Esimin yokluğundan faydalanmak isteyen sahis

Ben eşime soylemezdim çünkü sonucu çok fena olurdu .. Sende eşinin tepkisine göre hareket et .. Eğer kardeş diyorsa tepkileri büyük olacaktir

Ekran görüntüsü alın WhatsApp tan yazdıysa herkesten sil yapabilir mesajları kendi silebilir dikkat edin

Mesajlari asla silme ve goster boyle biseyi yapmaktan cekinmeyen insan basi sikisinca sana iftira atmakdan da çekinmez

Durumun benzeri başımdan geçti...
Bugün olanları anlatmadığım için pişmanım.
Durum çamur at izi kalsın durumuna dönüyor.
Böylelerini gerçekten malum bölgeden asmalı...
Asmalı ki onun bunun eşine yaklasmamayi bilmeliler

Eşiniz askeri personelmiş.
Görevdeyken anlatmayın.
Ama eşinizin ailesinden güvendiğiniz biri varsa onunla şimdi paylaşın.
Ve de yalnız kalmayın...

Esinin donmesini bekleme anlatmak icin.
Geldiginde anlatirsan deliye doner, elinden kaza cikar.
Ya da bunca zaman niye soylemedin diye sana sarar.
Whtsup i yok mu esinin, illa ki yazisirsiniz.
Gonder prinr screenleri, bu adamdan uzak dur diye de ekle.
Orda eli kolu bagli, sinirden delirse de bisey yapamaz.
Donene kadar sakinlesmis olur

ben yerinde olsam kv ya da görümcem varsa ona söyler mesajları gösterirdim, eşim görevde olduğu için de ona söylemediğimi söylerdim. kesinlikle bir şahidin olsun kv görümce gibi ve onlara da bu meseleyi özellikle çok korkmuş ve utanmış olarak anlat ki adamın yüz bulduğunu düşünmesinler (ne yazık ki toplumumuzda bişey yaptı ki adam bunu yaptı algısı olduğu için durumu biraz dramatikleştirmen lazım keşke gerek olmasa)

Bence söyleyin . Ama yumuşatarak. Öfke yuklemeden .

Önce hazırlık cümleleri kurun mesela
herkese guvenilmemesi gerektiği konusunda .
Sonra ağzını arayın böyle bir durum olmuş arkadaşta eşi de münasebeti kesmiş .
Her erkek öyle davranmalı gözü karartıp karısını arkasında bırakıp yanlış kararlar almamalı gibisinden cümlelerle konuya girin.

Ekran görüntüsü alın WhatsApp tan yazdıysa herkesten sil yapabilir mesajları kendi silebilir dikkat edin

Ekran görüntüsü almış..

Ama siz yazınca aklımda soru işareti oluştu.
Mesela ben size mesaj yazdıktan sonra, siz beni engelleyince, benim o mesajı herkesten sil dememle sizden de siliniyor mu?

Daha önce size karşı farklı bi tavır sergiledi mi bu arkadaş? Yani yakınlık kurmaya çalışmak gibi? Yani yakınlaşmaya çalıştıysa niyeti çok kötü ama belki denemek amaçlı yaptı bunu size

Belki eşiniz sizi denemek için yaptırmıştır arkadaşına.
Sonuçta uzaktasınız , nebileyim bence gösterin mesajları...
B
Daha önce size karşı farklı bi tavır sergiledi mi bu arkadaş? Yani yakınlık kurmaya çalışmak gibi? Yani yakınlaşmaya çalıştıysa niyeti çok kötü ama belki denemek amaçlı yaptı bunu size
Daha once ben oyle birsey sezmedim fakat esimin arkadasi beni neden denesin ki hangi sıfatla ve ne icin ?

Durumun benzeri başımdan geçti...
Bugün olanları anlatmadığım için pişmanım.
Durum çamur at izi kalsın durumuna dönüyor.
Böylelerini gerçekten malum bölgeden asmalı...
Asmalı ki onun bunun eşine yaklasmamayi bilmeliler
Sizin icin de uzuldum.Gercekten cok haklisiniz.Millet heyecan derdinde kafayi yemis.Ben anlam veremiyorum artik.Ve kimseye guvenmemek gerektigini bir kez daha ogrendim.

Belki eşiniz sizi denemek için yaptırmıştır arkadaşına.
Sonuçta uzaktasınız , nebileyim bence gösterin mesajları...
Esim beni denemek icin bu kadar cirkin birsey yapacak kadar dustuyse zaten ortada evlilil diye bir sey yok demektir.Ve bana guvenmeyen bir insana gonul rahatligi ile hoscakal diyebilirim.Ama esim oyle bir insan degil.Boyle basit numaralar yapacak seviyede bir kisi degil.

ben olsam gelmesini beklemezdim bile ekran kayitlarini direk esime yollardim. cünki onun basina gelse aynisini kesinlikle isterim

Sizin icin de uzuldum.Gercekten cok haklisiniz.Millet heyecan derdinde kafayi yemis.Ben anlam veremiyorum artik.Ve kimseye guvenmemek gerektigini bir kez daha ogrendim.
Üzülme canım...
Benim hayatta fazla keşkelerim yoktur.
Ancak bu olayda karşındaki çakal çamur atıyor ve inkar ediyor. Senin delillerin var bana yüzyüze söyledi ve sonra hepsini kafamdan uydurduğumu söyledi.

Delillerin varken herşey daha kolay.
Eşine söyle sana diyeceğim tek tavsiye bu delillerle üstelik .

Kardeş dediği kişinin aslında namusuna göz diken bir ahlaksız olduğunu bilmeye onun hakkı var en çok

Anlatmazsaniz , densiz bundan cesaret alır.

Sonradan anlatmanın hiç bir manası da yok.
Evet gelir gelmez anlatacagim o yuzden.Telefonda boyle bir konusma yapmak istemiyorum.Yanimda olursa daha kolay sakinlestirip daha rahat ifade edebilirim diye dusunuyorum

Üzülme canım...
Benim hayatta fazla keşkelerim yoktur.
Ancak bu olayda karşındaki çakal çamur atıyor ve inkar ediyor. Senin delillerin var bana yüzyüze söyledi ve sonra hepsini kafamdan uydurduğumu söyledi.

Delillerin varken herşey daha kolay.
Eşine söyle sana diyeceğim tek tavsiye bu delillerle üstelik .

Kardeş dediği kişinin aslında namusuna göz diken bir ahlaksız olduğunu bilmeye onun hakkı var en çok
Ahlaksiz ve karakter yoksunu kisiler cunku bu tarz insanlar.Boyle birseye cesaret eden insan herseye cesaret eder .Bende en cok esim icin uzuldum zaten.Kardes dedigi kisinin kisinin bu tarz davranmasi korkunc

Back
X