eşimizin face şifresini bilmemiz şart mı?

ironikturktelvesi

pastayersemzayıflarmıyım?
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2013
666
59
43
Çanakkale
Arkadaşlarım merak ediyorum sizce bu zorunlu mu? Eşim benim ne mail ne face şifremi bilmez ben sorsa saklamam ama sormuyor. Daha önceden ben onunkini biliyordum ama en son değiştirdiğinden beri bilmiyorum. Sizce normal olan hangisi?:26: Gece gece gereksiz bir soru gibi görünebilir ama görüşlerinizi merak ediyorum nedenleriyle birlikte tabi...

Son düzenleme:
Ben bilmeden duramam. Sifresini soylemezse ya da durduk yere degistirirse seytanlar hafiften durtmeye baslar bile. Ona belli etmem ama arada bir girip okurum yazismalarini. Kimine gore dogru bir hareket degil ama bu da benim yapim. O da benimkini bilir. Belki o da benimkine bakiyordur arada bilmiyorum.

Tabii birey olarak herkesin eşinden ayrı bir hayatı var. İş, arkadaşlık vs
Ama bu tür şeylerin özel olduğunu düşünmüyorum açıkcası ben
Ha sevgililer açısından bilemem. Belki sevgilinin bilmemesi gereken konuşmalar oluyordur arkadaş arasında
Doğal olabilir
Ama eş bambaşka
Bilinmesi gerektiğini düşünüyorum
Sürekli girip kontrol etmek gibi değil de, hiç bilinmemesi garip geliyor bana

valla adam var, adam var..

adamına göre değişir bu. çok güvenilir bi adamsa, sen yanındayken hemen sayfayı kapatan biri değilse, tuvalete sesini kıstığı pc, telefonla gitmiyorsa (gecen konu açan bir üyemizden çağrışım :1:) alengirli işlere girmiyorsa gerek yok, zaten merak da ettirmez o adam.

ben öyle mıc mıc ortak hesap açılmasına, şifreler bilinmesine pek sıcak bakmıyorum, liseli ilişkisinde olur bunlar. evliysen zaten o adam senindir, tercihini doğru yaptıysan tabi.

oteki türlü şifresini bilsen nolur, 2.hesabı açamayacak mı ? :ssz:

eşine güvenmiyorsan şifre isteyerek bi sey elde edemezsin, şifresini kendin ele geçirmelisin bilmiyormussun gibi :)

en güzeli ya hiç yada ortak face kullanmak dert yok tasa yok her iki türlüde... kimsenin aklında soru işareti kalmaz böylelikle..:34:

Arkadaşlarım merak ediyorum sizce bu zorunlu mu? Eşim benim ne mail ne face şifremi bilmez ben sorsa saklamam ama sormuyor. Daha önceden ben onunkini biliyordum ama en son değiştirdiğinden beri bilmiyorum. Sizce normal olan hangisi?:26: Gece gece gereksiz bir soru gibi görünebilir ama görüşlerinizi merak ediyorum nedenleriyle birlikte tabi...

benim eşimde en son böyle birden şifresini değiştird. bende tabi kırdım şifreyi. sonrada sazan gibi kırdığımı söyledim. ama tertemizdi face i. maili.

en son geçen güm yeni şifresini tesadüfen öğrendim ama bidaha açmammmmmmmm akıllandım.

benim eşimde en son böyle birden şifresini değiştird. bende tabi kırdım şifreyi. sonrada sazan gibi kırdığımı söyledim. ama tertemizdi face i. maili.

en son geçen güm yeni şifresini tesadüfen öğrendim ama bidaha açmammmmmmmm akıllandım.

ay allah askına nasıl kırdın öğret bana da :1:

ben mailine gönderme yöntemini yapabiliyorum baska nasıl oluyor?

