- 12 Temmuz 2006
- 58.889
- 224.992
- 1.223
- 53
- Konu Sahibi peaceful16
-
3- Açtığınız bir konunun devamı niteliğinde Kaynana bölüm-1, çekim 2, kayınpeder bölüm-3 tarzı konular açmak yasaktır, devam niteliği olan konular derhal kapatılır.
Bu kural herkese geçerli değil sanırım.
Hala neyin meselesindesiniz? Üyelik İptal oldu, içeriklerde aynı değil üstelik, sadece benzer diyebilirsiniz, devam konusu gibi diyebilirsiniz ama aynı olması için kelimesi kelimesine aynı olması lazım.
Üstelik gündüzde açıkladım değil mi? Artık konular ekstrem bir durum olmadıkça kapanmıyor diye, siz içerik silmiştiniz ondan uyarı aldınız, uyarınız bu üye yüzünden değil ki, farz edelim bu üye dikkat çekmek için yazan biriydi, yazmazdınız olur biterdi, hiç tanımadığınız biri için sürekli bir ispat çabası niye?
Bu üye bitecek, birkaç üye daha var mesela konu açıyor diye sinirlenilen onlara mı gelecek sıra mesela?
Bırakında neye ne zaman müdahale edecek yöneticiler karar versin değil mi
Kurallar birkaç hafta önce değişti, tam oturmadığı içinde kural güncellemesi yapılmadı, neyin keyfi?https://www.kadinlarkulubu.com/foru...anin-iyisi-kotusu-art-niyetlisi.976283/page-4
Bakın 'devam niteliği açmak yasak' diyerekten konuyu kilitlediniz.
Devam niteliği diyebiliriz aynı degil diyorsunuz şimdiki için.
Kurallar ne zaman değişti. Değişen kural güncellenmemiş bilmiyoruz.
İçerik silmiştim evet. Sonra konuyu kilitleyip ban yedim evet.
Diğer konumu da devam niteligi diye kilitlediniz.
Bdv kurallarında yazmayan kuralları keyfi uyguluyorsunuz bence!
Hala içerik silmekten bahsediyorsunuz.Kurallar birkaç hafta önce değişti, tam oturmadığı içinde kural güncellemesi yapılmadı, neyin keyfi?
Siz içerik sildiniz mi ? Evet, içerik silmek nedir yazılan tüm yorumları yok sayıyorum, bu konuya devam etmek istemiyorum demek, öyle olmasaydı içerik silmezdiniz, içerik silmek hala güncel bir kural, değişmedi, hatta siz 2 kere silmişsiniz baktım profilinizden, aynı içerikse sizde aynı elti için defalarca konu açmadınız mı? Son güncel konunuz açık, orada da eltinizden bahsetmişsiniz benzer konu deyip kapatmış mıyız? Hayır, gayet güzel yorum yapılabiliyor.
:)))bende eltiniz diyorum defalarca yazmışsınız eltiyi, elti bölümleriyle dolu konularınız açık, elti geçen her konunuz kapatılmamış, sildiğiniz konuyu yeniden açtığınız için kapatılmış, içerik silmek üyelerin yorum ve emeklerine saygı da kusurdur sizde kusura bakmayınHala içerik silmekten bahsediyorsunuz.
Biz diyoruz ki devam niteliği olan konuları kapatiyorsunuz. Bu üyeye bir ayrım var bu ortada.
Kılıfınızda hazır. Kusura bakmayın.
Üyelik İptal olsa konusu da kapanır cevap vermeyecekse konu neden açık kendimiz sorup kendimizmi cevap verecezPeace'in uyelik iptal olmuş, geçmiş olsun hepimize.
Üyelik iptaliymiş diye biliyorum ben de.Üyelik İptal olsa konusu da kapanır cevap vermeyecekse konu neden açık kendimiz sorup kendimizmi cevap verecez
Ceza almıştır geri gelir
Hala neyin meselesindesiniz? Üyelik İptal oldu, içeriklerde aynı değil üstelik, sadece benzer diyebilirsiniz, devam konusu gibi diyebilirsiniz ama aynı olması için kelimesi kelimesine aynı olması lazım.
