eşimizi kendimize daha çok nasıl bağlayabiliriz??

ne varki? bizimde 3, senemiz bitti ve benim eşim belden aşağısını daha yeni yeni görüyo:17::17::17::17:

arkadaşım sen baya utangaçmışsın benim oooo evlendiğim günden her tarafımı göremeye başladı :1::1: çıplak çıplak dolaşırdım evde daha seksi oluyo :1: şimdi kocaman göbekle seksi olmuyo ama :19:

ben başağım! acaba benden azgnı varmıdır düşünüyorum cıx buralarda yok..en azından kocama yetiyorum şükür şimdilik:16:

canım yanlış anladın sanırım amaç yetip yetmemek değil :1:
başak erkeklerini diyorum huysuzlardır evde her işe karışırlar dedim sen yanlış anladın cnm :71:

nasıl ilgimi çekti konu bak bende hamileyim soğudum gittim cinsellikten ne yapsam bilmiyorum eşim yankında aldatıcak beni ah ah neydik önceden ne fantaziler vardı şimdi biran önce olsun bitsin istiyorum derdime bir çare ne yapsamki..

hamileyken arka pozisyon iyidir tavsiyeederim daha zevk verir..sogumakda neymiş ayol aaaaaaaa:20:

hamileyken arka pozisyon iyidir tavsiyeederim daha zevk verir..sogumakda neymiş ayol aaaaaaaa:20:

AYYYYYYY ARKA POZİSYON dediniz de ılk baslarda cok zor ama yaaaa bende 5,5 aylık oldum.Bana hepsi zevkli şu an gözüm dönmüş durumda bu aralar neden bilmiyorum..

Hep istemiştim Diğer türlü denemeyi ama bi türlü kısmet olmamıştı hamileliğimde kısmetmiş :)
Bide alışabilsem :S :74:

ya kızlar benım adam bastan cıkmaya çok müsaıt en ufak bıseyden tahrık olur yanıııı ama ılerde bıkacak dıe korkuom sımdıde cunku abartıo bıraz bu konuyuuu çocuk calısmalarına basladık bu ay ıyıce abarttıı anlatıorum her gun ılıskıye gerek yok dınleyen kım:)

AYYYYYYY ARKA POZİSYON dediniz de ılk baslarda cok zor ama yaaaa bende 5,5 aylık oldum.Bana hepsi zevkli şu an gözüm dönmüş durumda bu aralar neden bilmiyorum..

Hep istemiştim Diğer türlü denemeyi ama bi türlü kısmet olmamıştı hamileliğimde kısmetmiş :)
Bide alışabilsem :S :74:

hormanlardan şekerimmm :1::1: diğer türlü denemek derken nasıl ilişkiden bahsediyosun anlaymadım

Back
X