ESIMLE 3 HAFTADIR KUSUZ!!!

moon31

Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2019
365
195
23
46
Merhabalar
Konum biraz uzun cikmazdayim ve ne yapacagimi bilemiyorum.
40 yasinda ve 2 senelik evliyim esimle birbirimizi cok severek evlendik.Fakat kredi borcu gecim sikintisi yuzunden cok sikintilar yasamaya basladik.Aslinda 10 ay oncesine kadar hersey yolunda gidiyordu.Benim ailemden her ay gelen belli bir miktar kira gelirim var yaklasik olarak 14-15 ay evin neredeyse tum ihtiyaclarini bu para ile giderdim.Sagolsunlar evlenirkende ev alirkende maddi manevi desteklerini hic esirgemediler ve bununda konusunu hic yapmadilar.Bu sure icerisinde ekstradan her ay esime odemeyi tamamlayip tamamlayamadigini sorar yetisemedigi yerde destek oldum.Asil sorunumuza gelince 10 ay once esim kredi kartimdan bilgim dahilinde geri odeyecegini soyleyip ciddi miktarda bir para kullandi.Fakat parayi odeyemedi hos bende odeyemeyeceginin farkindaydim.Faiz odemekten sikilip taksitle 2 farkli yerden urun bunlari nakite cevirerek kartin bir kismini yatirdim.Fakat bunlari yaparken esime hicbir sey soylemedim.Gel zaman git zaman hem taksitler hem kart derken eve destek olamayinca esim durumu ogrendi tabi kiyametler koptu ayrilma noktasina geldik ama tekrar toparladik.Bu arada esim sadece taksitlerden birini ogrenmisti ve beni yalan soylememe konusunda ciddi sekilde uyardi.Fakat gel zaman git zaman bundan 3 hafta once diger taksiti de ogrenince tum ipler koptu bu kadar parayi ne yaptin sen yalancisin hayatin yalan benim en guvendigim insan sendin diyerek kapiyi vurup cikti.3 haftadir ne kadar konusmaya calistiysamda basaranadim.Eve gec geliyor evde yemek yemiyor evin hicbir ihtiyacini karsilamiyor ki bende ki butun paranin borca gittigini bildigi halde ac myim susuz muyum sordugu bile yok.Evlendik 3 ay sonra cocugumun olmasinin neredeyse imkansiz oldugunu ogrendim 7 ay sonra babami kaybettim ve ustune bu sikintilar ne yapacagimi bilemez durumdayim psikolojim iyice bozuldu kocami seviyorum bosanmayi dusunmek istemiyorum ama sanirim o dusunuyor

3 hafta cok uzun bi sure neden karsiniza alip konusmuyirsunuz kucuk de degilsiniz yani koca koca insanalrsiniz otrun konusun cozun kan davasi degil neticede

Hem eşin borç yapsın odeyemesin sende bu borçları bir şekilde kapatmaya çalış eşinde gelsin seninle konuşmasın
3 haftadır da evin eksiğini almasın bu kadın ne yer ne içer diye de düşünmesin bırak hiç peşine gitme erkeğin ne kadar çok üstüne düşersen o kadar kendilerini vazgeçilmez hissediyorlar

Evet haklisin malesef oyleler aslinda asil konu ben oduyorum hallediyorum diyip borcun altindan kalkamamam ve onun bunu benden duymamasi oldu.Ama bu sure zarfinda da ben tum odemeleri kendi paramdan yapip ondan 1lira istemedim.Ama tartistigimizda da bana her seferinde evin ekmegine kadar ben aliyorum diyip basima kakti

Eşiniz borç yaptı, siz de o borcu kapatmak adına bir yerlerden aldığınız paranın taksitini kendisine söylemeden ödediğiniz için mi sizinle konuşmuyor? Doğru mu anladım acaba?

