- 12 Ocak 2009
- 4.050
- 1.089
- 698
- Konu Sahibi peaceful16
-
Sanki burasi senin evin, bende kapina gelip gelip ayni seyi anlatiyorum. Burasi forum yahu, istemiyorsan yazma. Kimse senin onune birsey koymuyor?
Sende gözümüze sokma istersen sana karşı hep olumlu yorumlar yapıldı ama sen sıktın artık gerçekten
sevgiliKazen bakın diyoruzki konu sahibi aynı içerikle devamlı konu açıyor bu yasak değilmi neden kurallar herkese aynı işlemiyor?
Aynısını kk forumda yapıyorsunYok endiselenmedim uyuyodur diye dusundum saati sasmistir diye. Uykusunda bana saati farkli yazinca o an sasirdim niye yazmadi diye.
Ancak 5-6 saat yanit alamazsam endiseleniyorum Onun disinda niye beni takmiyosun modunda dusunuyorum
Taktiniz rahatlicaksiniz yani bu konu kapansa ? :)[/QUOTE
Şu verdiğiniz cevaptan bir şey anlamadım neyse allah eşinizi bir an evvel sizden kurtarsın acil şifalar size .
Deli olan biz değiliz, deli olanın kim olduğu belli, konu sahibinin diğer konularını tek tek okuyup gelirseniz bize hak verirsiniz. Daha bi kaç gün önce aynı konularla ilgili konu açtı ve herkes dedi ki ''bunaltma, üstüne düşme, rahat bırak, o sana gelsin, mesaj saat hesaplaması yapma vs vs vs'' Ama bu üye hala hala hala aynı!!!Hanım abla deli galiba arkadaşlar bu tip dengesiz yorumları dikkate almayın
Mesleğiniz nedir?
Kocanızın mesleği nedir?
Vereceğiniz bilgilere göre ,asla önemsemeyeceğiniz, yorumlar yapacam da
Sizin yazdiginiz bir yazi var profilinin altina, birden fazla hesap acmak yasak diye. Konuya yazilan mesajlarin %90i ayni seylerin yazilmasi ile ilgili sikayet. Konu arka sayfalara dusse bile uye ya cevap yazip yine gozumuze sokuyor, ya da yeni konu aciyor. Bu kisinin konularini gosterme gibi bir secenegimiz var mi?
Yani fakese de ifşa olsun boşa işgal etmesin bdv'yi de. Bir ara Elif böyleydi şimdi çıkmıyor sesi.
Neyi anlamadin, surekli yonetime soruyorsun ya olur mu ayni konu acilirmi bu uye hep ayni seyi yaziyor kapanmali bu konu vs vs buna taktin ya kapansa rahatlicakmisiniz yani dedim?
Yahu konu sahibi deli dedim ben yanlış anladınızDeli olan biz değiliz, deli olanın kim olduğu belli, konu sahibinin diğer konularını tek tek okuyup gelirseniz bize hak verirsiniz. Daha bi kaç gün önce aynı konularla ilgili konu açtı ve herkes dedi ki ''bunaltma, üstüne düşme, rahat bırak, o sana gelsin, mesaj saat hesaplaması yapma vs vs vs'' Ama bu üye hala hala hala aynı!!!
Neyi anlamadin, surekli yonetime soruyorsun ya olur mu ayni konu acilirmi bu uye hep ayni seyi yaziyor kapanmali bu konu vs vs buna taktin ya kapansa rahatlicakmisiniz yani dedim?
he tamam o zaman virgülsüz olunca başka anlamlar çıkardımYahu konu sahibi deli dedim ben yanlış anladınız
Ben niye rahatlıyayım devamlı önüme çıkıyor konunuz neyse aynı kulvarlarda değiliz ban yemeyede niyetim yok en azından sizin yüzünüzden allah eşinize sabır sizede acil şifa versin hoşçakalın.
Ben niye rahatlıyayım devamlı önüme çıkıyor konunuz neyse aynı kulvarlarda değiliz ban yemeyede niyetim yok en azından sizin yüzünüzden allah eşinize sabır sizede acil şifa versin hoşçakalın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?