eşimizi kendimize daha çok nasıl bağlayabiliriz??

adam kendini padişah gibi hissedip harem kurmaya kalkmasın sonra :9:
valla canım bazıları da öyle
bi halt değildir sen bi halt oldugunu sandırırsın adam havaya girer bu kez

işte adam bir halt değil aslında ama sen onu yüceltiyosun, pohpohluyorsun ama dışarı bir çıkıyor fıssss...sonra adam diyor ki demek ki ben sadece bu evin sınırları içinde yakışıklı ve güçlüyüm..:1::1: sonra da varsa yoksa evim de evim diyorlar..
örnek1.. aşkım o kadar güzel çöp döküyorsun ki o kocaman kovayı nasıl kaldığına şaşıyorum :1::1:ne kadar güçlü kolların var senin yiğidimmmm.

zeynep_zeyn0 üç yıllık evliliğin başlarında da mı böyleydin
acı duyuyorum demişisn ilişki esnasında mı
bence de olay sende bitiyor
daha doğrusu genelde kadınlarda bitiyor biraz canlanalım canlandıralım :34: evliliği diri tutmak için arkadaşlar yoksa hiçbirimiz azmıış bayanlar değiliz:9:

ev içindeki haliniz ve tavrınız, dışardaki davranışlarınız ve en önemliside yataktakiiiiii........ cinsellikte kadınlar erkeklere göre daha kapalıdır. ama hiç düşündünüz mü????? neden aldatan erkeklerin %95inin karılarından daha çirkin ve pis olan kadınlarla beraber olduklarını.... çünkü onlar tam bir ...pudur ve herseyi açık saçık konuşup cezbederler... veeeeeee erkeklerin vazgeçilmezi olurlar. uzun lafın kısası erkeğin kalbine giden yol sexten geçer...

eşimizi kışkırtmanın yolları topiği ya da cilve nasıl yapılır topiği :60:
ya ama bizler de haklıyız anneden babadan eşden dosttan görmedik
böyle cilveler adamın aklını baştan almalar filan
buralarda öğreneceğiz:1:

burda 3 tane cilve topigi diye açıldı el birligiyle +18 yaptk knuyu buda öyle yolcu anlamnda dedm canm :9::9:
yapın tabi cilve bende evlendigimde azcık cilveli olurm inş :69:
ama burannında bi bekar cilvelisi olmuş anında ceyar kutlarm :60::60:

işte adam bir halt değil aslında ama sen onu yüceltiyosun, pohpohluyorsun ama dışarı bir çıkıyor fıssss...sonra adam diyor ki demek ki ben sadece bu evin sınırları içinde yakışıklı ve güçlüyüm..:1::1: sonra da varsa yoksa evim de evim diyorlar..
örnek1.. aşkım o kadar güzel çöp döküyorsun ki o kocaman kovayı nasıl kaldığına şaşıyorum :1::1:ne kadar güçlü kolların var senin yiğidimmmm.

hatta o bulaşıkları nasıl yıkıyorsun öyle inan kimse senin gibi parlatamıyo aslan kaplan kocacım süpersin filan :60:

ceyar doğru diyor valla bizlerden daha çok şey biliyo o bekar bide biz evliyiz :1::1::1:
ama gerçekten yataktan geçiyor mesala yeni iç çamaşırları yeni figürler oyuncular aynı olsada sen rolunu arada değiştirmelisin
hep aynı şey sıkıcı gelebiliyor insana biraz işveli biraz cilveli olucaksın
renk katıcaksın araştırıcaksın öğreneceksinn denemekte fayda var:34::34:

aklınıza gelen romantik çok uç şeyler yapmamı gerektırmeyecek fanteziler var mı mesela erkeklerin en cok ne hoşuna gıder ne yapsam turnayı gozunden vurmus olurum

lipstick'imin neli olduğunu bil de, öpüşün neli olduğunu söylesin
ayıp notlar yaz, traş makinesinin oraya, kumandanın oraya falan koy :)
ayıp mesaj at iş yerindeyken, akşam sana neler neler yapcam falan yaz, iş boyu akşamın hayalini kursun :)
yatakta kremalı çilek yiyin, arada kremaları göğüslerine sür. sonrasını sölemiom :D
yarın akşam senin aldığın çamaşırı giymek istiyorum de, senin için kendi zevkine göre satın alsın. sonra onu giymen için sabırsızlansın :66:

ben de bekarken derdim her gün aynı yemek olmaz bi gün sekreter bi gün hemşire bi gün hasta bi gün liseli olayım vs die yani aslında ben de seviorum değişiklikgüzel olur ama evlenince amaaannn diyorsun üstüne bi rehavet çöküyo

ben de bekarken derdim her gün aynı yemek olmaz bi gün sekreter bi gün hemşire bi gün hasta bi gün liseli olayım vs die yani aslında ben de seviorum değişiklikgüzel olur ama evlenince amaaannn diyorsun üstüne bi rehavet çöküyo

o yüzden en korktuğum şeydir rahatlığa kapılmak. her şey yolunda bile gitse rehavete kapılırsan ipin ucu kaçıverir birden

lipstick'imin neli olduğunu bil de, öpüşün neli olduğunu söylesin
ayıp notlar yaz, traş makinesinin oraya, kumandanın oraya falan koy :)
ayıp mesaj at iş yerindeyken, akşam sana neler neler yapcam falan yaz, iş boyu akşamın hayalini kursun :)
yatakta kremalı çilek yiyin, arada kremaları göğüslerine sür. sonrasını sölemiom :D
yarın akşam senin aldığın çamaşırı giymek istiyorum de, senin için kendi zevkine göre satın alsın. sonra onu giymen için sabırsızlansın :66:

:52::52:abbowwwwwwwwwww ne cevherler varmış ya krema falan nerden geliyo aklınıza hem ya iç çanalırı almazsa bize hiç nasıl dicez senin aldığın iç çamaşırını giyerim diye ki:26::30:

hahaha bu da çok doğru bi şey ama.

hem kadınların namı almış yürümüş dırdırcı diye ( bi bulaşık yıkamanı istedim onu da batırdın vs)
tam tersine olumsuz yanlarını görmezden gelmeye çalışıp olumlu yanlarını söylerseniz bu eksi değil artı olarak döner size. hakikaten güleryüz ve tatlı dil çok önemli
pozitif olmak da. negatif insanla yaşamak hiç hoş değil yav, düzgün de gitse evliliğin berbat bir halde sandırabilir sürekli yakınan insan :D

:52::52:abbowwwwwwwwwww ne cevherler varmış ya krema falan nerden geliyo aklınıza hem ya iç çanalırı almazsa bize hiç nasıl dicez senin aldığın iç çamaşırını giyerim diye ki:26::30:

işte bi süre sonra insan öğrenme aşamasını geçip yeni şeyler üretme aşamasına geliyormuş :27:
internetten sipariş versin :)

:52::52:çok iyi dedin canım sanki iş yapıyolarda iltifatı hakedicekler anca yiyip içip yatsınlar onlar:39::60:

sonra da kilo aldın desin birileri de
ben spora baslayacam desinler :90: :90: :62:
ceyar dediklerin güzelde hep kadınlar yapıyo bunları
zannetmeki biz öyyyyle boşboş duruyos salaş salaş giyinip yatıyoz :26:
ama adamlara bence tam tersine soğuk durup cool olmak lazım
bak nasıl sürünüyorlar o zaman peşindeeee :74: :74: :64:
valla kızlar az çok öyle yüz vermeyim gezin dolaşın heryere onu sürüklemeyin merak etsin

Back
X