- 12 Ocak 2010
- 16.671
- En iyi cevaplar
- 1
- 25.045
- 1.123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eve almamak ipleri tamamen koparticak.Bende gidip bir sure annemde kalmayi dusundum ama karakterini biliyorum cozum olmaz.Dahada uzaklasicaz gerci 3 haftadir konusmuyorsunuz daha ne kadar uzaklasabilirsiniz diyceksiniz ama evliligimide bitirmek istemiyorumhem kel hem fodul
ohh valla güzel iş , borcu yap karın ödemeye çalışsın ögren sonrada küs ,
eve gelirsen almayacam seni diye haber yolla
Bir tek sizin çabalamanız doğru mu? Eşiniz niye gayret göstermiyor? Burdaki herkes eşinizi haksız buldu.Siz de kendinize biraz değer verin, ezdirmeyin bu kadar. Kendinizi suçlamaktan vaz geçin. Tek suçunuz fazla özverili ve fedakar olmakEve almamak ipleri tamamen koparticak.Bende gidip bir sure annemde kalmayi dusundum ama karakterini biliyorum cozum olmaz.Dahada uzaklasicaz gerci 3 haftadir konusmuyorsunuz daha ne kadar uzaklasabilirsiniz diyceksiniz ama evliligimide bitirmek istemiyorum
Bilemiyorum belki kafasinda bitirdigi icin caba gostermiyordur.Tek kelime etmiyor ben konusmaya calisinca cekip gidiyor bosanmak mi istiyorsun diyorum onada cevap yok.Belirsizlik beni olduruyor.Ev alirken ailemden aldigi bi borc vardi simdi kendi ailesinin satilik bir dairesi var muhtemelen o satilinca borcu odeyecek ve bosanacak diye dusunuyorum.Tartistigimizda annenede borcumu odiycem diyip cikti gittiBir tek sizin çabalamanız doğru mu? Eşiniz niye gayret göstermiyor? Burdaki herkes eşinizi haksız buldu.Siz de kendinize biraz değer verin, ezdirmeyin bu kadar. Kendinizi suçlamaktan vaz geçin. Tek suçunuz fazla özverili ve fedakar olmak
Bitirdiyse bile sebep güven kaybı değil bence. Adam bir işler çeviriyor gibi geldi bana. Kendi sebepolduğu para sorununu bahane edip küslük çıkarmış. Fırsat kolluyormuş resmen. Sizi haketmediğini düşünüyorumBilemiyorum belki kafasinda bitirdigi icin caba gostermiyordur.Tek kelime etmiyor ben konusmaya calisinca cekip gidiyor bosanmak mi istiyorsun diyorum onada cevap yok.Belirsizlik beni olduruyor.Ev alirken ailemden aldigi bi borc vardi simdi kendi ailesinin satilik bir dairesi var muhtemelen o satilinca borcu odeyecek ve bosanacak diye dusunuyorum.Tartistigimizda annenede borcumu odiycem diyip cikti gitti
Tabiki cok net konusamam insanogludur beser sarar ama 3 hafta oncesine kadar isten cikar eve gelir eglenmeyede gezmeyede berar gideriz yani vaktimizin tamamini birlikte geciririz eger ima ettiginiz aldatma olayi ise cok ihtimal veremiyorum herseyi ortadadirBitirdiyse bile sebep güven kaybı değil bence. Adam bir işler çeviriyor gibi geldi bana. Kendi sebepolduğu para sorununu bahane edip küslük çıkarmış. Fırsat kolluyormuş resmen. Sizi haketmediğini düşünüyorum
Bitirdiyse bile sebep güven kaybı değil bence. Adam bir işler çeviriyor gibi geldi bana. Kendi sebepolduğu para sorununu bahane edip küslük çıkarmış. Fırsat kolluyormuşBu arada yorumlariniz icin tesekkurler buraya yazarken amacim kimin hakli kimin haksiz oldugundan ziyade bir sekilde buradan fikir alip orta yolu bulabilirmiyim diye yazmistimTabiki cok net konusamam insanogludur beser sarar ama 3 hafta oncesine kadar isten cikar eve gelir eglenmeyede gezmeyede berar gideriz yani vaktimizin tamamini birlikte geciririz eger ima ettiginiz aldatma olayi ise cok ihtimal veremiyorum herseyi ortadadir
Evet belki haklisiniz ama evlenirken dugun icin yapilan borclar vardi ustune ev aldik durum boyle olunca sikinti cekmesine dayanamayip yardimci olmaya calistim simdi yorumlari okuyunca hata mi yapmisim diyorum.Butun bunlardan daha cok beni yoran belirsizlik ama adim atmakta artik icimden gelmiyor gururumda cok kirildi 3 gundur hasta yatiyorum bu kadin ac mi susuz mu hasta mi diye donup bakmiyor bile cekip gitmeye cesaretim yok sanirim daha dogrusu psikolojim suan bunu kaldiracak durumda degilBen olsam.odemezdm bana mı sormuş borç yaparken
