Ben sizin yerinizde olsam alırım çocukları arabanın anahtarını da alırım giderim anneme 10 gün kalır dönerim.. Kimseye de sormak zorunda değilsiniz.. Normal durumda illa ki sorulur ama eşiniz abartmış saygısızlık yapmış artık size hiç hoşuma gitmedi.. Evlenince anne babamızı unutacak mıyız.. Ayıp yani.. Eğer arabanız yoksa arayın abinizi dediğiniz gibi gidin.. Ama giderken eşinizi yine arayın ben gidiyorum haberin olsun deyin..kizlar anne ve babam yaşlı insanlar. malum korona donemi de cok sık gitmek istemedim. esim kalabalik kapali ortamda calisiyor ve hic dikkat ettiklerini sanmıyorum. en son 4 ay once gidip 4 gun kaldim çünkü babam ameliyat olmuştu ciddi bi ameliyat. ameliyattan cikti eve gelmeden hastanede gördüm geldim çünkü çocuklar hic durmuyodu. ondan beri de gormek nasip olmadi. gidip iyi oldugunu gormek istiyorum ama esim yoğunlugundan dolayi erteleyip duruyor.
her sabah annesini hayvan bakmaya goturuyo biliyosunuz bi cogunuz. ordan da ise gidiyor zaten aksam 10 bucuga kadar.
Şimdi yarin kesin gitmek istiyorum. sali filan gideriz diye gecistiriyo hastaneye gidecekler diyorum ozaman cuma gideriz diyor. hayir yarin dedim tamam bakicam dedi ama goturmeyecek kesin. buarada 2 vesayit 1 bucuk saatlik hemen hemen mesafe. arabayla 30-40 dk filan
iyice sinirlerim tepeme cikmaya başladı. Abim gelip alsin diyorum ona da yok diyor. sizce yarin oglene kadar bekleyip abimi cagirip gitmeli miyim. Tepki de gosterebilir zaten 30 yasinda ergen tripli oldugunu burda cogu kisi biliyo
anlamiyorum o her sabah annesiyle giderken bana sormuyor ben neden ondan onay bekliyorum haksiz miyim sizce? simdi gittiğimde kalma şansım da yok. bi gun gorup eminim gene beş ay goremiycem.kendisi her sabah görüşüyor ben bunu gercekten şans olarak görüp kiskaniyorum artik.
buarada abimler ayni binada ve sık görüşüyor annemlerle. ve covid gecirdiler o yüzden de bu kadar ertelendi. ama genede suan gitmek istiyorum korona bitene kadar gorusmeyecek miyiz?
belki inanmazsiniz ama ben son kalmaya gittiğimde gercekten tovbe ettim buyuyene kadr evden cikmamaya. resmen herkes gidiyim diye gözümün icine bakti. hatta daha ilk gun çocuklar rezil oldu goturelim seni dediler. gerçekten oyle boyle degil özelikle 1 bucuk yasindaki oglumla markete bile gitmem .. anlatilmaz yasanir tipten bi cocukÇok uzak gitme ihtimali yok dediğiniz yolun Türkiye’nin öbür ucu falan olması lazım ancak ona bile gitmek isteyen insan bir yolunu bulur. Eşinizin kendi annesini görmesinin sizin durumunuzla hiç ilgisi yok yine dayanamamış bir yerden kayınvalideyi konuya dahil etmişsiniz. Eşinize deyin ki şu gün beni götürdün götürmüyorsan abim geliyor hoş bence abiye de gerek yok yetişkin kadınsınız kendiniz gidebilirsiniz. Çocuklarla baş edememe yorumunuza da ayrıca şaşırdım, insan nasıl çocuklarıyla baş edemez? Onlar büyüyene kadar senelerce iki çocuğunuzla hiç mi bir şey yapmayacaksınız?
cok teşekkür ederim aynen oyle. korona esimin bahanesi oldu zaten. karantinadalardi biara gecti ama o yuzden de bu kadar rahat. bide ben taşıyıcı olma ihtimalimizden korkuyordum ama ozledik yani artik.. Demin arayip soyledim pogaca filan da yapicam biraz idare edersin kalicam ben annemlerde diye. tamam dedi gotrmezse de dediginiz gibi abimi cagiricamBen sizin yerinizde olsam alırım çocukları arabanın anahtarını da alırım giderim anneme 10 gün kalır dönerim.. Kimseye de sormak zorunda değilsiniz.. Normal durumda illa ki sorulur ama eşiniz abartmış saygısızlık yapmış artık size hiç hoşuma gitmedi.. Evlenince anne babamızı unutacak mıyız.. Ayıp yani.. Eğer arabanız yoksa arayın abinizi dediğiniz gibi gidin.. Ama giderken eşinizi yine arayın ben gidiyorum haberin olsun deyin..
