- 6 Haziran 2008
- 7.376
- 6.264
- 248
- Konu Sahibi peaceful16
-
Evet. Kural değişikliği olmuş.konu tekrarı ile ilgili kural değişikliği peace i kurtarmış:))
tek anladığım bu.
yoksa benzer şekilde tekrar tekrar konu açan üyelerin hepsi banlanıyordu.
demek ki serbest artık doğru mu anladım ki:))
Gerçekten sinir bozucusun bide üste çıkmaya çalışıyosunYahu sizden izin mi alacagim konu acarken ? Nedir sinirinizi bozan? Bir derdim var a girip eglenmeyi mi bekliyosunuzda ben dert yaziyorum?
Okumayin
Gerçekten sinir bozucusun bide üste çıkmaya çalışıyosun
Uste cikmaya calisiyorum vah vah, oysaki ozur dilemem lazimdi senden nasil yazarim buraya..
hep aynı konuları açıyosun. çözüm adına önerilenlerden hiç brini yapmıyosun. bizden ne bekliyosun?
bendepeaceful16 ya kızıyorum bazen
uygulayamadığı için aldığı kararları
ama son bi kaç günde onunla uğraşan çok kişi gördüm
hayret ettim
sinir oluyosanız okumayın göz ardı edin
hoşgeldin bu aradapeaceful16
umarım eşine sarmadın boşluktan
Canimcim ne yaptin? Son durum nedir?
Ben de konularını izleyen biri olarak hayret ediyorum, insanların yapıcı eleştiri ya da öğüt vermeye çalışırken onları görmezden gelmene ve sadece eleştirenlere cevap vermene..
Sıkılmadın mı bu kadar aynı şeyleri sorun etmeye..
hep aynı konuları açıyosun. çözüm adına önerilenlerden hiç brini yapmıyosun. bizden ne bekliyosun?
merhaba :)
iyiyim, esim pazar gunu gelecek , is cikisi magazalara baktim hep, kitapciya gittim baya oyalandim, bugun bi arkadasimla gorustum, evde film, kitap oyle vakit gecirdim.
buradaki yorumlari okudum, uyeligimin acilmasini bekledim oyle seyler..
Esimlede iyiyiz, kavga etmiyoruz en azindan.. ozledim, bunaldimda belli etmemeye calisiyorum..
haftaya yildonumumuz, bu sene kutlayabiliriz insallah. Gecen sene kavgali oldugumuz icin kutlamadik.
sen nasilsin? senin konunuda gormustum, sende benim gibi buyutuyosun olaylari sanirim ?
Aman aman bosver gelicek zaten bunalma,kavga etmeyinde yildonumunuzu kutlayin.Super olmak zorunda degil ama en azindan kutlarsiniz.Ne olur birseye takilma
:)
İyiyim canim,bende sevgilime olan zaafimi o kadar belli ediyorum ve olaylari buyutuyorum ki anlatamam. Bendeki durumlar seninkinden farkli ama.Bende cektim kendimi geri biraz artik,geziyorum tozuyorum o merak edip soruyo naptin nerdesin diye.Daha yeni basladim ama takilmadigima inandirmak icin zaman lazim banada :) Niye yazmadin,niye ona baktin,niye bunu arattinlari gectim artik.Kotu bisey olacaksa olur zaten ani yasayalimda biraz hayati kendimize zindan etmeyelim yaani.
yazıp rahatlamak istiyor olabilir mi ? Bazen de doğruları değil kendi duymak istediklerini duymak istiyor olabilir mi ? Baktınız sizi ciddiye almıyor konuyu gözardı edin.
Yazıp rahatlamak için ben de aynı konudan on tane açabilir miyim Kazen ?
peaceful16 öncelikle selam.
diğer konularını burdaki katlanamayan arkadaşlar kadar fazla incelemedim, ama az çok konularını biliyorum. Tahminimce bir kaç yorumumda oldu. Ama ben sana katılıyorum, burdaki arkadaşların aksine bence sen canın her sıkıldığında burda istediğin kadar konu açabilirsin. Çünkü burası bunun için var. Zahmet olacak ama rahatsız olan arkadaşlar sana cevap vermesinler. Burda herkesin konu açma özgürlüğü olduğu kanısındayım. Kendine iyi bak, canını sıkan yorumları görmezden gel, kötü yorum yapan arkadaşları göz ardı et.
Sevgiler.
Konu dışında tartışmalar da artık ban sebebi değil herhalde, konu sahibine sataşan ban yiyor ama konu sahibi kendisine dahi yazılmamış sözlere cevap verince hala burada. Bu kural da ortadan kalkmış herhalde 2 hafta önce :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?