- 23 Mart 2017
- 1.623
- 3.146
- 53
- Konu Sahibi peaceful16
-
Yazıp rahatlamak için ben de aynı konudan on tane açabilir miyim Kazen ?
Kac kere daha soracaksiniz bunu?
ayni konuyu acmadim, ayni olaylar farkli zaman , farkli tepkiler.
bir kadin bir kere aldatildiysa ikinciyi yazmasin mi ? kocasiyla kavga ettiyse diger kavgasini yazamaz mi?
Neden anlasilmasi guc bu kadar ?
Sana hitaben yazılmış bir konu göremedim yukarıdaki konuda. Benim yazım da keza sana hitaben değil moderatörlerin tutumuna ilişkindi. İlk mesajım olması seni ilgilendirmez, nasıl ki sen konu açarken sana mı soracağım yahu diye yazıyorsan ben de ilk mesajımı hangi konuya yazacağımı sana mı soracağım yahu?
Yazıp rahatlamak için ben de aynı konudan on tane açabilir miyim Kazen ?
benim konum hakkinda, ve benim konumda yazilmasi yeterli.
kisi yoneticilere ozel mesaj atabilir sorusu varsa.
guzel cevap, yeni uye olmussun ya ilk uyeliginmi onu merak ettim.
İsteyen istediği konuya istediği şekilde yazar, yazılanların herhangi bir sakıncası olup olmadığına moderatörler bakıyor diye biliyorum ben.
İsteyen istediği konuya istediği şekilde yazar, yazılanların herhangi bir sakıncası olup olmadığına moderatörler bakıyor diye biliyorum ben.
Ben sakincasi var demedim, siz dediniz bana, bende aciklama yaptim, benim konum oldugu icin yaziyorum cevap diye :)
o da yazar bende yazarim. sana mi soracagiz :)Özelden yazabilir dediğin için ben de cevap verdim istediği şekilde yazar, sana mı soracaktı yahu diye :)
o da yazar bende yazarim. sana mi soracagiz :)
Tıpkı benim ne konuda yazacağımı sana sormayacağım gibi
Işıl ışıl etraf ama siz beni görmüyorsunuz.
Yani? Tehdit mi bu şimdi? Moderatörlerin tutumlarının bu konuda gayet eleştirilebilir olduğunu düşünüyorum.
Yani? Tehdit mi bu şimdi? Moderatörlerin tutumlarının bu konuda gayet eleştirilebilir olduğunu düşünüyorum.
ek olarak kesinlikle moderatörleri eleştirebilirsiniz. Bunda hiç bir problem yok ama siteyi karıştırmak için sayısız üyelik alıp konuları sabote edemezsiniz. Hiç ummuyordunuz değil mi ? Yakalayamazlar diye rahat rahat yazdınız. Konu sahibi yok neden konu kapanmadı diyenlere durumu izah ettim. lütfen bekleyin hata yapmasını bekliyorum dedim. Konu sahibinin kimliğini teyit ettik o temiz çıktı ama siz ?
Eleştiriye açık olmadığınız ortada. Burada pek çok insan ikinci üyelik alıyor ama sadece eleştirenlerin üzerine gidiyorsunuz.
ceza çıkacağını bilsem konuyu savcılığa taşırım, özellikle mesai saatleri içinde bağlanmanız için her şeyi hazırladım. Fakat savcılık şikayeti dikkate dahi almaz. Oysa ne çok isterdim karakola gidip ifade vermenizi. Hele polisin yazıyı ofiste size teslim etmesi ! Savcılık şikayetimi dikkate almaz. Zira ortada suç yok !
Konu neden kapanmadı diyenler şimdi anladınız mı neden sabırla 3 gündür bekliyoruz ?
Neyi? Bu uye peace miymis? Bez bebek miymis?Konu neden kapanmadı diyenler şimdi anladınız mı neden sabırla 3 gündür bekliyoruz ?
ben eleştirinize tepki vermiyorum. 7(hatta 10 da) üyelik ile sitede olmanıza, bu hafta içi aldığınız sayısız üyeliğe insanlarla dalga geçmenize tepki veriyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?