Eşimize (erkeklere) Nasıl davranmalı

Mihrimah Sultann

Nev-i şahsına münhasır 🦋
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2021
12.999
29.844
548
Kızlar eşime nasıl davranmalıyım, eşim zaten makul biridir fakat daha düşünceli, bana daha bağlı biri olmasını isterim , sizler eşinize neler yapıyorsunuz, evde nasıl bir tipsiniz ve iletişiminiz nasıl , bu konularda sizlerin önerilerinize ihtiyacım var evliliğimi daha iyi hale getirmek için. Ailesiyle sıkı fıkı ol demeyin yapamıyorum 🙁

Biz 7 yıllık sevgiliyken evlendik 5 aydır evliliğimizde ilk defa farkettiğim şey takdir edilmeyi çok seviyor babamda böyleydi ama annem ne var zaten alacan, senin görevin, az iş yaptın başıma mı kakcan her şeyi ben mi yapcam derdi 😂sanırım ordan ders aldım ben hep takdir ediyorum seviyor erkekler bunu bence, bir de kapıyı mutlaka güler yüzlü aylardır görmemişim gibi açıyorum içimden geliyor ama onunda çok hoşuna gittiğini farkettim hemen bir sevgi pıtırcığı oluyo 😍 mutluluğunuz daim olsun

Bence eşinizin beğendiğiniz özelliklerini dile getirin hep mesela size çay mı koydu çok takdir edin şu zamanda bir çayı bile karısına çok gören var teşekkürler aşkım benim gibi şeyler. Bir daha kine daha hevesli olurlar pof poflanmak isterler. Not: evli değilim 😂
Bunları yapıyorum genelde, inşallah evlenince de mutlu olursun , teşekkür ederim yorum için 😇😇

Biz 7 yıllık sevgiliyken evlendik 5 aydır evliliğimizde ilk defa farkettiğim şey takdir edilmeyi çok seviyor babamda böyleydi ama annem ne var zaten alacan, senin görevin, az iş yaptın başıma mı kakcan her şeyi ben mi yapcam derdi 😂sanırım ordan ders aldım ben hep takdir ediyorum seviyor erkekler bunu bence, bir de kapıyı mutlaka güler yüzlü aylardır görmemişim gibi açıyorum içimden geliyor ama onunda çok hoşuna gittiğini farkettim hemen bir sevgi pıtırcığı oluyo 😍 mutluluğunuz daim olsun
Çok güzel, ben son zamanlarda kapıyı düşmanıma acar gibi açtım 😄😄

Çok güzel, ben son zamanlarda kapıyı düşmanıma acar gibi açtım 😄😄
Evden gergin çıkıp markete gitse bile kapıyı zili çalmadan açıp vay vay kimler gelmiş falan diyorum bi anda gözünde kalpler çıkıyo erkeklerin balık hafızalı olduğunu ben tasdikledim işe yarıyo 😂

Evden gergin çıkıp markete gitse bile kapıyı zili çalmadan açıp vay vay kimler gelmiş falan diyorum bi anda gözünde kalpler çıkıyo erkeklerin balık hafızalı olduğunu ben tasdikledim işe yarıyo 😂
Bence sorun bende , sinirlenince kötü davranıyorum genelde 😄

Ay buna çok katılıyorum biz eşimle aynı iş yerinde çalışıyoruz sabahtan akşama kadar beraberiz ama ben eve ondan erken geliyorum yemeği vs hazırlıyorum kapıyı açtığımda sanki o gün hiiiiç görmemişim gibi tepkiler veriyorum çok özledim seni nerelerdeydin felan diyorum şakayla karışık çok seviyor 😂😂

Kızlar eşime nasıl davranmalıyım, eşim zaten makul biridir fakat daha düşünceli, bana daha bağlı biri olmasını isterim , sizler eşinize neler yapıyorsunuz, evde nasıl bir tipsiniz ve iletişiminiz nasıl , bu konularda sizlerin önerilerinize ihtiyacım var evliliğimi daha iyi hale getirmek için. Ailesiyle sıkı fıkı ol demeyin yapamıyorum 🙁
Ben haklıysam alttan almam. Benle konusma yı gezmeyi cok sever. Ilgı gösterir öperim. Ama sevmedigim bırsey olursa söylerım

İlginiz üzerinde olsun sürekli dinleyin gününü sorun birlikte keyifli anlar yaratın bol bol sohbet edin ne kadar çok iletişim olursa okadar çok bağ oluşur

Annende kendimi gördüm 🤩

Back
X