Eşiniz borç yaptı, siz de o borcu kapatmak adına bir yerlerden aldığınız paranın taksitini kendisine söylemeden ödediğiniz için mi sizinle konuşmuyor? Doğru mu anladım acaba?
Evet dogru anladiniz onun arkasindan is cevirmisim 10 aydir eve o bakiyormus. Benim hatam ona borcu kapattigimi soyleyip hala oduyor olmam ve onun bunu ogrenmesi ama benimde kotu bir niyetim yoktu

Evet dogru anladiniz onun arkasindan is cevirmisim 10 aydir eve o bakiyormus. Benim hatam ona borcu kapattigimi soyleyip hala oduyor olmam ve onun bunu ogrenmesi ama benimde kotu bir niyetim yoktu
Tabiki yoktu. Sonuçta borçları ona yığıp onun tek başına altından kalkmasını bekleyebilirdiniz. Aİlenizin de evliliğinizin başından beri maddi anlamda yardım etmesine alışmış, bu durumu da belki bu şekilde halledersiniz diye tahmin etmiş olabilir. Kısacası rahata çabuk alışmış olabilir.
Her türlü eşinizin tepkisini anlamıyorum - Bunun altında başka bir sebep de olabilir mi acaba?

Aslinda kimseden bisey talep edicek bir yapisi yok ben sormasam sikistigini bile soylemezdi.Diyorum ya ben onun cani sikilmasin zaten borc oduyor diye konuyu yalan soyleyerek gecistirdim ve sanirim guvenini kaybettim nasil toparlayacagimi da bilmiyorum

Siz onun arkasını toplarken ona hissettirmedinz diye size küstü öyle mi? Nesini seviyorsunuz bu sorumsuzun? Sizin gelirinizle dönmüş ev onca zaman, bir de eve aldığı ekmeği mi söylüyor... Adam mı diyor kendine bir de... Ben 6 yıldır çalışmıyorum, eşim bakıyor eve, bana, çocuklara.. Bir gün böyle bir şey duymadım. 2,5 yıl kredi ödedik, çok darlık gördük.. Yemedi yedirdi, gıkı çıkmadı adamın..
Eşinizin yaptığı büyük saygısızlık ve haksızlık

Sizin kartınızdan parayı çekip, ödeyemedığinden haberiniz olmayacağını düşünmedi herhalde.. her türlü biliyordu, nasılsa halledersiniz diye...

Neden borcu kapattığınız söylediniz ki, eşiniz sormadı mı nasıl nerden gelen parayla borcu kapattın diye.

Evet malesef oyle ben birgun sormusmuyum ona ev nasil donuyor diye evin her ihtiyacini o karsiliyormus en cokta bu zoruma gitti zaten ki ben ona bu sure zarfinda bana 1 corap bile al demedim biliyordum ki zaten ucu ucuna yetisiyor.

Neden borcu kapattığınız söylediniz ki, eşiniz sormadı mı nasıl nerden gelen parayla borcu kapattın diye.
Zaten sikintida birde bunu dert etmesin diye soylemedim.Her ay ailemden gelen kira gelirim var onunla kapattigimi dusundu ama faiz ustune faiz yiyince borc 2 katina cikti.

Zaten sikintida birde bunu dert etmesin diye soylemedim.Her ay ailemden gelen kira gelirim var onunla kapattigimi dusundu ama faiz ustune faiz yiyince borc 2 katina cikti.

Söyleseydiniz keşke, neden stresini tek başınıza üstleniyorsunuz. Parayı çekiyorsa ödemeyi de bilecek.

15 ay eve sen bakmışsın 10 ay o bakmış lafını mı yapıyor?
Kusura bakma da eşin rahatlığa alışmış hatta yüzsüzlüğe bağlamış olayı
Kendi yediği parayı sen gizli ödemeye çalıştın diye kıyamet koparıyor bu neyin kafası sanki sen ondan habersiz alemlere akmışsın gibi tepki vermiş eşin seni avcuna almış pskolojni bozmuş şuna bak hala kendini suçluyorsun

Söyleseydiniz keşke, neden stresini tek başınıza üstleniyorsunuz. Parayı çekiyorsa ödemeyi de bilecek.
Evet keske bastan soyleseydim ama is isten gecti.Aylardir cektigimi bir ben bir Allah biliyor simdi birde evliligimi kurtarmaya calisiyorum

Psikolojimi gercekten bozdu 3 haftadir neredeyse hic disari cikmadim.Arada annem gelip gidiyor.Burda tanidigim dertlesebilecegim kimse yok.Annemede uzulmesin diye herseyi anlatamiyorum babami cok ani kaybedince onunda psikolojisi bozuldu.Neyle nasil basa cikacagimi bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…