şart değil. ama insana arada merak düşer şöyle bir gezesi gelir. işte o an gezemezse gelsin sinir gitsin stres kafada dolaşan kurtlar acabalar falan. insanın doğasında var. bir de özelimiz özelimiz muhabbeti var ama sonuçta annenizin babanızın özeli değil eşinizin özeli ve bence eşler arasında gizli saklı olmaz. :31:

şart değil. ama insana arada merak düşer şöyle bir gezesi gelir. işte o an gezemezse gelsin sinir gitsin stres kafada dolaşan kurtlar acabalar falan. insanın doğasında var. bir de özelimiz özelimiz muhabbeti var ama sonuçta annenizin babanızın özeli değil eşinizin özeli ve bence eşler arasında gizli saklı olmaz. :31:

işte onu diyorum, adam facebookta dolaşırken mesela yanına gelip oturup onun hesabına bakabilmelisin. illa şifre değil mevzu. ben ne adamlar biliyorum 3-5 hesabı var. karısı da yavrum seviniyo şifresini biliyo diye.

adamına bağlı yani. yapmayan adam önüne çıplak kadın da koysan bakmaz ona. ama baska bi adam vardır önüne bariyerler de kursan bulur bi yolunu yıkar geçer. (hatta hapishane duvarını delen vardı cinsel organıyla, yan koğuştaki biriyle ilişki kurmuş duvardan, hamile bırakmış:1: )

yapar yani bi sekilde :27:

işte onu diyorum, adam facebookta dolaşırken mesela yanına gelip oturup onun hesabına bakabilmelisin. illa şifre değil mevzu. ben ne adamlar biliyorum 3-5 hesabı var. karısı da yavrum seviniyo şifresini biliyo diye.

adamına bağlı yani. yapmayan adam önüne çıplak kadın da koysan bakmaz ona. ama baska bi adam vardır önüne bariyerler de kursan bulur bi yolunu yıkar geçer. (hatta hapishane duvarını delen vardı cinsel organıyla, yan koğuştaki biriyle ilişki kurmuş duvardan, hamile bırakmış:1: )

orası öyle :1: ben ne olursa olsun bakamadı mı içimize kurt düşmesinden bahsediyorum. karşı taraf da kurttur veya değildir bilemicem. :37: mesele kurcalayabilmek veya kurcaladığını sanmak :37:

orası öyle :1: ben ne olursa olsun bakamadı mı içimize kurt düşmesinden bahsediyorum. karşı taraf da kurttur veya değildir bilemicem. :37: mesele kurcalayabilmek veya kurcaladığını sanmak :37:

tabii canım bakamazsam benim de içime kurt düşer, hatta bakamıyorsam kurt filan değildir o benim için direkt aldatma girişimi delil görmesem de olur :37: yani bakamıyorsamdan kastım, adam tırıs tırıs saklıyorsa.. çok büyük konusmiyim de biraz zor saklar benim kocam olmuşsa o ayrı. ama sonradan eşek olan adamlar yok mu var maalesef, bana öyle biri denk gelmez inşallah :)

bu arada bilmeyen varsa bu aralar asıl tehlike, ''instamessage'' diye bir program var bence o. instagramı varsa eşinizin bi bakın hele o programı kullanıyor mu.. ben bi yükliyim dedim aman yarabbim.. :37:

Ben herkesin özeli vardır sınırlar bilinmeli vs fikirlerine karşıyım. O benim kocam zaten en ozelim en mahremim. Neden face ya da mail sifremi saklayayim? Hayatımda olan ve onun bilmemesi gereken ne olabilir ki? Aynı şekilde onun da.. Giz kapak olaylarını sevmiyorum.

O merak etmiyormus sormamis. Sen merak ediyosun sorabilirsin. Kimse ozel hayat mavalini okumasin. Burna neler nler duyoruz. Vermem derse neden de. Cekincesi olmayan sifresini soyler zaten... ha yapan baska hesap acipta yapabilir ama boyle bilineni sir gibi saklayana sinir oluyorum.

