- Konu Sahibi peaceful16
-
Kendi kocası "biraz gururlu ol" dedi elvan, düşün, bizim hangi dediğimiz umrunda olur ki.Boşuna sinirleniyoruz, karşında bir duvar var resmen. Bomboş bir duvar. Küfür de etsen canı acımaz, ağır şey de söylesen durup kendine bakmaz.
Baksa burada bile ne kadar kötü göründüğünü anlar ama anlayamaz.
Ondan değmeyecek biri için kendini hiç sinirlendirme.
Dedğin gibi o kadar küfüre hakarete hala sevildiğinden emin olan kendini dışardan bir gözle görüp eleştiremeyen bir kadın için değmez
Elif bunun yanında melaike ya.Oyyy onun durumu çok karışık yahu. Her hafta bir olayı vardı ama bu aralar sesi çıkmıyor. Hangi birini anlatsam bilemedim ki.
Kızım bu seviyeyi gideceksin kocana diyeceksin.
Sana küfrettigi halde hala koynunda yatıp onu seviyorum diyebiliyorsan benim seviyemi sorgulamayacaksın, kapiş ?
Kızım bu seviyeyi gideceksin kocana diyeceksin.
Sana küfrettigi halde hala koynunda yatıp onu seviyorum diyebiliyorsan benim seviyemi sorgulamayacaksın, kapiş ?
Ama hala anlamıyorsun konuların hep aynı dön dolaş aynı şeyleri yazıyorsun ve aynı cevapları alıyorsun biktirdin artıkTabi canim yoksa sen hep iyiligim icin yaziyorsun bunlari ama degmez...
Bir insan forum uzerinden karsisindaki kadina bu kadar seviyesini bozarmi ya.
Ben buraya derdimi yaziyorum yorum icin, biktiysan yazmazsin . Neden bu kadar kotu yorumlar? Sizden zorla bir yorum istedimmi
Kizim la baslayan bir cumle. Kavga mi cikaricaksin forumdan?
Insanlar buraya dertlerini yaziyor. Siz onlarin coguna yorum yapiyorsunuz, ve "kinlendiginiz" zaman "gicik oldugunuz " zaman yazdiklarini yuzune mi vuruyorsunuz? Esimin bana kufur etmesini ve benim bunu kabul etmemi gibi?
?
Bitmiyor ki alınganlığın ve derdin.Tabi canim yoksa sen hep iyiligim icin yaziyorsun bunlari ama degmez...
Ben buraya derdimi yaziyorum yorum icin, biktiysan yazmazsin . Neden bu kadar kotu yorumlar? Sizden zorla bir yorum istedimmi
Kinlendigimiz zaman diil canim, seviye ogretmeye calistigi zaman
Tabi canim yoksa sen hep iyiligim icin yaziyorsun bunlari ama degmez...
Seviye ogretir gibi yazmis mi sence ?
Sen de alayımızdan beslendin heralde şuanYa bu kadından sıkılan da siz prim verip konusuna her defasında sayfalarca yorum yazan da siz. Biraz tutarlı olun; onun her konusu aynı bizimle adeta dalga geçiyor, sizin de her konuya yorumunuz üyeye gösterdiğiniz tepki aynı ve nasılsa sayfa sayısı 20 30 40 diye ilerliyor maşallah. Karşılıklı olarak birbirinizden besleniyosunuz bence başka açıklaması yok bunun.
Tutarsızlığınızı yüzünüze vurmam hoşunuza gitmedi galiba. Alıntılayıp konuyu uzatmazsan yoluma gidiyorum benSen de alayımızdan beslendin heralde şuan
AlıntıladımTutarsızlığınızı yüzünüze vurmam hoşunuza gitmedi galiba. Alıntılayıp konuyu uzatmazsan yoluma gidiyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?