Esimin yogunlugu

Kendi kocası "biraz gururlu ol" dedi elvan, düşün, bizim hangi dediğimiz umrunda olur ki.

Kızım bu seviyeyi gideceksin kocana diyeceksin.
Sana küfrettigi halde hala koynunda yatıp onu seviyorum diyebiliyorsan benim seviyemi sorgulamayacaksın, kapiş ?

Kizim la baslayan bir cumle. Kavga mi cikaricaksin forumdan?

Insanlar buraya dertlerini yaziyor. Siz onlarin coguna yorum yapiyorsunuz, ve "kinlendiginiz" zaman "gicik oldugunuz " zaman yazdiklarini yuzune mi vuruyorsunuz? Esimin bana kufur etmesini ve benim bunu kabul etmemi gibi?

?

Ama hala anlamıyorsun konuların hep aynı dön dolaş aynı şeyleri yazıyorsun ve aynı cevapları alıyorsun biktirdin artık

Kinlendigimiz zaman diil canim, seviye ogretmeye calistigi zaman

Bitmiyor ki alınganlığın ve derdin.
Nefret ettiğim eskilerden birine benziyorsun
Alttan alttan gönderiyorsun fitneyi
Boşan bence kocan sana karşı çok ilgisiz...

Evet ilk zamanlar inandırıcı gelirdi üzülürdüm tüm iyi niyetimle sayfalarca yardım etmek istedim.
Sonra baktım hala aynı sorular aynı konular acıdım. Halinize yaşamı ne hale getirdiğinzie acıdım.
Sonra bu duygularla yazarken artık inandırıcı gelmez oldu ve evet şu an iyiliğiniz için değil size inanan size emek verip yazanlara acıdığımdan geliyorum.

Ya bu kadından sıkılan da siz prim verip konusuna her defasında sayfalarca yorum yazan da siz. Biraz tutarlı olun; onun her konusu aynı, bizimle adeta dalga geçiyor. sizin de her konuya yorumunuz üyeye gösterdiğiniz tepki kustuğunuz nefret aynı ve nasılsa sayfa sayısı her defasında 20 30 40 diye ilerliyor maşallah. Karşılıklı olarak birbirinizden besleniyosunuz bence başka açıklaması yok bunun.

Hala aynı konuları açacak ve banlanmayacak ya asıl acınası olan bu
Haydi şimdi cımbızla büyük ustalıkla detayların üzerine gidin evde canınız sıkılıyordur konu sahibi hanım

Sen de alayımızdan beslendin heralde şuan

Anlamadıgım bir nokta var,kimse kafama silah dayamıyor burada bir konuyu okumam veya yorumlamam için!
Neden zorla cevaplar yazılıyor ki?

Madem ki kız sahiden face,hasta,vs vs , kim zorluyor ki burada bizi yahu :)

Konu sahibi arkadaşım,kendini düzeltme açısından böyle sakin devam et ki,kocan görsün senin bir adım attıgını.

Bak şöyle düşün,öyle yada böyle şuan için durumu pek degiştirmiyecek kafana takıp niye cevap vermedi demen.

Senin şuan sadece kafanda olması gereken nokta: Sakin ol,bırak onu biraz,boşver azcık...denemelisin bunu muhakak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…