eşimin yoğunluğu yuzunden 4 aydir ailemi goremiyorum.

Ben sizin yerinizde olsam alırım çocukları arabanın anahtarını da alırım giderim anneme 10 gün kalır dönerim.. Kimseye de sormak zorunda değilsiniz.. Normal durumda illa ki sorulur ama eşiniz abartmış saygısızlık yapmış artık size hiç hoşuma gitmedi.. Evlenince anne babamızı unutacak mıyız.. Ayıp yani.. Eğer arabanız yoksa arayın abinizi dediğiniz gibi gidin.. Ama giderken eşinizi yine arayın ben gidiyorum haberin olsun deyin..

belki inanmazsiniz ama ben son kalmaya gittiğimde gercekten tovbe ettim buyuyene kadr evden cikmamaya. resmen herkes gidiyim diye gözümün icine bakti. hatta daha ilk gun çocuklar rezil oldu goturelim seni dediler. gerçekten oyle boyle degil özelikle 1 bucuk yasindaki oglumla markete bile gitmem .. anlatilmaz yasanir tipten bi cocuk

cok teşekkür ederim aynen oyle. korona esimin bahanesi oldu zaten. karantinadalardi biara gecti ama o yuzden de bu kadar rahat. bide ben taşıyıcı olma ihtimalimizden korkuyordum ama ozledik yani artik.. Demin arayip soyledim pogaca filan da yapicam biraz idare edersin kalicam ben annemlerde diye. tamam dedi gotrmezse de dediginiz gibi abimi cagiricam

Önleminizi alın dikkat edin kendinize de çocuklara da güle güle kavuşun

Evlerden ırakkk bu adamda huzur bırakmazdim benn Ne demek kendi her gün görecek size keyfi davranacak!Siz baştan böyle davranmissiniz adam da canim ısterse moduna girmiş.

cok uzak çünkü gitme ihtimali yok cocuklar otobus dolmuş vs evde basedemiyorum ikisiyle gitsem kendimi kaybederim sanirim.. bide korona var. arabayla yarim saatini almaz goturmek o yuzden ondan bekliyorum
Cok uzak değil bence çok yakin diyecektiniz galiba..ben 9 saatlik uzakliktayim sizin kadar yakin olsam hafta bir giderdim..esin goturmuyorsa ara abini alsin seni..esin olay çıkarırsa da ağzına geleni söyle sen hergun annenlesin ben niye Aylarca göremiyorum de sesin çıksın biraz

Uzak deyince bende 5-6 saatlik en az mesafe var sandım. Yarım saat ne ya? Niye bu kadar bekledin ki araba yoksa taksi cagırsaydın.
İlk işin ehliyet almak olsun. Böylece arabayı ve çocukları alıp ben annemlere gidiyorum dersin

Böyle şey okuyunca, bazı insanlar nekadar üşengeç veya şımarık diye düşünüyorum. Benim arkadaşimin kızı, hergün 2 cocukla sabahleyin 6 da evden çıkıyor, tam 75 km lik yola işe. Çocukların birisi çalıştığı firmanın kreşine, öbür çocuk özürlü olduğu için, onu başka bir yere veriyor, akşama yine çocukları toplayıp eve. Esasinda, istese evde kalabilir, cünkü biz bir sosyal devlette yaşıyoruz. Ama kış, yaz o genç kadın sabah erkenden yollarda. Sizinki sade misafirlik gidip gelme. Atlayın otobüse gidin. İki çocuk ne yaparki otobüste, tekerleklerini çıkaracak veya direksiyonu koparacak değiller. Al yanına 2 masal kitabıni, o tuttur dizine çocuklarını, konuşa konuşa, anlatarak okuyarak gidin, gideceğiniz yere. Hem böyle yapınca, eşine, ona muhtaç olmadığını gösterirsin. İnsallah yakında annen ve baban torunlarını ve sizi görürler.

Neden illa onun götürmesini bekliyorsun ki ? Kendin tek başına gidebilirsin

cok uzak çünkü gitme ihtimali yok

arabayla yarim saatini almaz
Çok uzak deyince arada 10 15 saat il farkı var sandım. Eşinize söyleyin bi akşam sizi biraksin, yarim saat niye bu kadar buyuttunuz gozunuzde.
Lise ve universite boyunca okula gidebilmek için 1.5 saat önce çıkıyordum evden. Bazı seyleri cokmu abartıyoruz ne

cok uzak çünkü gitme ihtimali yok cocuklar otobus dolmuş vs evde basedemiyorum ikisiyle gitsem kendimi kaybederim sanirim.. bide korona var. arabayla yarim saatini almaz goturmek o yuzden ondan bekliyorum
Ben iki çocuğumu alıp 10 saat yola gidiyorum hemi de otobüsle. Tabi şimdi korona var. Ama bi ara bulup götürüversin bi zahmet, kendi anası gardaşı senin kapını tırmalarken iyiydi.

Bugün izin günü değil mi eşinin

Akşam bıraksın yatın akşam da alsın iş çıkışı sizi

Zira sabah işten önce git gel zor olur ama akşam bırakır yarın akşam iş çıkışı gelir bir yemek yer kalkarsınız

Kusura bakmayın markete bile gidilmeyecek seviyedeki çocuk bana çok garip geliyor, öyle diyorsanız hiç gitmeyin o zaman? Gidecekseniz de çocuklara babası baksın siz günübirlik veya birkaç günlük gidin görün ailenizi

Ya her gün işe otobüsle gidiyorum ve şehir dışı yolculugu bile yaptım. Hepimiz korkuyoruz ama millet dügün bile yapiyor yani. Görüp gelebilirsiniz

Herşeye bir bahane sunmuşsunuz...

-Otobüsle git
-çok uzak ( uzak dediği 40 dakikalık yol)

- otobüsle git
-çocuklar durmaz hele küçük olanla bakkala gidilmez ( çocuk vampir otobüs şoförü ve market sahibi görünce boynuna atlayıp kanını emiyor)

Özetle gitmemek için yeterince bahaneneniz olduğuna göre oturun evinizde.

Adam kendi ailesini her gün görüyor, 2 saat ayırıp seni ailene götürmüyor. Sen abine desen götürsün diye bu sefer trip atıyor. Sen de ona trip atıyon. Ailen çocuklarının sesine dayanamıyor, git diye gözünün içine bakıyor. Herkesin işi gıcır, siz anca birbirinizi yiyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…