Eşimle 10 Gün Zamanla İyi Olacağıma İnanırken Dibe Vurdum

Surekli_Karisik

Kimselerin vakti yok,durup ince şeyleri anlamaya.
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2015
1.657
2.413
133
Merhaba sevgili hanımlar.

Bu kaçıncı konum bilemiyorum ama hiç bu kadar kötü hissetmemiştim sanırım. Eski konularım yığınla. Boşanma aşamasındayım, oğlumun ameliyatı nedeniyle eşimle hastanede aynı odada geceli-gündüzlü 9 gün geçirdik. Çok şükür oğlum iyi ama ben bu süreçte resmen dibe vurdum.

O kadar çok şey oldu ki, nereden başlasam, nasıl anlatsam bilemiyorum. Eşimle ilk iletişim sürecimiz iyiydi. Çocuğumuz için iki iyi arkadaş modundaydık. Fakat eski konular, suçlamalar, konuşmalar, gördüklerim, okuduklarım, berbatlıklar silsilesi oldu.

Eşim boşanmadan dolayı beni suçladı, çok mutlu bir hayatımız varmış, kişisel hiçbir problemimiz yokken, annem yüzünden beni bir gecede piç gibi ortada bıraktın, hayatımı mahvettin dedi.

Bu yaptığım çok çok yanlış biliyorum ama dayanamayıp telefonunu karıştırdım, sevgilisiyle olan fotoğrafları, en yakın arkadaşı da evli, onun sevgilisi dörtlü yapmışlar. Bir de utanmadan beni bu duruma sen düşürdün, geri dönersen ayrılırım hemen diyor.

O arkadaşıyla yazışmalarında arkamdan söylediği laflar, ettiği hakaretler. Çocuğu ondan kaçırmışım, benim için çok ödün vermiş, ailesiyle görüşmesini yasaklamışım, orospu, çingene gibi laflar. Çocuğu kaçırma planları. Hepsinin ekran resmini alıp attım kendime, ciddi ciddi dava açacaktım ama telefonu alıp sildi

Hepsi için ağlamalar, özürler, benim sebep olmalarım, vs. Hiçbir şeyin önemi yok. Bu arada telefonu karıştırmam hataydı, yanlış bunu biliyorum söylemenize gerek yok. Bu olaylar da özel odada olduğumuz için, çocuktan uzak, o uyurken, asla onu şahit etmeden yaşandı. Bu sebepten bu iki konudaki eleştiriye kapalıyım.

Sonra ne mi oldu, konuş konuş konuş. Kavga dövüş, bazen sanki o kadar rezilliği biz yaşamamışız gibi arkadaş modunda geçirdik zamanı.

Eve döndük, bizi bırakırken, hadi sizi de götüreyim diye son kez teklifte bulundu. Dayanamadım ağladım. Neden bunları yaşadım diye yine yine sordum. Neden beni bu kadar yanılttı. Neden bu kadar çok yanlış bir adama dönüştü ?

Neden onurum bu kadar kırıldı, neden tam toparlarken bu kadar sarsıldım? Dibe vurdum ? Neden insanlar bu kadar kötü? Beş yılımı geçirdiğim adam nasıl bu kadar çirkin ve kötü olur ? Davam 9 ocakta, ne zaman geçecek, ne zaman bitecek? Ben ne zaman hissizleşeceğim?

Son düzenleme:
Konularınızı sanki hatırlıyor gibiyim.kendi ailesine annesine karşı gelemedi de sizi mi suçluyor; senin yüzünden diyerek.öyle değilse bile üzerinizde vicdan azabı yaratıyor.

Insanlar kızgınlıkla karşıdakinin canını yakmak isteyebilir.bilmiyorum gerçekren pişman mı siz bilirsiniz.çocuk oldugu için sizin de canınız çok yandıgı için bilemedim.ama sanki yine bir ara evden ayrılıp sonra tekrar denediniz galiba.belki de olmuyorsa olmuyordur.bir sey diyemiyorum

Ekran görüntüsü aldığınızı neden söylediniz adam bir de silmiş pes yani eş kişisi normal değil belli ama sizin de pek bi norml durumuzun yok gibi anlatımınızdan bunu anladım kusura bakmayın.

Ayrıca kurtulduğuna sevineceğin yerde ne diye dibe vuruyorsun ki ben senin yerinde olsam kurban keserdim

Konularınızı sanki hatırlıyor gibiyim.kendi ailesine annesine karşı gelemedi de sizi mi suçluyor; senin yüzünden diyerek.öyle değilse bile üzerinizde vicdan azabı yaratıyor.