Önleminizi alın dikkat edin kendinize de çocuklara da güle güle kavuşuncok teşekkür ederim aynen oyle. korona esimin bahanesi oldu zaten. karantinadalardi biara gecti ama o yuzden de bu kadar rahat. bide ben taşıyıcı olma ihtimalimizden korkuyordum ama ozledik yani artik.. Demin arayip soyledim pogaca filan da yapicam biraz idare edersin kalicam ben annemlerde diye. tamam dedi gotrmezse de dediginiz gibi abimi cagiricam
Evlerden ırakkk bu adamda huzur bırakmazdim bennkizlar anne ve babam yaşlı insanlar. malum korona donemi de cok sık gitmek istemedim. esim kalabalik kapali ortamda calisiyor ve hic dikkat ettiklerini sanmıyorum. en son 4 ay once gidip 4 gun kaldim çünkü babam ameliyat olmuştu ciddi bi ameliyat. ameliyattan cikti eve gelmeden hastanede gördüm geldim çünkü çocuklar hic durmuyodu. ondan beri de gormek nasip olmadi. gidip iyi oldugunu gormek istiyorum ama esim yoğunlugundan dolayi erteleyip duruyor.
her sabah annesini hayvan bakmaya goturuyo biliyosunuz bi cogunuz. ordan da ise gidiyor zaten aksam 10 bucuga kadar.
Şimdi yarin kesin gitmek istiyorum. sali filan gideriz diye gecistiriyo hastaneye gidecekler diyorum ozaman cuma gideriz diyor. hayir yarin dedim tamam bakicam dedi ama goturmeyecek kesin. buarada 2 vesayit 1 bucuk saatlik hemen hemen mesafe. arabayla 30-40 dk filan
iyice sinirlerim tepeme cikmaya başladı. Abim gelip alsin diyorum ona da yok diyor. sizce yarin oglene kadar bekleyip abimi cagirip gitmeli miyim. Tepki de gosterebilir zaten 30 yasinda ergen tripli oldugunu burda cogu kisi biliyo
anlamiyorum o her sabah annesiyle giderken bana sormuyor ben neden ondan onay bekliyorum haksiz miyim sizce? simdi gittiğimde kalma şansım da yok. bi gun gorup eminim gene beş ay goremiycem.kendisi her sabah görüşüyor ben bunu gercekten şans olarak görüp kiskaniyorum artik.
buarada abimler ayni binada ve sık görüşüyor annemlerle. ve covid gecirdiler o yüzden de bu kadar ertelendi. ama genede suan gitmek istiyorum korona bitene kadar gorusmeyecek miyiz?
cookk teşekkür ederimm♥♥:)Önleminizi alın dikkat edin kendinize de çocuklara da güle güle kavuşun
Cok uzak değil bence çok yakin diyecektiniz galiba..ben 9 saatlik uzakliktayim sizin kadar yakin olsam hafta bir giderdim..esin goturmuyorsa ara abini alsin seni..esin olay çıkarırsa da ağzına geleni söyle sen hergun annenlesin ben niye Aylarca göremiyorum de sesin çıksın birazcok uzak çünkü gitme ihtimali yokcocuklar otobus dolmuş vs evde basedemiyorum ikisiyle gitsem kendimi kaybederim sanirim.. bide korona var. arabayla yarim saatini almaz goturmek o yuzden ondan bekliyorum
1 Saatlik yolun neresi uzak abiniz gelsincok uzak çünkü gitme ihtimali yokcocuklar otobus dolmuş vs evde basedemiyorum ikisiyle gitsem kendimi kaybederim sanirim.. bide korona var. arabayla yarim saatini almaz goturmek o yuzden ondan bekliyorum
Neden illa onun götürmesini bekliyorsun ki ? Kendin tek başına gidebilirsinkizlar anne ve babam yaşlı insanlar. malum korona donemi de cok sık gitmek istemedim. esim kalabalik kapali ortamda calisiyor ve hic dikkat ettiklerini sanmıyorum. en son 4 ay once gidip 4 gun kaldim çünkü babam ameliyat olmuştu ciddi bi ameliyat. ameliyattan cikti eve gelmeden hastanede gördüm geldim çünkü çocuklar hic durmuyodu. ondan beri de gormek nasip olmadi. gidip iyi oldugunu gormek istiyorum ama esim yoğunlugundan dolayi erteleyip duruyor.
cok uzak çünkü gitme ihtimali yok
Çok uzak deyince arada 10 15 saat il farkı var sandım. Eşinize söyleyin bi akşam sizi biraksin, yarim saat niye bu kadar buyuttunuz gozunuzde.arabayla yarim saatini almaz
Ben iki çocuğumu alıp 10 saat yola gidiyorum hemi de otobüsle. Tabi şimdi korona var. Ama bi ara bulup götürüversin bi zahmet, kendi anası gardaşı senin kapını tırmalarken iyiydi.cok uzak çünkü gitme ihtimali yokcocuklar otobus dolmuş vs evde basedemiyorum ikisiyle gitsem kendimi kaybederim sanirim.. bide korona var. arabayla yarim saatini almaz goturmek o yuzden ondan bekliyorum
Kusura bakmayın markete bile gidilmeyecek seviyedeki çocuk bana çok garip geliyor, öyle diyorsanız hiç gitmeyin o zaman? Gidecekseniz de çocuklara babası baksın siz günübirlik veya birkaç günlük gidin görün ailenizibelki inanmazsiniz ama ben son kalmaya gittiğimde gercekten tovbe ettim buyuyene kadr evden cikmamaya. resmen herkes gidiyim diye gözümün icine bakti. hatta daha ilk gun çocuklar rezil oldu goturelim seni dediler. gerçekten oyle boyle degil özelikle 1 bucuk yasindaki oglumla markete bile gitmem .. anlatilmaz yasanir tipten bi cocuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?