Esimin yogunlugu

:)))
Siz şu topiği onca yoruma rağmen silmişsiniz
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/eltinin-iyisi-kotusu.975818/page-10
İçerik silmek yasaktır, rutin uygulamada içerik geri getirilir, uyarı verilir ve konu kapanır, neden kapanır peki?
Üye içeriği silmişse artık yorum istemiyordur, içeriği olmayan konuya yorum yazılamaz, üstelik üyeler size yorum yaparken vakit harcar, o emekleri de görmüyorum demektir.
Sildiğiniz içeriğin aynısını açacaktınız madem neden içerik sildiniz?
Diğer aynı eltiyle ilgili konularınızı da zaten beni etiketlemişsiniz kapatın diye bizde talebinizi yerine getirmişiz.

Hala bu topiğe dolaylı da olsa katkı sağlıyorsunuz, üye gitti adı kaldı:)))

https://www.kadinlarkulubu.com/foru...anin-iyisi-kotusu-art-niyetlisi.976283/page-4

Bakın 'devam niteliği açmak yasak' diyerekten konuyu kilitlediniz.
Devam niteliği diyebiliriz aynı degil diyorsunuz şimdiki için.
Kurallar ne zaman değişti. Değişen kural güncellenmemiş bilmiyoruz.
İçerik silmiştim evet. Sonra konuyu kilitleyip ban yedim evet.
Diğer konumu da devam niteligi diye kilitlediniz.
Bdv kurallarında yazmayan kuralları keyfi uyguluyorsunuz bence!

Kurallar birkaç hafta önce değişti, tam oturmadığı içinde kural güncellemesi yapılmadı, neyin keyfi?
Siz içerik sildiniz mi ? Evet, içerik silmek nedir yazılan tüm yorumları yok sayıyorum, bu konuya devam etmek istemiyorum demek, öyle olmasaydı içerik silmezdiniz, içerik silmek hala güncel bir kural, değişmedi, hatta siz 2 kere silmişsiniz baktım profilinizden, aynı içerikse sizde aynı elti için defalarca konu açmadınız mı? Son güncel konunuz açık, orada da eltinizden bahsetmişsiniz benzer konu deyip kapatmış mıyız? Hayır, gayet güzel yorum yapılabiliyor.

Hala içerik silmekten bahsediyorsunuz.
Biz diyoruz ki devam niteliği olan konuları kapatiyorsunuz. Bu üyeye bir ayrım var bu ortada.
Kılıfınızda hazır. Kusura bakmayın.

Hala içerik silmekten bahsediyorsunuz.
Biz diyoruz ki devam niteliği olan konuları kapatiyorsunuz. Bu üyeye bir ayrım var bu ortada.
Kılıfınızda hazır. Kusura bakmayın.
:)))bende eltiniz diyorum defalarca yazmışsınız eltiyi, elti bölümleriyle dolu konularınız açık, elti geçen her konunuz kapatılmamış, sildiğiniz konuyu yeniden açtığınız için kapatılmış, içerik silmek üyelerin yorum ve emeklerine saygı da kusurdur sizde kusura bakmayın

Ben tam anlayamadım burada dönen "devam niteliğinde konu" durumunu. Benim bildiğim şu: dün eşimle tartıştık konusunun devamında-bu konuyla bağlantılı olmak üzere, dünkü tartışmadan sonra son durum tarzında bir konu açılamamasıydı.
Yani kimse "kocam aldattı" konusunun arkasına "kocamı affettim ama yine aldattı" konusu açamaz mı?

Bende uyelik iptaledildi diye okudum.
Ama konu niye acikki.kapatirlardi ozmn.
Mune yazmis uyelik iptal edildi diye ordan okudum.

Üyelik İptal olsa konusu da kapanır cevap vermeyecekse konu neden açık kendimiz sorup kendimizmi cevap verecez
Ceza almıştır geri gelir
Üyelik iptaliymiş diye biliyorum ben de.

Ama yeni üyelik alır gelir geri, dayanamaz zaten. Şıp diye de tanınır.

mune kendisi mi istedi üyelik iptalini ?
fake miymiş yoksa?

İş bulun ya da çocuk yapın.
Bunlar hep boşluktan.
Sarcak yer arıyorsunuz resmen.

gerçekten pes. Bu türkiyeden çok saçma görünüyorsunuz kusura bakmayın. Burada iş ekmek derdindeyiz hanımefendi. sizin gibi eften püften konular acayip oluyor. dram yok hayatınızda simarmayin bence.

İki önceki konusu da eşinin iş gezisine çıkması ve yine ona yazmamasıydı. Aynı problem yani. Sen eşinle atıyorum ailesi yüzünden tartıştın sonra iki hafta geçti yine aynı konudan tartıştın bu devam konusu oluyor. Yani biz öyle biliyorduk (bkz. site kuralları) ama kurallar esnemiş sanıyorum ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…