de başına gelmeyen anlamaz klişe var tabi.
Bekar evinde bi teras vardı ama şimdi bi tane nine oturuyor orda ahahah
En iyisiBilemiyorum, engellesinler kadını kurtulsunlar![]()
Belki bir ihtimal ama düşükOlabilir de
İyisini düşünmeye çalışıyorum herhalde
Çok safça bi yorum yazıyım: Hesabını yeni açtı aaa baktı tanıdığı kişi dur bi istek atayımmı dedi acaba![]()
Eşinizin hareketini söylemeseydiniz bi şey yok derdim ama bence var. Bence yakın zamanlı bir görüşme var ortada.Arkadaşlar bingoooo! Kadın ilk mesajını attıı
Ne yapayım engelleye
sinirden şu an ağlıyorum bilmiyorum belki ben çok abartıyorum 10 dakika önce mesaj atmış kadın. Messengerdan beri ara yazmış ve eşim şifresini değiştirmiş hesaptan çıkış yaptı instagram
aaa bu benim meşhur arabalı üye.beni de pek sever kendisi
Ceycey konular benzemiyor mu ya yoksa ben mi fesatımaaa bu benim meşhur arabalı üye.beni de pek sever kendisi![]()
olabilme ihtimali yüksek.Ceycey konular benzemiyor mu ya yoksa ben mi fesatım
Üye dayanamadı konuyu bir de böyle açmış gibi![]()
Adam çapkınmış zatenMerhaba arkadaşlar. Ne yapsam bilemedim, içim içimi yedi durdu, anlatacak kimseyi bulamayınca üyelik açıp foruma geldim. 2 yıllık evliyim. 4 yıldır eşimi tanıyorum. Bekarlığında çok çapkın bir insandı, tabii sevgili olduktan sonra bir vukuatını görmedim. Sevgili olur olmaz instagram hesabını verdi o günden beri ikimizin fotoğrafı vardı. Taa ki sabaha kadar. Biraz sinirliydim fotoğrafımızı girip kaldırdım hesabından. 2-3 saat sonra bir kadın istek attı. Evli hamile bir kadın. Kim bu diye sorduğumda internetten tanıştığım bir arkadaşımdı dedi. Buluştunuzmu diye sordum evet dedi. Dahada hiçbir soruma cevap vermedi uzatma dedi. Kadınıda silmedi. Bizim fotoğrafımızı koy tekrar dedi konuyu kapattı. Sizce ben mi çok abartıyorum bilmiyorum ama evli hamile bir kadın eski bir arkadaşını heleki erkek… niye eklesin 4 senedir görüşmüyor… aklımdan çıkmıyor derdi ne sizce
Forumu yeni açtığım için ancak becerip yazabildim. Arkadaşlar kız eşimin evine gelmiş, terasında oturmuşlar. 1 gece eşimin evinde kalmış. Sizi bilmiyorum ama benim büyüdüğüm çevrede bu çok hoş karşılanmıyor
Kesin eşinizi baştan çıkaracak. Eşiniz de iradesiz ve beyniyle başka tarafı yer değiştirmiş bir ergen olduğu için hayır deme seçeneği otomatikman eleniyor. Bence dedektif tutun.Merhaba arkadaşlar. Ne yapsam bilemedim, içim içimi yedi durdu, anlatacak kimseyi bulamayınca üyelik açıp foruma geldim. 2 yıllık evliyim. 4 yıldır eşimi tanıyorum. Bekarlığında çok çapkın bir insandı, tabii sevgili olduktan sonra bir vukuatını görmedim. Sevgili olur olmaz instagram hesabını verdi o günden beri ikimizin fotoğrafı vardı. Taa ki sabaha kadar. Biraz sinirliydim fotoğrafımızı girip kaldırdım hesabından. 2-3 saat sonra bir kadın istek attı. Evli hamile bir kadın. Kim bu diye sorduğumda internetten tanıştığım bir arkadaşımdı dedi. Buluştunuzmu diye sordum evet dedi. Dahada hiçbir soruma cevap vermedi uzatma dedi. Kadınıda silmedi. Bizim fotoğrafımızı koy tekrar dedi konuyu kapattı. Sizce ben mi çok abartıyorum bilmiyorum ama evli hamile bir kadın eski bir arkadaşını heleki erkek… niye eklesin 4 senedir görüşmüyor… aklımdan çıkmıyor derdi ne sizce
Forumu yeni açtığım için ancak becerip yazabildim. Arkadaşlar kız eşimin evine gelmiş, terasında oturmuşlar. 1 gece eşimin evinde kalmış. Sizi bilmiyorum ama benim büyüdüğüm çevrede bu çok hoş karşılanmıyor
Dayanamaz hiç.Ceycey konular benzemiyor mu ya yoksa ben mi fesatım
Üye dayanamadı konuyu bir de böyle açmış gibi![]()
Hımm üyeyi pek tanımıyorum sen iyi tanıyorsun galibaDayanamaz hiç.
O da beni iyi tanıyor ahahahahHımm üyeyi pek tanımıyorum sen iyi tanıyorsun galiba![]()