Insanlar kızgınlıkla karşıdakinin canını yakmak isteyebilir.bilmiyorum gerçekren pişman mı siz bilirsiniz.çocuk oldugu için sizin de canınız çok yandıgı için bilemedim.ama sanki yine bir ara evden ayrılıp sonra tekrar denediniz galiba.belki de olmuyorsa olmuyordur.bir sey diyemiyorum

Bu kadar tutarsız bir adam. Üzülme diyemem illa ki canın yanacak neden diyeceksin ama bu da geçecek. Hayırlısı buymuş ALLAH yardımcın olsun
Ekran görüntüsü aldığınızı neden söylediniz adam bir de silmiş pes yani eş kişisi normal değil belli ama sizin de pek bi norml durumuzun yok gibi anlatımınızdan bunu anladım kusura bakmayın.

Ayrıca kurtulduğuna sevineceğin yerde ne diye dibe vuruyorsun ki ben senin yerinde olsam kurban keserdim

Hepinize teker teker teşekkür ederim yorumlarınız için, öncelikle barışmayı kesinlikle düşünmedim, düşünmüyorum. Kurtulduğum için tabi ki memnunum ama mantık-duygu her zaman doğru orantılı olmuyor. Bazen çok doğru kararlarımız bile bizi üzebiliyor.

Ekran resimlerini ben silmedim, zaten whatsapptan atarken geldi ve telefonu elimden alıp sildi. En çok buna üzülüyorum şimdi.

Anlatımım normal olmayabilir çünkü ben de normal hissetmiyorum, sorunum da bu zaten.

Hepinize teker teker teşekkür ederim yorumlarınız için, öncelikle barışmayı kesinlikle düşünmedim, düşünmüyorum. Kurtulduğum için tabi ki memnunum ama mantık-duygu her zaman doğru orantılı olmuyor. Bazen çok doğru kararlarımız bile bizi üzebiliyor.

Ekran resimlerini ben silmedim, zaten whatsapptan atarken geldi ve telefonu elimden alıp sildi. En çok buna üzülüyorum şimdi.

Anlatımım normal olmayabilir çünkü ben de normal hissetmiyorum, sorunum da bu zaten.
Merak etmeyin geçecektir biraz zamn ve sabır zararın neresinden dönersen kardır.

Daha boşanma olmadan sevgili mi yapmış... Bilmiyorum ya Allah ıslah etsin hepsini.. Benzer duygular yaşıyorum seninle ben hayırlısı diyip akışına bıraktım..

Evet. Beni ilgilendirmez, zaten ayrıyız aylardır ama yine de görmek çok zoruma gitti. Ben de akışına bıraktım ama hayırlısı deyip geçemiyorum. Aylardır çok iyi hissederken, şimdi mutSuz hissediyorum.

Sanırım dava bitmeden bu hissettikleriniz geçmeyecek, yaşadığınız hayal kırıklığı, kızgınlık ve bence eşinizin yaptıklarından ötürü böyle hissetmeniz de çok çok normal, kendi yaptığı hataları görmeyip herşeyi sizin üzerinize yıkması ne kadar acizce...
Dilerim vakit sizin için çabucak geçer, bir an önce boşanırsınız ve bu adamın sizi hissettirdiği tüm olumsuz duygulardan kurtulursunuz..

Bu arada çok doğru hatırlıyorsunuz evet. Adama aylardır bas bas bağırıyordum, bakın yapamıyorum, boşanacağım diye, o bana evliliğimiz çok güzeldi, beni bırakıp gittin diyor.

Sanırım dava bitmeden bu hissettikleriniz geçmeyecek, yaşadığınız hayal kırıklığı, kızgınlık ve bence eşinizin yaptıklarından ötürü böyle hissetmeniz de çok çok normal, kendi yaptığı hataları görmeyip herşeyi sizin üzerinize yıkması ne kadar acizce...
Dilerim vakit sizin için çabucak geçer, bir an önce boşanırsınız ve bu adamın sizi hissettirdiği tüm olumsuz duygulardan kurtulursunuz..

Çok teşekkür ederim, benim de tek dileğim bu duygulardan bir an önce kurtulmak.

Ben mi yanlıs hatırlıyorum, kendisi bırakmadı mı sızı, ailesine gidip geri dönmeyen o degil mıydı?
Hayır, ailesiyle iç içe yaşamaktan bıkmıştım, ayrılmak istediğimi söyledim ve bir gece kavga sonrası evi terk ettim. Ama uzun zamandır dile getiriyordum, kendisi de son zamanlarda evden çok ailesinin yanında vakit geçiriyordu, annesi son 6 ağdır hastayım diye yatak döşek yatıyordu. Şimdi kendisi anlattı, anjiyo olmuş, tüm testleri temiz çıkmış, hiçbir hastalığı yokmuş. Oysa ben bunu aylardır söylüyordum.

Sen dönmediğin için öfkeli ve halen annesini değil seni suçluyor bi de sevgili yapmış çocugunun annesinden orosbu çingene diye bahsetmiş bu adamı artık silkele dibe vurmayacak aksine ayağa kalakacaksın

Annesi de hatalıymış ama ben onun için idare etmeliymişim. Sen ne yaptın benim için, çocuğun için deyince, kaldı öyle. Bir de benden fedakarlık bekliyor bu karakterle. 4 yıldır çektim, arkamdan böyle bahset diye mi, diye sordum ama onun için çok pişman ve üzgünmüş. Karaktersiz.

