Esimin yogunlugu

Nicin üzülmesin ki? Ben olsam ben de üzülürdüm. Sonucta biliyorum ayrı olacağımızı.

Üzülmek başka, adamı darlamak başka şey.

Peace bence en acilinden kendine bir ugras bul. Bu aksam evde bi kurcala bakalm kendi isteklerini, seni ne ile ugrasmak mutlu eder. Ordan bir hobi edinirsin :)

Darlamadim ama daha rahat olabilmeyi istiyorum ki bu kadar kendimide uzmemis olurum.
Dun aksam resim yaptim sevdim iyi geldi.
Ama koltukta tv karsisinda tepside yalniz yemek yemekten biktim ya:)

Darlamadim ama daha rahat olabilmeyi istiyorum ki bu kadar kendimide uzmemis olurum.

Hoşgeldin sana kızdım falan ama bazende üzülüyorum yaa.

üzülmekten dolayı darlayacaksın yine. özlemini farklı şekilde çıkarıyorsun ondan. özlemiş olmak ve devamında da geldiği için mutlu olup onu da mutlu etmek yerine . problemler yumağı yaratıyorsun .

allah başka dert vermesin ya herseyi bu kadar buyutmeyin
kendinize dönün biraz bağımsız olun
biraz yalnız kalmak hiç kotu birşey değil
dediğim gibi dert vermesin Allah sağlık versin
ne hoş koyarım kendime çay alırım kitap oh misss
bi başka gun tv film dizi oyalarım kendimi
bunu da boyle soyluyorsam dertten once dertten sonra iki ayrı ben var tecrubeyle sabit beni dinleyin

Yani arada bir iyidir ayrı kalmak ama sizinki fazla evet evlenmeden öncede eşiniz bu işte mi çalışıyordu

Üyelik İptal olsa konusu da kapanır cevap vermeyecekse konu neden açık kendimiz sorup kendimizmi cevap verecez
Ceza almıştır geri gelir

üzülmekten dolayı darlayacaksın yine. özlemini farklı şekilde çıkarıyorsun ondan. özlemiş olmak ve devamında da geldiği için mutlu olup onu da mutlu etmek yerine . problemler yumağı yaratıyorsun .
Yorma güzelim kendini, yorma.
Dön bak geçmişine aynı şeyler ilerlemez bu üye.

Sanıyorum ki peace kendisi iptal ettirdi üyeliğini. Bir çok fake konu açıldı ya onun fotoğrafıyla, o yüzden geçici olabilir.

Ama sonunda hakkettiğini bulmuşsun tamamen atılmalısın bence burdan insanları dalgaya alıyorsun resmen

Merhaba,

uyeligimi iptal ettirmedim, uyeligim gecici olarak kapatildi ve acildi suanda.
Fake bir profilim olmadigini kanitladim bir nevi.
diger uye ( bez bebek) ben degilim tabiki.

Üye fake değil gerçek, yönetimle görüşüp gerçekliğini ispat etmiş biri için şu yazdıklarınız hoş olmuyor.
Aaa yonetim koruma mi yapiyor
Biraz beni korur musunuz sayin müdürüm

peaceful16 hosgeldin , mesajini gordum esini ozlemissin, geldiginde de bunu dile getir , hissettir esine bence .
Bos kaldigin zamanlarda da bekliyorum

büyük başın derdi de büyük oluyor hıh.. uğraş dur
Haklı olunsa üye gerçekten fake olsa başımızla beraber ama gerçekliğini ispat etmiş, kadın olduğu, yaşadığı yer, telefon numarası tespit edilmiş biri için hayır olmaz, üyeler sizi istemiyor demek olur mu?
Şimdi burada bir yazsam özelden kimler kimleri istemediğini yazdı diye, her istenmeyeni, üyeliğini İptal edin denileni siteden göndersek o istenmeyenleri duysanız şaşırır kalırsınız.

Tek problem bu kadar benzer konular açıp hiçbir şekilde de bir sonuca varamamasıydı
Kimin kimi isteyip istemediği de kişileri ilgilendirir açıkçası..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…