Merak ederse veririm.merak edersem verir.ama zaten çıkış bile yapmıyoruz ki :) telefonlarımızdada sürekli bağlıyız ikimzde ve telefon şifresi filanda kullanmıyoruz.ama şu var eğer güven sorunumuz olsaydı yada evliliğin ilk zamanalrda henüz güven oturmamış olsaydı eminim ben kendi adıma isterdim. Yaaa bidakka yalan da söylemiyim şimdi :) düşündüm de eğer eşimin facesi gizli saklı olsaydı yani el attığımda ulaşamayacağım gibi olsaydı şimdide isterdim :)

evli degilim ama sevgiliyken bilme evliyken bil dusuncesini yanlıs buluyorum.
sevgiliyken aldatma hakkı var mı oluyor bu? yoksa sevgiliyken ozel hayat var bireysiniz, evliyken olamazsınız mı?
nikah diye bir kavram olmasaydı herkesin beraberligi sevgililik gibi olmayacak mıydı?
iliskinin duzeyine gore degisir bence bu durum.

"biz" olunabilmişse sifreleri onemsemem şahsen. fakat bu, "sen" "ben" i unutacagımız anlamına gelmiyor bence. bireysel olarak özel hayatlarımız yine olabilmeli. mesela kk'da yazan kadınların bircogunun eşi sifresini bilmiyor vb.

kendimden ornek vereyim, erkek arkadasım sifrelerimi bilmez ben de onunkini bilmem.
fakat iliski oturduktan sonra karıstırmamızı gerektirecek süpheci haraketlerimiz de olmadı hic.
bilgisayarı acıktır zaten, sifreler de kayıtlı bırakır, istedigim an girebilirim bilmeme bile gerek yok. :27:
ben genelde hatırlatma kullanmam ama bulasık yıkarken benim facebook a da baksana mesaj var mı demisligim cok vardır, her defasında sifre sorar, soylerim. arada guvenlik icin degistirdigimi bilir, sorun etmez. :21:
zaten telefondan bile arkadaslarla gorusmeyi seven insanlar degiliz :ssz: bizim icin guvendigimiz bir göze bakabilmek, :70: dostun kahkahası duyabilmektir onemli olan. :7:

tabi boyle konusup arkadamdan is ceviriyorsa bilemiyorum :47: dur bi bakiiim :126:

şu face kadar saçma sapan birşey daha yok.
bence evli insanların kullanması yasaklanmalı:1::1::1: (şaka tabi)

ama gerçekten gereksiz birşey ve eşimin facesi varsa şifreyi bilmem gerekiyor hatta şart bence neden saklasın ki benden gizli neyi olabilir.

evli degilim ama sevgiliyken bilme evliyken bil dusuncesini yanlıs buluyorum.
sevgiliyken aldatma hakkı var mı oluyor bu? yoksa sevgiliyken ozel hayat var bireysiniz, evliyken olamazsınız mı?
nikah diye bir kavram olmasaydı herkesin beraberligi sevgililik gibi olmayacak mıydı?
iliskinin duzeyine gore degisir bence bu durum.

"biz" olunabilmişse sifreleri onemsemem şahsen. fakat bu, "sen" "ben" i unutacagımız anlamına gelmiyor bence. bireysel olarak özel hayatlarımız yine olabilmeli. mesela kk'da yazan kadınların bircogunun eşi sifresini bilmiyor vb.

kendimden ornek vereyim, erkek arkadasım sifrelerimi bilmez ben de onunkini bilmem.
fakat iliski oturduktan sonra karıstırmamızı gerektirecek süpheci haraketlerimiz de olmadı hic.
bilgisayarı acıktır zaten, sifreler de kayıtlı bırakır, istedigim an girebilirim bilmeme bile gerek yok. :27:
ben genelde hatırlatma kullanmam ama bulasık yıkarken benim facebook a da baksana mesaj var mı demisligim cok vardır, her defasında sifre sorar, soylerim. arada guvenlik icin degistirdigimi bilir, sorun etmez. :21:
zaten telefondan bile arkadaslarla gorusmeyi seven insanlar degiliz :ssz: bizim icin guvendigimiz bir göze bakabilmek, :70: dostun kahkahası duyabilmektir onemli olan. :7:

tabi boyle konusup arkadamdan is ceviriyorsa bilemiyorum :47: dur bi bakiiim :126:
ee bu mesaji begenecehtik de :17: şeaapamadik forumdaki muthis gerekli degisiklik yuzunden:19:

gideyim de begen butonu konusuna bi giydireyim ben yine :27:

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X