Konusmayi denedim ama beni elinin tersiyle itip kalbinin kirilmasini istemiyorsan cekil surdan diyip evden cikip gitti3 hafta cok uzun bi sure neden karsiniza alip konusmuyirsunuz kucuk de degilsiniz yani koca koca insanalrsiniz otrun konusun cozun kan davasi degil neticede
Evet haklisin malesef oyleler aslinda asil konu ben oduyorum hallediyorum diyip borcun altindan kalkamamam ve onun bunu benden duymamasi oldu.Ama bu sure zarfinda da ben tum odemeleri kendi paramdan yapip ondan 1lira istemedim.Ama tartistigimizda da bana her seferinde evin ekmegine kadar ben aliyorum diyip basima kaktiHem eşin borç yapsın odeyemesin sende bu borçları bir şekilde kapatmaya çalış eşinde gelsin seninle konuşmasın
3 haftadır da evin eksiğini almasın bu kadın ne yer ne içer diye de düşünmesin bırak hiç peşine gitme erkeğin ne kadar çok üstüne düşersen o kadar kendilerini vazgeçilmez hissediyorlar
Evet dogru anladiniz onun arkasindan is cevirmisim 10 aydir eve o bakiyormus. Benim hatam ona borcu kapattigimi soyleyip hala oduyor olmam ve onun bunu ogrenmesi ama benimde kotu bir niyetim yoktuEşiniz borç yaptı, siz de o borcu kapatmak adına bir yerlerden aldığınız paranın taksitini kendisine söylemeden ödediğiniz için mi sizinle konuşmuyor? Doğru mu anladım acaba?
Tabiki yoktu. Sonuçta borçları ona yığıp onun tek başına altından kalkmasını bekleyebilirdiniz. Aİlenizin de evliliğinizin başından beri maddi anlamda yardım etmesine alışmış, bu durumu da belki bu şekilde halledersiniz diye tahmin etmiş olabilir. Kısacası rahata çabuk alışmış olabilir.Evet dogru anladiniz onun arkasindan is cevirmisim 10 aydir eve o bakiyormus. Benim hatam ona borcu kapattigimi soyleyip hala oduyor olmam ve onun bunu ogrenmesi ama benimde kotu bir niyetim yoktu
Aslinda kimseden bisey talep edicek bir yapisi yok ben sormasam sikistigini bile soylemezdi.Diyorum ya ben onun cani sikilmasin zaten borc oduyor diye konuyu yalan soyleyerek gecistirdim ve sanirim guvenini kaybettim nasil toparlayacagimi da bilmiyorumTabiki yoktu. Sonuçta borçları ona yığıp onun tek başına altından kalkmasını bekleyebilirdiniz. Aİlenizin de evliliğinizin başından beri maddi anlamda yardım etmesine alışmış, bu durumu da belki bu şekilde halledersiniz diye tahmin etmiş olabilir. Kısacası rahata çabuk alışmış olabilir.
Her türlü eşinizin tepkisini anlamıyorum - Bunun altında başka bir sebep de olabilir mi acaba?
Sizin kartınızdan parayı çekip, ödeyemedığinden haberiniz olmayacağını düşünmedi herhalde.. her türlü biliyordu, nasılsa halledersiniz diye...Aslinda kimseden bisey talep edicek bir yapisi yok ben sormasam sikistigini bile soylemezdi.Diyorum ya ben onun cani sikilmasin zaten borc oduyor diye konuyu yalan soyleyerek gecistirdim ve sanirim guvenini kaybettim nasil toparlayacagimi da bilmiyorum
Evet dogru anladiniz onun arkasindan is cevirmisim 10 aydir eve o bakiyormus. Benim hatam ona borcu kapattigimi soyleyip hala oduyor olmam ve onun bunu ogrenmesi ama benimde kotu bir niyetim yoktu
Evet malesef oyle ben birgun sormusmuyum ona ev nasil donuyor diye evin her ihtiyacini o karsiliyormus en cokta bu zoruma gitti zaten ki ben ona bu sure zarfinda bana 1 corap bile al demedim biliyordum ki zaten ucu ucuna yetisiyor.Siz onun arkasını toplarken ona hissettirmedinz diye size küstü öyle mi? Nesini seviyorsunuz bu sorumsuzun? Sizin gelirinizle dönmüş ev onca zaman, bir de eve aldığı ekmeği mi söylüyor... Adam mı diyor kendine bir de... Ben 6 yıldır çalışmıyorum, eşim bakıyor eve, bana, çocuklara.. Bir gün böyle bir şey duymadım. 2,5 yıl kredi ödedik, çok darlık gördük.. Yemedi yedirdi, gıkı çıkmadı adamın..
Eşinizin yaptığı büyük saygısızlık ve haksızlık
Zaten sikintida birde bunu dert etmesin diye soylemedim.Her ay ailemden gelen kira gelirim var onunla kapattigimi dusundu ama faiz ustune faiz yiyince borc 2 katina cikti.Neden borcu kapattığınız söylediniz ki, eşiniz sormadı mı nasıl nerden gelen parayla borcu kapattın diye.
Zaten sikintida birde bunu dert etmesin diye soylemedim.Her ay ailemden gelen kira gelirim var onunla kapattigimi dusundu ama faiz ustune faiz yiyince borc 2 katina cikti.
Dogru soyluyorsunuz iyilikten maraz dogarmis lafi dogruymusHaspam hem borç yapacak hem trip atacak. Adam gibi hesabını bilseymiş te sizi o duruma getirmeseymiş.
Evet keske bastan soyleseydim ama is isten gecti.Aylardir cektigimi bir ben bir Allah biliyor simdi birde evliligimi kurtarmaya calisiyorumSöyleseydiniz keşke, neden stresini tek başınıza üstleniyorsunuz. Parayı çekiyorsa ödemeyi de bilecek.
Psikolojimi gercekten bozdu 3 haftadir neredeyse hic disari cikmadim.Arada annem gelip gidiyor.Burda tanidigim dertlesebilecegim kimse yok.Annemede uzulmesin diye herseyi anlatamiyorum babami cok ani kaybedince onunda psikolojisi bozuldu.Neyle nasil basa cikacagimi bilmiyorum15 ay eve sen bakmışsın 10 ay o bakmış lafını mı yapıyor?
Kusura bakma da eşin rahatlığa alışmış hatta yüzsüzlüğe bağlamış olayı
Kendi yediği parayı sen gizli ödemeye çalıştın diye kıyamet koparıyor bu neyin kafası sanki sen ondan habersiz alemlere akmışsın gibi tepki vermiş eşin seni avcuna almış pskolojni bozmuş şuna bak hala kendini suçluyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?