- 25 Nisan 2009
- 34.326
- 39.785
- 1.123
- Konu Sahibi peaceful16
-
çok çok haklısın. boş yere söylüyorum. yine aynı şeyleri yapıyor yaşıyor . çünkü bize inanmıyor . kendi bildiği doğru sanıyor.Yorma güzelim kendini, yorma.
Dön bak geçmişine aynı şeyler ilerlemez bu üye.
O zaman birde şöyle düşünün yabancı bir ülkede eşiniz ve siz başka kimse yok, herşeye herkese yabancısınız, dertleşmek veya sadece yazıp rahatlamak istiyorsunuz, bir foruma üye oluyorsunuz ve yazıyorsunuz, yazıyor olması kişinin kendini ilgilendirmez mi?Tek problem bu kadar benzer konular açıp hiçbir şekilde de bir sonuca varamamasıydı
Kimin kimi isteyip istemediği de kişileri ilgilendirir açıkçası..
mesela ? :)
Hakkatten cok tuhaf millet neler yazdi o banliyken.o gelmis hala kaldigi yerden yaziyo soyle boyle nisanda iki hafta seyahate gitcek:))Ben seni cidden anlamıyorum ya ben bi konu açsam ve bu kadar tepki alsam bidaha giripte konu bile açmaya cesaret edemem maşallah iyi yüz varmış sende de
Bu üye ve konuları üzerinden yorum yapacak olursam eğer madem ki böylesi bir şekilde önemsenmiyor o zaman yapılacak tek bir şey kalıyor o da boşanmak.O zaman birde şöyle düşünün yabancı bir ülkede eşiniz ve siz başka kimse yok, herşeye herkese yabancısınız, dertleşmek veya sadece yazıp rahatlamak istiyorsunuz, bir foruma üye oluyorsunuz ve yazıyorsunuz, yazıyor olması kişinin kendini ilgilendirmez mi?
Konu kısıtlaması yoksa üstelik, sizler yorum yazmama özgürlüğüne sahipsiniz, o da yazma özgürlüğüne sahip, kurallara uyduğu sürece ister bu üye ister bir başkası konu açabilir.
Sadece bu üye için demiyorum, bu sitede eşi aşırı kıskanç ve kısıtlayıcı olduğu için evden dışarı adım atamayan kendi yalnızlığında kalan kadınlarda var, konu açıyorlar, belki dertleri sürekli aynı şeyler üzerine ama dertliler, tek istedikleri yazıp rahatlamak, kaldı ki burası bir derdim var bölümü, ne yazıyor bölümün başında : "Bugün canınız mı sıkkın ? Belki sebep var belki yok. Yazıp rahatlamak istiyorsunuz belkide yorumlar istiyorsunuz. Buyrun bu alan sizin için. İçinize atıp dert sahibi olacağınıza BDV'ye yazın söz sahibi olun"
Bu üye gibi niceleri var, aynı sorun üzerinden birçok konu açan, kimi de maalesef yine mi sen denmesin veya sonradan açacağı bir konuda geçmiş konuları ısıtılıp önüne gelmesin diye özelden bize yazıyor derdini.
Sizler bu üyeye bunaldığınız kişi gözüyle bakıyorsunuz, bizse yalnız bir kadın olarak, bu yüzden yargılanıyorsak siz bilirsiniz.
Bu üye ve konuları üzerinden yorum yapacak olursam eğer madem ki böylesi bir şekilde önemsenmiyor o zaman yapılacak tek bir şey kalıyor o da boşanmak.
Hem üyenin maddi durumu da iyidir bence çünkü yurt dışında o da çalışıyor.
Ben sizleri yargılamadım kuralları sizler koyuyorsunuz
Yalnızca her ne denirse densin bu üyenin bu konuları bana hep anlamsız gelecek e o zaman sitem etme yorum yazma madem denicektir.
Hızla kara listeye alıyorum arkadaşı.
Sevgiler..
Hakkatten cok tuhaf millet neler yazdi o banliyken.o gelmis hala kaldigi yerden yaziyo soyle boyle nisanda iki hafta seyahate gitcek:))
O kendi halin de kim ne yazmis umursamiyo ki:))))
Dalavere...
Sinir bozucu:)Hakkatten cok tuhaf millet neler yazdi o banliyken.o gelmis hala kaldigi yerden yaziyo soyle boyle nisanda iki hafta seyahate gitcek:))
O kendi halin de kim ne yazmis umursamiyo ki:))))
Aynı yerde saydığını ilerleyemediğini görüyoruz zatenDalavere? Derken?
Hangi kisimda takildin bilmiyorum, ben ilerleyemedim belki, lutfen sen ilerle...
Ben seni cidden anlamıyorum ya ben bi konu açsam ve bu kadar tepki alsam bidaha giripte konu bile açmaya cesaret edemem maşallah iyi yüz varmış sende de
Hayır tepki vermeyen sayılı bir iki insan var bence yazıpta siz insanların sinirlerini zıplatmayınBen sizin gibi dusunmuyorum. Tepki aldiklarim yazmasin , isteyen yazsin okusun istemeyen okumasin yazmasin...
Catherine Zeta-Jones'tan nefret ettirdin ya.
Hayır tepki vermeyen sayılı bir iki insan var bence yazıpta siz insanların sinirlerini zıplatmayın
çok çok haklısın. boş yere söylüyorum. yine aynı şeyleri yapıyor yaşıyor . çünkü bize inanmıyor . kendi bildiği doğru sanıyor.
Dalga mı geçiyorsunuz bizimle ? Cidden soruyorum. Bu salağa yatma ayakkarınız ciddi baydı. En iyisi sizi göz ardı etmek. Bugün ben yarın öbür gün de sizden bıkan kocanız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?