eşimizi kendimize daha çok nasıl bağlayabiliriz??

hayirli geceler

cinsellik elbette cok onemlidir ama sadece bu yetmiyor bir erkek eve geldiginde huzur buldugu tek yer esinin yaninda oldugunu hissettirmek mesela benim tanidigim biri var esi evine gitmek bile istemiyor cunki adam daha ayagini iceri atmadan hosgeldin yerine carcar konusan bir es guller yuz yok tatli dil yok surekli sikayet eden en ufak birseyde kavga cikaran dogru durust yemek bile yapmiyan ama bunlarin aksini yapsa ne olursa olsun para SIKINTISI bile olsa zor gunler bile gecirse esine sikayet yerine ALLAH buyuktur bugunlerde gecer demek daha guzel olmaz mi ozaman kocalar eve kosarak gelmez mi iceri girdiklerinde huzuru buluyorsa daha baska ne ister ki
her evlilikte tartisma olur ama dilimize hakim olduktan sonra pisman olucagimiz seyler soylemedikce evlilik neden zarar gorsun ki
nedemis orhan baba dil yarasi en aci yaradir :32::32::32:
cok mu karisik yazdim ya neyse turkcem bukadardir idare edin anacim:52::52::52:

Geçenlerde facebookta bir statüs gördüydüm, "erkekler bluetooth gibidir, başıboş bırakırsan gider saçmasapan bir yere bağlanır, kadınlarsa wireless gibidir, boş bıraktığında gider en güçlüsüne bağlanır" diye... Birebir doğrudur :37:

harika ya bayıldım buna süper tespit :84:
ben evli değilim ama sanırım bi erkek en çok huzur arıyo evleneceği kadında..

aynen, huzur en önemli şeylerden. erkekler rahat büyümüş varlıklardır. biz kızlar küçüklükten aaa düzgün otur kızım popon gözükecek diye yetişirken onlara aç pipini amcan görsün deniyordu :27: bu rahatlıkla büyümüşken hesap vermeye, dırdıra ona buna gelemiyorlar.

Ben nişanlıyım ve nişanlım Maşallah bir dediğimi iki etmiyor hiçbir konuda,ve tek isteği mutlu olmak, sadık bir eş,ve bunu açıkca söylemesede iyi bir cinsel yaşam. Yani ben onu cinsel anlamda tatmin edersem biliyorumki süper bir evliliğim olacak. Biliyorum ki beni üzmemek için elinden geleni yapar. Ben de elimden geleni yapıyorum tabi, daha hiç birbirimize sesimizi bile yükseltmedik.
Burada forumu sürekli takip ediyorum üye olduğumdan beri ve doğru yolda olduğumu biliyorum. Allah herkese mutlu, huzurlu bir evlilik nasip etsin, dolayısıyla iyi bir cinsel yaşam :)

ayy oku oku bititremedim valla :)

kesınlıkle işve cilve onemlii... hatta gorumcemle sırf buyuzden kavga ettık.. onun bilem dıkkatını cekmıs bana dediki neden kardesımı etrafında pervane yaptırıyosunn :4::9::9: nese konumuza donelimmmm

2gun önce msjlasmamızı yazıyorum sadece gerekli yerlerde sansur koyucam söz :52::52::52: eşimle nerdeyse 1aydan berı gorusemıyoruz :(

ben: aşkım senı çok özledimmm yaa keşke yanında olsaydım da güçlü kollarında koynunda uyusaydımmm
eşim:neredeyse 1ay olcak?bunun acisi 2gunde nasıl cıkarki?şimdiden acıyorum sana :D ;) aslında burnumda tütüyoo hemde heryerını..orucumu bozcan len damızlıgım git işine ;)
ben; uykuya yeni daldiğim için müstehcen msjına ancak şimdi cvp yazıyorum.kocaam(bu kocaam erkekler arasında bi esprıymıs dıkkatlı okuyun kızlar) oldugun için azmana izin veriyorum ;) 2günlük maç deme ,kombine balonlarımızı hazırla ;)
eşim: o nasil msjdı öyle?? hujulumm balonları dusunme sen sahayi ayarla ;) düz duvara mi tırmanıyosun yoksa hımmm...neysee azdırma len beni uzagım diye can çekiş yapma ;)

kesınlıkle işve cilve onemlii... hatta gorumcemle sırf buyuzden kavga ettık.. onun bilem dıkkatını cekmıs bana dediki neden kardesımı etrafında pervane yaptırıyosunn :4::9::9: nese konumuza donelimmmm

2gun önce msjlasmamızı yazıyorum sadece gerekli yerlerde sansur koyucam söz :52::52::52: eşimle nerdeyse 1aydan berı gorusemıyoruz :(

ben: aşkım senı çok özledimmm yaa keşke yanında olsaydım da güçlü kollarında koynunda uyusaydımmm
eşim:neredeyse 1ay olcak?bunun acisi 2gunde nasıl cıkarki?şimdiden acıyorum sana :D ;) aslında burnumda tütüyoo hemde heryerını..orucumu bozcan len damızlıgım git işine ;)
ben; uykuya yeni daldiğim için müstehcen msjına ancak şimdi cvp yazıyorum.kocaam(bu kocaam erkekler arasında bi esprıymıs dıkkatlı okuyun kızlar) oldugun için azmana izin veriyorum ;) 2günlük maç deme ,kombine balonlarımızı hazırla ;)
eşim: o nasil msjdı öyle?? hujulumm balonları dusunme sen sahayi ayarla ;) düz duvara mi tırmanıyosun yoksa hımmm...neysee azdırma len beni uzagım diye can çekiş yapma ;)

böğğğğğğ:120::120::120::36:

damızlıgım hahahahah düz duvara tırmanmak allah sizi ne etmesin emi guduruklar:52::52::52:

damızlıgım hahahahah düz duvara tırmanmak allah sizi ne etmesin emi guduruklar:52::52::52:

evet canım yaa öyle damızlıgım dıoo bana uyuss edıyooo bazen ama sımdı etmedi tabıkı ;) korunma surecındeyız bebıs calısmalarına baslıcazda oyuzden oyle dıyor bana ,meleğim cennette beni bekliyorda...........

edali masallah 13yıl ben daha 2.yılıma yeni giricem insallah hep böyle baglı kalır bana :34: :52::52::52:

evet canım yaa öyle damızlıgım dıoo bana uyuss edıyooo bazen ama sımdı etmedi tabıkı ;) korunma surecındeyız bebıs calısmalarına baslıcazda oyuzden oyle dıyor bana ,meleğim cennette beni bekliyorda...........

edali masallah 13yıl ben daha 2.yılıma yeni giricem insallah hep böyle baglı kalır bana :34: :52::52::52:

başın sağ olsun canım inşallah saglıklı sihatli bir bebek verir rabbim sanada
amin canım amin

Back
X