Yapmasaymis evli olduğunu sorumluluklarini bilmiyor mi
Hadi siz yardımcı olmuşsunuz birde üste çıkıp yaptığınız kiyagin karşılığında size kusuyorsa vallahi o adama diyecek bişey yok
Erkekler bakıyor ohh bu kadın herşeyi usteleniyor iyice b.kunu çıkarıyorlar
Evet hayat müşterek çalışıp ortaklasa yapmak en güzeli ama burda sadece siz cabalamissiniz
Size merhamet etmeyene sizde etmeyinEvet belki haklisiniz ama evlenirken dugun icin yapilan borclar vardi ustune ev aldik durum boyle olunca sikinti cekmesine dayanamayip yardimci olmaya calistim simdi yorumlari okuyunca hata mi yapmisim diyorum.Butun bunlardan daha cok beni yoran belirsizlik ama adim atmakta artik icimden gelmiyor gururumda cok kirildi 3 gundur hasta yatiyorum bu kadin ac mi susuz mu hasta mi diye donup bakmiyor bile cekip gitmeye cesaretim yok sanirim daha dogrusu psikolojim suan bunu kaldiracak durumda degil
Yalan konusunda ikimizde cok hassasiz ve ben bu borclari odemeye calisirken ona tamam hallettim oduyorum bitti diye yalan soyledim.O borcun bittigini zannederken ben hala odemeye devam ediyordum ki bunu ogrendi ve ben yalanci durumuna dustum tepkisi bunaEsinizin sinirlenmesi icin hic bir sebep göremiyorum![]()
Aaaa tamam simdi daha iyi anladimYalan konusunda ikimizde cok hassasiz ve ben bu borclari odemeye calisirken ona tamam hallettim oduyorum bitti diye yalan soyledim.O borcun bittigini zannederken ben hala odemeye devam ediyordum ki bunu ogrendi ve ben yalanci durumuna dustum tepkisi buna
Bu mesaj sonuna kadar haklı cümleler içeriyor. M moon31 çok üzüldüm yaşadıklarına. Fedakar taraf sen olmakla beraber en çok mağduriyeti yaşayan taraf da sen olmuşsun maddi manevi yipratmis eşin seni. Bu kadar eziyet ten ona olan duygularının degismemesine şaştım. Yazık kuzum kendine yazık. Üzülen taraf olmaktan kurtul.Hem eşin borç yapsın odeyemesin sende bu borçları bir şekilde kapatmaya çalış eşinde gelsin seninle konuşmasın
3 haftadır da evin eksiğini almasın bu kadın ne yer ne içer diye de düşünmesin bırak hiç peşine gitme erkeğin ne kadar çok üstüne düşersen o kadar kendilerini vazgeçilmez hissediyorlar
Bu adamlar bu kadar yüz nasıl veriyorsunuz bide o kadar borcu üstlenip neden ödemeye çalışıyorsunuz ödesin mal herif bu yüzden de 3 haftadır konuşmuyor sizle tam bosanılacak adam
Umarim ama pek ihtimal vermiyorum zaten 2 hafta hic ustune gidip konusmaya calismadim.Pazar gunu biraz konusalim dedim disari cikmaya calisti kapinin onune dikilince beni itip cekil konusursam kalbini kiricam diyip cikti gittiAaaa tamam simdi daha iyi anladim️..
Belki sizde biraz üstüne gitmeseniz yanliz kalsa evet ortada bir yalan var ama iyi niyetle söylenmis bir yalan .. umarim bir kac gün sonra sakinlesir
Onun dilinden en iyi siz anlarsiniz.. yani böyle nereye kadar devam edebilirki?Umarim ama pek ihtimal vermiyorum zaten 2 hafta hic ustune gidip konusmaya calismadim.Pazar gunu biraz konusalim dedim disari cikmaya calisti kapinin onune dikilince beni itip cekil konusursam kalbini kiricam diyip cikti gitti
hayat musterektir mantigi ama hayat sanirim birtek bana musterekmis.Bende hataliyim yalan soyledim keske bastan dediginiz gibi onune koyup nasil oduyorsan ode deseydimBu adamlar bu kadar yüz nasıl veriyorsunuz bide o kadar borcu üstlenip neden ödemeye çalışıyorsunuz ödesin mal herif bu yüzden de 3 haftadır konuşmuyor sizle tam bosanılacak adam
Artik bende kendisini taniyamiyorum malesef vicdanli merhametli iyi niyetli adam gitti.Yerine hic tanimadigim bi yabanci geldiOnun dilinden en iyi siz anlarsiniz.. yani böyle nereye kadar devam edebilirki?