valla sizin çok şey öğrendiğiniz mahmureye bi göz atayım dedim hangisine baksam sayfa bulunamadı
![]()
geçici sorun olmuştur, tekrar dene
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla sizin çok şey öğrendiğiniz mahmureye bi göz atayım dedim hangisine baksam sayfa bulunamadı
![]()
kızlar mesela bız arkadaşlarla muhabbet edıyorduk..neden aldatır bır erkek dıye..çıftler halındeydık.mesela erkekler eğer cınsellıkte sorun yaşarsa bu yuzden aldatır dedıler..kızlar ıse sevgı bıterse fılan..sanırım bız kadınlar daha duygusal bakıyoruz..cınsellıgı 2. plana atıyoruz..aslında ılıskının en onemlı ayağı bu erkeklere gore..tabı bence de oyle sevgi cınsellık guven saygı..ama dengeyı ıyı ayarlamak gerek işte..bazı erkeği pohpohla hep senden ister ama bazısıda havalara gırer kendını farkedıp gozu acılır belkıde..cılve yakınlık onun dıkkatını her alanda çekebılmek işve naz cok onemliiiiğğğ![]()
geçici sorun olmuştur, tekrar dene
ceyar sen evlenince bizimde hiç şüpemiz yok yatak odasından banyodan çıkmazsın guduruk garu![]()
sizi de biliyoruz. iftar sonrası ortadan kayboluyosunuz hepiniz nedense "edali" işveli karıı![]()
Size bir liste cikarayim kizlar
1.Herdaim bakimli olcaksiniz
2.evinizin isini,yemeginizi aksatmicaksiniz
3.herzaman icinde sizi kaybetme korkusu olmali mutlaka
4.arasira süpriz pastalar börekler yapin
5.ve kesinlikle ailesiyle iyi gecinmeye bakin.
ne yapalım anam karnımız dogunca gözümüz yatakta oluyor nedense![]()
karnım doydu biraz da başka doyumlar yaşiyim diyosunuz yanineyse burda muhabbet etmeyelim, geyik topiğine gel
![]()
kız kocan gelecegi zaman yap güzel güzel yemekleri temizle mis gibi evini çek minilerini altınada sexsi iççamaşırlarını kocan gelince ye yemegini yere birşey düşürmüş gibi yap egil egil kalk önünde alttan çamaşırın görünsün bak ozaman ne dadlı olun sen senin arkanda gezer durur vallahi 13 senelik evliyim ben daha aşkımız hiç bitmedi![]()
unutma canişkom hayalleri gerçekleştirmek senin elindeen büyük hayalim yaa hep böyle kalabilen bir evlilik. maşallah. işte ben bu yüzden bu kadar araştırıyorumcidden en büyük hayalim
![]()
unutma canişkom hayalleri gerçekleştirmek senin elindeen büyük hayalim yaa hep böyle kalabilen bir evlilik. maşallah. işte ben bu yüzden bu kadar araştırıyorumcidden en büyük hayalim
![]()
![]()
unutma canişkom hayalleri gerçekleştirmek senin elinde![]()
edali368 13 yılın ardından böyle oyunlar ha helal sana![]()