eşimin yoğunluğu yuzunden 4 aydir ailemi goremiyorum.

Abini falan çağırma ne münasebet... yarım saat nedir ki eşin götürmek zorunda. Sen ne gün gideceğine karar ver, önceki akşam söylersin yarın gidiyoruz diye. Götürmezse maddi durumuna göre taksiye bin. Para veremem taksiye diyorsan vasıtaya bin. Çocuklar kaç yaşında? Bir gün otobüste tv izleyince bir şey olmaz herhalde. Bir şie de kolonya al yanına bitti gitti

biri 1 bucuk biri 3 bucuk yasinda. .. ve cidden evde bile cok sorunlu cocuklar ve koronadan dolayi otobuse binmek istemedim. esim goturdu iki gun kaldik dursalar daha kalacaktm durmadilar. esim bizi kapida arabadan indirdi küçük olan bi anda yere uzanip aglamaya başladı yolun ortasinda. o ara kizim elimden kacti kaldirima gecti Allah'tan binanin onundeydik annem sesimize koştu :KK70: küçük çok sorunlu yoksa kizimla heryere giderdim o bi sekilde dinliyor sozumu ama digeri aanlamiyor hic
Sana yazarken o yaz gezdiklerim aklima gelmistide o yuzden yaslari yazdim ama ondan oncesi ilk oglanlar kucukkende cok gezdim sonra ikizlerim oldu hep beraberde gezdim tabi zorluklari oluyorda arada katlanmak lazim ama imkan varsa tabi esiniz gotursun,abiniz geri birakir falan bir yol bulun ne demisler aglamayan cocuga meme vermezler arada bir seyler istemek lazim.

biri 1 bucuk biri 3 bucuk yasinda. .. ve cidden evde bile cok sorunlu cocuklar ve koronadan dolayi otobuse binmek istemedim. esim goturdu iki gun kaldik dursalar daha kalacaktm durmadilar. esim bizi kapida arabadan indirdi küçük olan bi anda yere uzanip aglamaya başladı yolun ortasinda. o ara kizim elimden kacti kaldirima gecti Allah'tan binanin onundeydik annem sesimize koştu :KK70: küçük çok sorunlu yoksa kizimla heryere giderdim o bi sekilde dinliyor sozumu ama digeri aanlamiyor hic
Surekli gotur.edigin icin oyle yapiyor coxuk bence yabancilik cekiyor yani.. halbuki alissa surekli gotursen vakit gecirseler birde severse kendi bile gitmek ister

Sahsen taksiye atlar giderdim kimseden izin almaz,birileride beni alıp bıraksın diye gözünü, yolunu,dilini,keyfini beklemezdim..

Back
X