Üstelik gündüzde açıkladım değil mi? Artık konular ekstrem bir durum olmadıkça kapanmıyor diye, siz içerik silmiştiniz ondan uyarı aldınız, uyarınız bu üye yüzünden değil ki, farz edelim bu üye dikkat çekmek için yazan biriydi, yazmazdınız olur biterdi, hiç tanımadığınız biri için sürekli bir ispat çabası niye?
Bu üye bitecek, birkaç üye daha var mesela konu açıyor diye sinirlenilen onlara mı gelecek sıra mesela?
Bırakında neye ne zaman müdahale edecek yöneticiler karar versin değil mi
Ben bilmiyordum üyelik iptali olduğunu evet artık mimli bi üye oldu kendisi ve kocasiÜyelik iptaliymiş diye biliyorum ben de.
Ama yeni üyelik alır gelir geri, dayanamaz zaten. Şıp diye de tanınır.
HahahEğleniyorsun dimi burada aynı konulanı açıp insanları sinirlendirerek?
Anlamadığımızı sanıyorsan anlıyoruz sadece yeni gelenlere acıdığımızdan tepki gösteriyoruz, bataklık gibi çekme diye.
gerçekten pes. Bu türkiyeden çok saçma görünüyorsunuz kusura bakmayın. Burada iş ekmek derdindeyiz hanımefendi. sizin gibi eften püften konular acayip oluyor. dram yok hayatınızda simarmayin bence.Merhabalar,
2 senelik evliyim, yurtdisinda yasiyoruz, ikimizde calisiyoruz.
Esimle cok tartisiyoruz, cogunlukla benim ilgi beklemem, sevgililikteki gibi olma istegimden, beklentilerimden , ve esimin bunlari tam olarak vermemesinden kaynakli tartismalar yasiyoruz. yani ilgi istegi ve istedigim kadar karsilanmamasindan dolayi.
Esim isi icin cokca seyahat eden biri, ayin 1 haftasi yok diyebilirim. bazen 2 haftayi da buluyor seyahatleri.
Dun seyahate gitti , saat farkimiz oldukca fazla.
burda gunduzken orda gece yine. saat farkindan dolayi uyku duzenide bozuk. ben ona gore aksamustuyken
(ona gore 5.30) uyandim yazdim askim nasilsin, ben ofise gidiyorum diye.
cevap gelmedi bir kac saat sonra yazdi dediki odaya gelmistim 7.30 gibi sonra direk yattim askim yine yaticam kalkarsam uyuyamam dedi.
ben ona gore saat 5.30 gibiyken yazmistim ama bakmamis veya bakipta yazmamis bana.
ben buyuk ihtimalle yazdigimda odadadir uyuyodur falan diye dusunuyodum. yani cok ufak bisey belki ama ben onun yerinde olsam mesaji gorupte bisey demeden yatip uyumam..
ona hic bisey demedim tamam canim kalkinca konusuruz uyu sen dedim.
Ortalama her seyahatinde tartisiyoruz genelde beni otele varinca ariyor, veya gun icinde mesajlarima cabuk donemiyorsa, bende bana vakit ayirmiyosun, aramadin, mesajima donmedin, neden merak etmiyosun gibi seyler soyluyorum bu sebepten tartisiyoruz. Bana is icin geldigini vakti olmadigini soyluyor.
Bu sefer farkli olsun , aramizi duzeltelim, ozleyelim , tartismayalim bu sebeplerden diye kendime soz verdim. ustune dusmeyecegim, trip , kapris hic bisey yapmicam ama sizinle paylasmak istedim.
siz olsaniz mesajinizi gormemesine veya bakmadan yatmasina bozulurmusunuz peki?
Ben tam anlayamadım burada dönen "devam niteliğinde konu" durumunu. Benim bildiğim şu: dün eşimle tartıştık konusunun devamında-bu konuyla bağlantılı olmak üzere, dünkü tartışmadan sonra son durum tarzında bir konu açılamamasıydı.
Yani kimse "kocam aldattı" konusunun arkasına "kocamı affettim ama yine aldattı" konusu açamaz mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?