Esimin yogunlugu

Sizi elestirenlere laf yetistirmek yerine size cozum odakli yorum yapanlarla sohbet edebilirsiniz. Oyle bir seciminiz de var yani..

gözüme batıyorsun anladın mı ?
yeter artık zibilyon tane konu açıp aynı içerikte 54897648754 yorum almana artık tahammül edemiyorum
Nefret eder mi bir insan insandan yahu ?
Samimi degilsin.
Hoşuna gidiyor hatta bu durum
Usanmadın mı ?
Eşin suratına sövdü be senin
Hala yetmedi mi ?
Bizde mi aynısını yapalım ?

Canımm boşver sinirlerine yazıkk

Bak , gozune batiyorsa yazma. Burasi senin kurdugun bir forum degil, yoneticide degilsin.
"Söversen" sadece ban yersin.

Sen beni hangi vasifla kovabilirsin?

Bak , gozune batiyorsa yazma. Burasi senin kurdugun bir forum degil, yoneticide degilsin.
"Söversen" sadece ban yersin.

Sen beni hangi vasifla kovabilirsin?
Kocana yerden göge kadar hak veriyorum
ALLAH razı olsun bizim diyemediklerimizi o söylüyor misli ile
Agzı bal yer İnşallah her daim

Cogu yorumundan tarzini biliyorum zaten ama bana yapamazsin cunku senin boyle konusmaya hakkin yok, benim gibi bir uyesin burda . Ben sana bunu yazma cik kapat konunu diyebilirmiyim diyemem dimi. Sende medeni bir sekilde kal bu forumda yoksa en fazla banlanirsin.

Boşuna sinirleniyoruz, karşında bir duvar var resmen. Bomboş bir duvar. Küfür de etsen canı acımaz, ağır şey de söylesen durup kendine bakmaz.
Baksa burada bile ne kadar kötü göründüğünü anlar ama anlayamaz.
Ondan değmeyecek biri için kendini hiç sinirlendirme.
Dedğin gibi o kadar küfüre hakarete hala sevildiğinden emin olan kendini dışardan bir gözle görüp eleştiremeyen bir kadın için değmez

Tamam elvan sakinleştim inşallah.
Neyse.

Kocana yerden göge kadar hak veriyorum
ALLAH razı olsun bizim diyemediklerimizi o söylüyor misli ile
Agzı bal yer İnşallah her daim

Hakikaten seviye cok farkli.. niye boyle kinlendin sen.. garip gercekten..
sanane benim konumdan, sanane yasadigim sorundan yazdigim yorumdan sanane?

Rahatsizsan yazma arkadasim. Yazma okuma .
Hic tanimadigin bir insana forum uzerinden saygisizlik yapilirmi?

Kızım bu seviyeyi gideceksin kocana diyeceksin.
Sana küfrettigi halde hala koynunda yatıp onu seviyorum diyebiliyorsan benim seviyemi sorgulamayacaksın, kapiş ?

Saygısızlık ne biliyor musun?
İnsanları enayi yerine koyman!
Aynı konuyu otuz kere açıyorsun, aynı şeyleri papağan gibi yazıyorsun. Hatta papağanın kelime haznesi daha geniştir.
İki gün yapmam anladım sizi diyip hep başa dönüp aynı soruyu soruyorsun.
Ortalama zekada, algılamada sorunu olmayan bir insan anlar artık ama siz güya anlamıyorsunuz!
Bal gibi bile isteye insanları tahrik etmek saygısızlıktır asıl. eşinizi de tahrik ettiğiniz gibi.
Sonra kenara çekilip masum gibi ay ne oldu ki diyorsunuz
Bu saygısızlık asıl

Elif'i anonim takılırken bilirdim.Ne oldu onun son durumu acaba? bilginiz var mı?

Oyyy onun durumu çok karışık yahu. Her hafta bir olayı vardı ama bu aralar sesi çıkmıyor. Hangi birini anlatsam bilemedim ki.

Tabi canim yoksa sen hep iyiligim icin yaziyorsun bunlari ama degmez...

Bir insan forum uzerinden karsisindaki kadina bu kadar seviyesini bozarmi ya.
Ben buraya derdimi yaziyorum yorum icin, biktiysan yazmazsin . Neden bu kadar kotu yorumlar? Sizden zorla bir yorum istedimmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…