- 26 Eylül 2010
- 17.555
- 32.863
- 798
- Konu Sahibi peaceful16
-
Ben devam konusunu aynı tartışmanın devamı şeklinde yorumlamıştım.İki önceki konusu da eşinin iş gezisine çıkması ve yine ona yazmamasıydı. Aynı problem yani. Sen eşinle atıyorum ailesi yüzünden tartıştın sonra iki hafta geçti yine aynı konudan tartıştın bu devam konusu oluyor. Yani biz öyle biliyorduk (bkz. site kuralları) ama kurallar esnemiş sanıyorum ki.
Ben devam konusunu aynı tartışmanın devamı şeklinde yorumlamıştım.
Tekrar aynı meseleden bir süre sonra tartışınca devam konusu olmuyor bildiğim.
Yani sıkıcı olabilir evet ama üyelik iptaline veya bana gidecek bir durum olmamalıydı gibi geldi bana.
Aynı konu değil bunlar.https://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/esim-seyahatte-abartiyormuyum.991358/
Buyrun şimdi bu aynı konu değil midir?
@MuneKazen
Sanıyorum ki peace kendisi iptal ettirdi üyeliğini. Bir çok fake konu açıldı ya onun fotoğrafıyla, o yüzden geçici olabilir.
Evde durumlar nasıl Peace?
merhaba,
Iyi, cunku esim yok hala, pazar gunu gelecek.. Cok yogun her zamanki gibi iste.
burdaki yorumlar ve olaylardan dolayi uzulmustum. neyseki aciklik getirildi onada..
Gereksiz oldu yapılanlar, haklısın o konuda.
Bütün bunların üzerine eşine sarmadıysan büyük bir adım tabi ki.
evet gereksizdi.
Sarmadim ama ozledim baya, calismama ragmen yalniz hissediyorum kendimi, evde falan cok sessiz geliyo.
sonu yok seyahatlerinin, gelecek ama nisan ayinda 2 haftadan fazla ayri olcaz mesela.
Sürekli bunu sorgulayıp kendini mutsuz etmek yerine alışmalısın bence artık..
Hersey kaldigi yerden devam
2 hafta nisanda ayrı kalacağız demişsin ya.mesela ? :)
2 hafta nisanda ayrı kalacağız demişsin ya.
yani şimdiden daha nisan ayını düşünüp üzülüyorsun. artık gitmesi gerektiğini kabullenip bunu düşünmekten vazgeçmiyorsun.
gidecek ama hiç üzülmüyorum. korkmuyorum ayrı kalmaktan yazmamışsın . mutsuz bi tablo çizmişsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?