ben başağım! acaba benden azgnı varmıdır düşünüyorum cıx buralarda yok..en azından kocama yetiyorum şükür şimdilik![]()
kuduruk cimcime seniiiiiii

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben başağım! acaba benden azgnı varmıdır düşünüyorum cıx buralarda yok..en azından kocama yetiyorum şükür şimdilik![]()
ne varki? bizimde 3, senemiz bitti ve benim eşim belden aşağısını daha yeni yeni görüyo![]()
nasıl ilgimi çekti konu bak bende hamileyim soğudum gittim cinsellikten ne yapsam bilmiyorum eşim yankında aldatıcak beni ah ah neydik önceden ne fantaziler vardı şimdi biran önce olsun bitsin istiyorum derdime bir çare ne yapsamki..
oooooo kıyasıya bi mücadele görüyorummmmm hadi bakalım kim daha fazla gudurukkkkkk![]()
ben seninle yarışırım hatun her dalda![]()
hamileyken arka pozisyon iyidir tavsiyeederim daha zevk verir..sogumakda neymiş ayol aaaaaaaa![]()
ben seninle yarışırım hatun her dalda![]()
hamileyken arka pozisyon iyidir tavsiyeederim daha zevk verir..sogumakda neymiş ayol aaaaaaaa![]()
sanmam tatlım yaşayabileceğim tüm fantazileri yaşadım..doyumsuzumdur..eşimi komplekse sokacak kadar..ama yinede olabilir tabi neden olmasın ceyar2 hoşgeldin![]()
arka pozisyon derkeeengerçektenmi tşkr denememiştim hamile olduğumdan beri akşama deneyeyimde koçişiminde yüzü gülsün adamcağız duvarlara tırmanıcak yakında![]()
bunu asla tespit edemicez amaa![]()
arka pozisyon derkeeen
AYYYYYYY ARKA POZİSYON dediniz de ılk baslarda cok zor ama yaaaa bende 5,5 aylık oldum.Bana hepsi zevkli şu an gözüm dönmüş durumda bu aralar neden bilmiyorum..
Hep istemiştim Diğer türlü denemeyi ama bi türlü kısmet olmamıştı hamileliğimde kısmetmiş :)
Bide alışabilsem :S![]()