Minnie mevzu adam değil aslında. Sorunum kendimle. Neden, nasıl, neden nasıl diye diye kafayı yiyeceğim. Ve bu adam hayatına bakacak, kimseye bir şey olmayacak, ben ise böyle çıldıracagım. Çok zor.

Canım yaa ben çok üzülüyorum senin konularına biliyomusun. Üye değilken bile takip ediyordum. Esin düzgün bir adam değil. Insan ne kadar iyi eğitim almış olursa olsun düzgün bir aileden gelmiyorsa onla hayat gecirilmiyo. Senin eşinin de geldiği aile belli. Bugün eve donsen yine aynı şeyler yaşanacak. Senden boşanip başkasıyla evlense yine aynı şeyleri yaşayacak.
5 yılı boşa geçirdim diye düşünme. Bir evladın var. Yaşadıkların acida olsa tecrübe oldu sana. Bundan sonra önüne bak. Is bul mutlaka. Ve cok dua et. Allah yardimcin olsun.

Evet doğru hatırlamısım.hatta bu olayların en başı siz evi ayırmak istiyordunuz da ailesi parayla tehdit ediyordu.varlıklıydılar diye hatırladım.ama bir arada kalmak istemiyordu eşiniz de.ama işte aile parayla çekmeye calısıyordu ogullarını.bir de kıymet bilmezlikle yediğin önünde yemedıgın arkanda nasıl memnun olmazsınla suçlandınız kayınvalide tarafından. konunuzdan çok etkilenmiş adınıza çok üzülmüştüm.aklımda kalmış.

Duygularınız karışık, boşanma süreci taze, 10 gün ne kadar nefret etseniz de tartışmayla geçse de zamanında sevdiginiz güvendiginiz birinin tekrar yanınızda olması aklını karıştırmıstır.bence tam acaba mı derken içinizde derinlerde bir yerde o mesajları görmek tartışmaları yaşamak bir kez daha kırmış sizi.eşinizin seviyesizliği karşısında bu hale gelmişsiniz.Allah yardımcınız olsun arkadaşım.

Insallah ayrılık sürecini bir an önce atlatırsınız.

Annesi de hatalıymış ama ben onun için idare etmeliymişim. Sen ne yaptın benim için, çocuğun için deyince, kaldı öyle. Bir de benden fedakarlık bekliyor bu karakterle. 4 yıldır çektim, arkamdan böyle bahset diye mi, diye sordum ama onun için çok pişman ve üzgünmüş. Karaktersiz.

Minnie mevzu adam değil aslında. Sorunum kendimle. Neden, nasıl, neden nasıl diye diye kafayı yiyeceğim. Ve bu adam hayatına bakacak, kimseye bir şey olmayacak, ben ise böyle çıldıracagım. Çok zor.
Neden ona bişey olmayacagini düşünüyorsun?yada mutlu olduğunu nerden biliyorsun?bu aralar psikolojik anlamda bende çok kötüyüm ama ayağa kalkacağım sende neden nasıl diye sormayı bırak neden sen değildin karşında ana kuzusu bi adam vardı düzelmedi çok düzelmeye gönlü varsa o evden çıkıp sadece sizinle bi hayat kursun

Canım yaa ben çok üzülüyorum senin konularına biliyomusun. Üye değilken bile takip ediyordum. Esin düzgün bir adam değil. Insan ne kadar iyi eğitim almış olursa olsun düzgün bir aileden gelmiyorsa onla hayat gecirilmiyo. Senin eşinin de geldiği aile belli. Bugün eve donsen yine aynı şeyler yaşanacak. Senden boşanip başkasıyla evlense yine aynı şeyleri yaşayacak.
5 yılı boşa geçirdim diye düşünme. Bir evladın var. Yaşadıkların acida olsa tecrübe oldu sana. Bundan sonra önüne bak. Is bul mutlaka. Ve cok dua et. Allah yardimcin olsun.

İçimdeki acıyı anlatamam. Ne yapsam da geçse diye çırpınıyorum. Çok tuhaf şeyler bunlar. Barışmayı asla geçirmedim içimden ama nasıl incindim anlatamam. Suçlanmak, iftiraya uğramak, o hakaretlerin zerresini bile hak edecek (hakaret asla hak edilmez ama olur ya insan çok öfkelenir, söyler, o öfkeyi hak edecek) hiçbir şey yapmadım. Ki o her şeyi hep biliyordu, şimdi nasıl olur da kendini aklayabilmek, haklı gösterebilmek için bu kadar yalanı söyler. İnsan nasıl elin adamına çocuğunun annesinden bahsederken, orosPu diye bahseder.

Aklım, mantıgım, duygularım hiçbir yetimle açıklayamıyorum bu olanları.

Çok teşekkür ederim, desteğiniz ve yorumlarınız için.

Back
X