- 10 Temmuz 2018
- 5.935
- 7.244
- 148
- 45
- Konu Sahibi Mihmandar_34
Durduk yere sorun çıkarmışsın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onlara bilenmek için sebebe gerek yoktur eminolBence bu sorunları düzeltmez. Aksine büyütür. Ailesinin bana karşı bilenmesi kaçınılmaz bu noktada.
Haklisiniz :)Onlara bilenmek için sebebe gerek yoktur eminol
Gitmediğin için bilenmişlerdir zaten
kim bilir ne dediler de eşiniz ben istemiyorum dedi size bişy demesinler diye
Bide erkekler bizim gibi bi olayın sonunu düşünmezler yani o anı kurtarmak için söylerler genelde
Yaa bu aileler niye böyle.niye huzursuz ediyorlar sizi.eşinin seni koruması lazım ama genelde erkekler böyle bunu kabullen çünkü boşanmak çok zor boşanma aşamasındayım hayatımda böyle üzüntü görmedim bir de çocukların var.bence kavga çıkartma takmamaya çalış yapamıyorsan psikoloğa git.benim aklım olsaydı giderdim ve o kadar ailesi hakkında konuşmazdım.lütfen konuşma yorum yapma ailesi hakkında.2haftada 1 gitmesi ve o kadar kalması çok normal.bir dahaki hafta gidersiniz gezmeye.lütfen ben yandım sen yanma.bu gibi şeyleri erkekler biriktiriyor takmıyor gibi davranıp sonra yüzüne vurur lütfenAkşam 8di cikalim dedigimde...
Yanı tüm gün evde oturduk dinlendik ama eşim dünden yorgun olduğu için çıkmak istemedi.
Ben gitmesin demiyorum ama beni ve kızını ihmal ediyorsa kusura bakmasın laf söylemek de hakkım.
Onlar istediklerini yapsın kadınlar da bir fiil sussun istiyorlar..
Ailesinin gönlünü yapacağına kadar kızının alışverişini düşünebilirdi. Her iki haftada bir böyle değiliz. O da çıkmak ister.
Bu hafta muhtemelen kafasını yordu ailesi. Çünkü kv arkadan iş çevirir, oğlunu doldurdu o da pazar günü patladı bence...
Canım çok üzüldüm, boşanmak hayatin sonu değil sakın öyle düşünme. Tavsiyelerini dikkate alacağım ama benim kv ve kaynım eşimi ırgat gibi kullanıyor her konuda. Ben de çok sustum ilk seneler. Çocuğum oldu araba aldık ev ödedik yardımı bırak ki istemiyorum zaten asla ve asla. Hayırlı olsun demedi kaynım. Kv yarım ağız kendini çekerek konuştu her gittiğimde. Ben de çözümü gitmemek de buldum. Insan ister istemez tüm gecesini geçirince de kızıyor haliyle. Dur birkaç saat madem gönülleri olsun istiyorsun dön dimi ama..Yaa bu aileler niye böyle.niye huzursuz ediyorlar sizi.eşinin seni koruması lazım ama genelde erkekler böyle bunu kabullen çünkü boşanmak çok zor boşanma aşamasındayım hayatımda böyle üzüntü görmedim bir de çocukların var.bence kavga çıkartma takmamaya çalış yapamıyorsan psikoloğa git.benim aklım olsaydı giderdim ve o kadar ailesi hakkında konuşmazdım.lütfen konuşma yorum yapma ailesi hakkında.2haftada 1 gitmesi ve o kadar kalması çok normal.bir dahaki hafta gidersiniz gezmeye.lütfen ben yandım sen yanma.bu gibi şeyleri erkekler biriktiriyor takmıyor gibi davranıp sonra yüzüne vurur lütfen
Kaynım gittiğimiz zaman sorun çıkartıyor maalesef... çoğu zaman her dönüşte kavga ederdik bu yüzden. Ben ve eşim de böyle bir karar aldık ortak. Ama bunu alenen söylemesinin gereği yok. O kardeşine ve annesine gereken tavrı gösterseydi onlara gittiğimde surat yapmazlardı. Bayramda giderek çok bile gitmiş oluyorum.Sızınde çok büyük bi sorun yoksa bayramdan bayrama gıtmenız saçma geldi bana.nin olursa olsun hangi aile bunu sorun yapıp arkadan konuşur.eşiniz kotu birşey dememiş ayrıca
Çok çok haklısın ah bu erkekler.ailelerine bir şey diyemiyorlar hepsi öyle.sonuna kadar haklısın zaten aslında kadınlar çoğunlukla haklı.sadece sabret biliyorum çok zor .sen kavga çıkartmadan nazik söyle canım.biriktirmesin içinde.evet ben bunu yaşadım acı bir şekilde önüme geldi bahane olarak.gitmeme kararını ortak almanız eşinin size değer verdiğini ve onları haksız gördüğünü gösteriyor.bayramda gidin hiç bırakmayın gitmeyi.onlar utansınCanım çok üzüldüm, boşanmak hayatin sonu değil sakın öyle düşünme. Tavsiyelerini dikkate alacağım ama benim kv ve kaynım eşimi ırgat gibi kullanıyor her konuda. Ben de çok sustum ilk seneler. Çocuğum oldu araba aldık ev ödedik yardımı bırak ki istemiyorum zaten asla ve asla. Hayırlı olsun demedi kaynım. Kv yarım ağız kendini çekerek konuştu her gittiğimde. Ben de çözümü gitmemek de buldum. Insan ister istemez tüm gecesini geçirince de kızıyor haliyle. Dur birkaç saat madem gönülleri olsun istiyorsun dön dimi ama..
