- 17 Ağustos 2011
- 4.514
- 7.491
- 358
- Konu Sahibi peaceful16
-
2 hafta nisanda ayrı kalacağız demişsin ya.
yani şimdiden daha nisan ayını düşünüp üzülüyorsun. artık gitmesi gerektiğini kabullenip bunu düşünmekten vazgeçmiyorsun.
gidecek ama hiç üzülmüyorum. korkmuyorum ayrı kalmaktan yazmamışsın . mutsuz bi tablo çizmişsin
Nicin üzülmesin ki? Ben olsam ben de üzülürdüm. Sonucta biliyorum ayrı olacağımızı.
Üzülmek başka, adamı darlamak başka şey.
Peace bence en acilinden kendine bir ugras bul. Bu aksam evde bi kurcala bakalm kendi isteklerini, seni ne ile ugrasmak mutlu eder. Ordan bir hobi edinirsin :)
Darlamadim ama daha rahat olabilmeyi istiyorum ki bu kadar kendimide uzmemis olurum.
Dun aksam resim yaptim sevdim iyi geldi.
Ama koltukta tv karsisinda tepside yalniz yemek yemekten biktim ya:)
üzülmekten dolayı darlayacaksın yine. özlemini farklı şekilde çıkarıyorsun ondan. özlemiş olmak ve devamında da geldiği için mutlu olup onu da mutlu etmek yerine . problemler yumağı yaratıyorsun .Darlamadim ama daha rahat olabilmeyi istiyorum ki bu kadar kendimide uzmemis olurum.
Dun aksam resim yaptim sevdim iyi geldi.
Ama koltukta tv karsisinda tepside yalniz yemek yemekten biktim ya:)
Hala neyin meselesindesiniz? Üyelik İptal oldu, içeriklerde aynı değil üstelik, sadece benzer diyebilirsiniz, devam konusu gibi diyebilirsiniz ama aynı olması için kelimesi kelimesine aynı olması lazım.
Üstelik gündüzde açıkladım değil mi? Artık konular ekstrem bir durum olmadıkça kapanmıyor diye, siz içerik silmiştiniz ondan uyarı aldınız, uyarınız bu üye yüzünden değil ki, farz edelim bu üye dikkat çekmek için yazan biriydi, yazmazdınız olur biterdi, hiç tanımadığınız biri için sürekli bir ispat çabası niye?
Bu üye bitecek, birkaç üye daha var mesela konu açıyor diye sinirlenilen onlara mı gelecek sıra mesela?
Bırakında neye ne zaman müdahale edecek yöneticiler karar versin değil mi
Üyelik İptal olsa konusu da kapanır cevap vermeyecekse konu neden açık kendimiz sorup kendimizmi cevap verecez
Ceza almıştır geri gelir
Yorma güzelim kendini, yorma.üzülmekten dolayı darlayacaksın yine. özlemini farklı şekilde çıkarıyorsun ondan. özlemiş olmak ve devamında da geldiği için mutlu olup onu da mutlu etmek yerine . problemler yumağı yaratıyorsun .
Korumalı üye.
Üye fake değil gerçek, yönetimle görüşüp gerçekliğini ispat etmiş biri için şu yazdıklarınız hoş olmuyor.Korumalı üye.
Sanıyorum ki peace kendisi iptal ettirdi üyeliğini. Bir çok fake konu açıldı ya onun fotoğrafıyla, o yüzden geçici olabilir.
Ama sonunda hakkettiğini bulmuşsun tamamen atılmalısın bence burdan insanları dalgaya alıyorsun resmen
Merhaba,
uyeligimi iptal ettirmedim, uyeligim gecici olarak kapatildi ve acildi suanda.
Fake bir profilim olmadigini kanitladim bir nevi.
diger uye ( bez bebek) ben degilim tabiki.
Aaa yonetim koruma mi yapiyorÜye fake değil gerçek, yönetimle görüşüp gerçekliğini ispat etmiş biri için şu yazdıklarınız hoş olmuyor.
Üye fake değil gerçek, yönetimle görüşüp gerçekliğini ispat etmiş biri için şu yazdıklarınız hoş olmuyor.
Ben seni cidden anlamıyorum ya ben bi konu açsam ve bu kadar tepki alsam bidaha giripte konu bile açmaya cesaret edemem maşallah iyi yüz varmış sende demesela ? :)
Haklı olunsa üye gerçekten fake olsa başımızla beraber ama gerçekliğini ispat etmiş, kadın olduğu, yaşadığı yer, telefon numarası tespit edilmiş biri için hayır olmaz, üyeler sizi istemiyor demek olur mu?büyük başın derdi de büyük oluyor hıh.. uğraş dur
Bu yazdığınız biraz ayıp olmuş vardır bi bildikleri yakışmamış sizeDalavere...
Tek problem bu kadar benzer konular açıp hiçbir şekilde de bir sonuca varamamasıydıHaklı olunsa üye gerçekten fake olsa başımızla beraber ama gerçekliğini ispat etmiş, kadın olduğu, yaşadığı yer, telefon numarası tespit edilmiş biri için hayır olmaz, üyeler sizi istemiyor demek olur mu?
Şimdi burada bir yazsam özelden kimler kimleri istemediğini yazdı diye, her istenmeyeni, üyeliğini İptal edin denileni siteden göndersek o istenmeyenleri duysanız şaşırır kalırsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?