eşimiz, sevgilimiz, sözlümüz, nişanlımız nereli ?

ben Malatyalıyım ama müstakbel eşim nereli olacak bende çok merak ediyorumkaydirigubbakcemile3
elazığ'lı olmasın da:Saruboceq:
elazığlılar bana kızmasın ama hayatımın en büyük kazığını bir elazığlıdan yediğim için böyle düşünür oldum:1closedeyes:

ben antalyalıyım eşim denizli... tabii annesi of lu... hani ben ofluyum demek daha iyi hissettirdiği için eşimi anne köylü olamayı tercih ediyoo :)) bende diyorum ki rabbim günün birinde banada bebiş nasip ederse o da antalyalı olcak diyorummm nası kızıyooooo nası kızıyoooo

Malatya'lı ve Malatya'da yaşıyor ama ben aslen Kahraman Maraşlıyım pek bi sorun yok sanırım

Yozgatlı ama Sivas'ta yaşıyor..Çok özledim onuuuu Aşkım.birtanem SENi çok seviyorum...

ben Almanyada doğdum .Kütahyada büyüdüm (annem kütahyanın yerlisi) Aslen Hataylıyım(babam Hataylı) :) çok karışık dimi :)
aa bide bu kadar karışıklık yetmezmiş gibi eşimde Erzurumlu :) ama gebzede doğmuş büyümüş canım benim o

Ben yozgatliyim esim kirikkaleli
Ama dogma buyume ankaraliyiz

çanakkaleliyim ama pomağız.erkek arkadaşımda istanbul çatalcalı ama patriyot ohaoldumsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…