Bizimki ille abartacak. Ertesi gün yorgunum demeseydi yine bisey demeyecektim de yordular onu orda muhtemelen. Bize gelince hep yorgun. Orda olup onların dertlerini dinleyince iyi adam olunmuyor işte. Mesele karın ve çocuğuna iyi olmak.
Ne dedikodusu ya buraya alışamadı demiş ne var bunda ne kadar kaprislisinizTam tersi ben de çok istekliyim ama aramız iyi iken benim dedikodumu ailesine yapması beni çok kızdırdı o zaman gelince yakinlasmayacakti.
Tam tersi ben de çok istekliyim ama aramız iyi iken benim dedikodumu ailesine yapması beni çok kızdırdı o zaman gelince yakinlasmayacakti.
Iyide adam dogruyu soylemis kaldiki arkanizdanda konusmamis sizede soylemis dogruyu neden abarttiniz ki bukadar zaten gorusmek istemediginiz icin size saygi gosteriyormus ailesinde yalan soylememis gercek neyse onu belirtms bence siz abartmisinzTam tersi ben de çok istekliyim ama aramız iyi iken benim dedikodumu ailesine yapması beni çok kızdırdı o zaman gelince yakinlasmayacakti.
Desteğin için teşekkür ederim canım.Çok çok haklısın ah bu erkekler.ailelerine bir şey diyemiyorlar hepsi öyle.sonuna kadar haklısın zaten aslında kadınlar çoğunlukla haklı.sadece sabret biliyorum çok zor .sen kavga çıkartmadan nazik söyle canım.biriktirmesin içinde.evet ben bunu yaşadım acı bir şekilde önüme geldi bahane olarak.gitmeme kararını ortak almanız eşinin size değer verdiğini ve onları haksız gördüğünü gösteriyor.bayramda gidin hiç bırakmayın gitmeyi.onlar utansın
Kavga anında söyler tabii...İyi de bunu yüzünüze söylemeseydi, o zaman dedikodu olurdu. Net ifade etmiş kendini..
Olayi sacma biryere getirmissin farkindamsn adam doğruyu soylemis seni kotulememiski muhtemelen sordular nerde diye esinde olani soylemis ayrica alisverise gitmemesini ailesine gitmesine niye bagladin hergittiginizde adam senle niye otursun anasinda cikip bir iki saat kahveye gider gelir ben kotu bisey gormedm abartmissin yatak ayirma ne yahu neler gelmis aklinaEşim cumartesi çalışıyor, iş çıkışı ailesine gitti ve gece 11de eve döndü, ben de yaşadığımız bazı olumsuzluklardan ailesi ile görüşmeme kararı aldım. Ama arada kavga yok ordan her dönüşümünüzde canımızı sıkarlardı ya da eşim beni bırakıp kahveye giderdi vs ben de bunların önünü almak için bayramdan bayrama gitmeye karar verdi. Aramız iyiydi bu arada. Gec geldi nasil yorgun... Ertesi gün de alışverişe çıkacaktık ama eşim gitmek istemediğini tun hafta Yorgun olduğunu filan belirtti. Ben de ailenin yanında geç saatlere kadar oturmasaydın o zaman bilmiyor muydun alışverişe çıkacaktık tarzında söylendim. O da zaten ben oraya gittiğimde o buraya alışamadı gelmek istemiyor ne zaman gelsek kavga oluyor ben istemiyorum tarzında konuştum dedi. Ama akşam gelince tam tersi gayet iyiydik o akşam beraber olduk. Ben de sen iki yüzlü davranmayacaksın o zaman ailenle böyle dertlendiysen gelip akşam beraber olmak istemeyeceksin, net ol bir öyle bir böyle davranıp yüzüme gülüp arkamdan konuşma dedim. Böyle bisey var mı ya gitsem de gitmesem de kavga ediyoruz ben artık ne yapacagimi şaşırdım. Ailesi benim için yabancıdan farksız.. eşim in bu itirafı beni derinden üzdü yatakları ayıralım a kadar gitti olay birlikte uyusak da beni sadece cinsel amacı için kullanan bir erkekle bu ömür güzel geçer mi? Daima ailesi ön planda. Biz ailesi değiliz sanki.... of çok moralim bozuk , nasıl davranacağımı şaşırdım artık... siz olsanız ne yapardınız?
Olmazdı. Dinlenelim diyip hiç cikmayadabilirdik. Zaten alışveriş yapacağımızı önceden konuşmuştuk. Haliyle 5 saatini ailesiyle geçirdiği için evimize pili kalmıyor.Bi sorun görmeyen benmiyimbiraz abartmışsınız inanin buyutecek hiçbirşey yok. Dedikodunuz falanda yapılmamış, eşiniz olani söylemiş. Ailesine gitmek tabiki hakkı, orda da tas taşıtmadılar illaki oturup dinlendi ama günü yorgun geçmiş belliki. Belki ailesine gitmeseydi yine de sizinle alışverişe gitmek istemeyecekti. Bu durumda tepkiniz yine ayni olurmuydu