Eşimin yıllar sonra gelen arkadaşı…

İşte bu üye Teras aynı teras😅
20220902_192803.jpg
Tabi konu üzerinde biraz oynamalar var🤔

Eşimin eskiden fiziksel ya da duygusal bağ yaşadığı bir kadını sosyal medyasında istemem. Bu beni özgüvensiz yapmaz. Hayatındaki insana biraz saygı göstermeli kişi. Eşime de desem eski sevgililerimi sosyal medyaya kabul edeceğim bizim ilişki ayrılığa kadar gider. kadını engelleyin gitsin diyeceğim ama, kapat konuyu diyerek eşiniz zaten "kıpraşma" demiş size. Tabir için özür diliyorum. Şimdi de beni ara yazılmış ve şifreler değişmiş, buna ne açıklama yapacak eşiniz ya da tenezzül edecek mi acaba cevap vermeye.

Bir de bayılsaydınız, ne kadar abartmışsınız. Derdinin ne olduğunun zerre önemi yok. İş eşinizde bitiyor. Elalemin evli barklı hamile kadınını bırakın eşinizi düşünün. Güvenmiyorsanız da evli kalmayın. Ayrıca evli hamile bir kadın hele ki erkek arkadaşını gayet ekleyebilir.

Arkadaşlar bingoooo! Kadın ilk mesajını attıı
Ne yapayım engelleye

sinirden şu an ağlıyorum bilmiyorum belki ben çok abartıyorum 10 dakika önce mesaj atmış kadın. Messengerdan beri ara yazmış ve eşim şifresini değiştirmiş hesaptan çıkış yaptı instagram
Eşinizin hareketini söylemeseydiniz bi şey yok derdim ama bence var. Bence yakın zamanlı bir görüşme var ortada.

Merhaba arkadaşlar. Ne yapsam bilemedim, içim içimi yedi durdu, anlatacak kimseyi bulamayınca üyelik açıp foruma geldim. 2 yıllık evliyim. 4 yıldır eşimi tanıyorum. Bekarlığında çok çapkın bir insandı, tabii sevgili olduktan sonra bir vukuatını görmedim. Sevgili olur olmaz instagram hesabını verdi o günden beri ikimizin fotoğrafı vardı. Taa ki sabaha kadar. Biraz sinirliydim fotoğrafımızı girip kaldırdım hesabından. 2-3 saat sonra bir kadın istek attı. Evli hamile bir kadın. Kim bu diye sorduğumda internetten tanıştığım bir arkadaşımdı dedi. Buluştunuzmu diye sordum evet dedi. Dahada hiçbir soruma cevap vermedi uzatma dedi. Kadınıda silmedi. Bizim fotoğrafımızı koy tekrar dedi konuyu kapattı. Sizce ben mi çok abartıyorum bilmiyorum ama evli hamile bir kadın eski bir arkadaşını heleki erkek… niye eklesin 4 senedir görüşmüyor… aklımdan çıkmıyor derdi ne sizce

Forumu yeni açtığım için ancak becerip yazabildim. Arkadaşlar kız eşimin evine gelmiş, terasında oturmuşlar. 1 gece eşimin evinde kalmış. Sizi bilmiyorum ama benim büyüdüğüm çevrede bu çok hoş karşılanmıyor
Adam çapkınmış zaten

Merhaba arkadaşlar. Ne yapsam bilemedim, içim içimi yedi durdu, anlatacak kimseyi bulamayınca üyelik açıp foruma geldim. 2 yıllık evliyim. 4 yıldır eşimi tanıyorum. Bekarlığında çok çapkın bir insandı, tabii sevgili olduktan sonra bir vukuatını görmedim. Sevgili olur olmaz instagram hesabını verdi o günden beri ikimizin fotoğrafı vardı. Taa ki sabaha kadar. Biraz sinirliydim fotoğrafımızı girip kaldırdım hesabından. 2-3 saat sonra bir kadın istek attı. Evli hamile bir kadın. Kim bu diye sorduğumda internetten tanıştığım bir arkadaşımdı dedi. Buluştunuzmu diye sordum evet dedi. Dahada hiçbir soruma cevap vermedi uzatma dedi. Kadınıda silmedi. Bizim fotoğrafımızı koy tekrar dedi konuyu kapattı. Sizce ben mi çok abartıyorum bilmiyorum ama evli hamile bir kadın eski bir arkadaşını heleki erkek… niye eklesin 4 senedir görüşmüyor… aklımdan çıkmıyor derdi ne sizce

Forumu yeni açtığım için ancak becerip yazabildim. Arkadaşlar kız eşimin evine gelmiş, terasında oturmuşlar. 1 gece eşimin evinde kalmış. Sizi bilmiyorum ama benim büyüdüğüm çevrede bu çok hoş karşılanmıyor
Kesin eşinizi baştan çıkaracak. Eşiniz de iradesiz ve beyniyle başka tarafı yer değiştirmiş bir ergen olduğu için hayır deme seçeneği otomatikman eleniyor. Bence dedektif tutun.

İyi ki sosyal medya hesabımız yok. Sosyal medya mahvetti insanlığı. Lanet milenyum çağı, keşke hiç girmeseydik bu çağa. Ne biçim de sevinmiştim halbuki. Herşey folyo renkte olacak, uzaya çıkacağız sanıyordum. Dibe battik ulkece. Eski internetsiz günleri özledim.

Back
X