- Konu Sahibi hayaller12
Bu nasıl kardeş ! İnsan kardeşinin yuvasının bozulmasını ister mi.? Çok çirkin ve eşinizin aklına işliyor bu durumu. Yazıklar olsun konuşmayın abinizle. Eşinizde cevap veremiyor demek ki ! Pasif
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hergün konuşuyorlar şaka dahide olsa bi gün gerçek olacak abimr kızıyorum eşim bana kızıyo bırak konuşsun diye onunda hoşuna gidiyoBu nasıl kardeş ! İnsan kardeşinin yuvasının bozulmasını ister mi.? Çok çirkin ve eşinizin aklına işliyor bu durumu. Yazıklar olsun konuşmayın abinizle. Eşinizde cevap veremiyor demek ki ! Pasif
abimi çok seviyorum böyle yaptıkça nefret ettim evime gelmişdefol odana git ben gidene kadar dedi ve eşimle arama girme biz şakalaşıyoruz sen neden ciddiye alıyon sanane kovdu yanından![]()
bendemi sorun var bilmiyorum babam gil beni haksız ediyo beni savunan annem ablamBu ne yüzsüzlük terbiyesizlik.Babanızla falan konuşun.
Abi değil mal değneği!!!biz 6 kardeşiz ablamın arkasındada kimse durmadı ve kocası aldatıyodu abim ablamı haksız etti ve boşandılar kendisi karısını tanıdığından beri aldattı o aldattığı kişide tam bi o neyse karısını kızını baba evine gönderdi herked onun gibi olsun istiyo
3 yıl sonra evlendik severek ve hatta olaylar oldu biz sevgiliyken abimle kavga edip davalık oldular büyük kavga sonra vazgeçmedik evlendik abim bu yıl gelmeye başladı sürekli eve hergün hemde
biz 6 kardeşiz ablamın arkasındada kimse durmadı ve kocası aldatıyodu abim ablamı haksız etti ve boşandılar kendisi karısını tanıdığından beri aldattı o aldattığı kişide tam bi o neyse karısını kızını baba evine gönderdi herked onun gibi olsun istiyo
eşim abime toz kondurmuyo en son abime bu adamdan senin yüzünden boşanırım gelir senin evine yerleşiriim bana bakmaya mejbur kalırsın dedim kb sen hiç bi halt etmezsin köpek gibi zırvalama bana dediHımm bu abinin niyeti iyi değil. Senin de yuvanı bozmaya çalışıyor büyük ihtimal.
O pisliği evden kovman için daha ne yapması gerekiyor. Kadın getirmesi mi?
Eşine açık açık onu evde istemediğini söyle. Yuvanızı dağıtmak için uğraştığını anlat.
Üzülme canım bence seni kızdırmak için bilinçli yapıyorlar çünkü hiçbir abi damada böyle yol göstermez. İş ciddi olsun bak gör önce abin koşar sana çünkü abiler için küçük kız kardeşleri hep uğraşılcak küçük büyümeyen insanlardır. Haa benim abilerim de benimle uğraşır ama eşim birşey desin yada yapsın biliyorum çok farklı olurlar.merhabalar herkese ben 4 yıllık evliyim bi kızım var eşimi çok seviyorum hemde çok hamileyim 2 bebeğimi kaybettim çok sıkıntılar çektim gebeliklerim çok sıkıntılı geçiyo eşimde beni sevdiğine inanıyorum ama abimle bir olunca çok kızıyorum ve ondan uzaklaşıyorum abim her seferinde bize geldiğinde eşime evlen sana bi evlilik şart diyo eşimde kardeşin izin vermiyo abimle yatağımıza kadar konuşuyo ben ona çok kızıyorum yapma kafir adetlerini bu arada abimle ikinci evliliğini yaptı o konulara giremiycem uzun hikaye dün tekrar bize geldi abim normalde kendime değer veren gururlu birisiyim abim ne gurur bıraktı nede değer her seferinde beni küçük düşürüyo onu memnun etmek için herşeyine koşuyorum ama o eşimin aklına giriyo git evlen başka kadınlara git eşimde gülüp olur diyo şakada olsa her şakanın altında bi gerçek yatar aklına giriyo eşiminde lutfen yardım edin akıl verin![]()
eşlerimiz farklı o zaman benimki niyetli hemenÜzülme canım bence seni kızdırmak için bilinçli yapıyorlar çünkü hiçbir abi damada böyle yol göstermez. İş ciddi olsun bak gör önce abin koşar sana çünkü abiler için küçük kız kardeşleri hep uğraşılcak küçük büyümeyen insanlardır. Haa benim abilerim de benimle uğraşır ama eşim birşey desin yada yapsın biliyorum çok farklı olurlar.
haklısınnokta isaretini bilir misiniz? cumlererin sonuna koyulur.
eşin de abin de ahlaki açıdan zayıflar belli ki.eşlerimiz farklı o zaman benimki niyetli hemen
bekli zamanı geldide geçiyo yapcam inşeşin de abin de ahlaki açıdan zayıflar belli ki.
valla işin zor.
abinin evden uzaklaşması için bişeyler yapman lazım.
Ne eeee !!!! Öz abiniz mi !! Sizin yataginiza kadar konuşan meziyet yoksunu bu insanla ( insan demek ne kadar doğru bilmiyorum ) biran önce bağlantılarını kopar bence böyle abi lazım değil ne ayıp .. resmen şok yaşadım .merhabalar herkese ben 4 yıllık evliyim bi kızım var eşimi çok seviyorum hemde çok hamileyim 2 bebeğimi kaybettim çok sıkıntılar çektim gebeliklerim çok sıkıntılı geçiyo eşimde beni sevdiğine inanıyorum ama abimle bir olunca çok kızıyorum ve ondan uzaklaşıyorum abim her seferinde bize geldiğinde eşime evlen sana bi evlilik şart diyo eşimde kardeşin izin vermiyo abimle yatağımıza kadar konuşuyo ben ona çok kızıyorum yapma kafir adetlerini bu arada abimle ikinci evliliğini yaptı o konulara giremiycem uzun hikaye dün tekrar bize geldi abim normalde kendime değer veren gururlu birisiyim abim ne gurur bıraktı nede değer her seferinde beni küçük düşürüyo onu memnun etmek için herşeyine koşuyorum ama o eşimin aklına giriyo git evlen başka kadınlara git eşimde gülüp olur diyo şakada olsa her şakanın altında bi gerçek yatar aklına giriyo eşiminde lutfen yardım edin akıl verin![]()
Lütfen noktalama işareti kullan ilk okuduğumda tuhaf hissettirdi yazdığın cevap. İkincisi durum böyleyse baban yada annenle konuş o zaman abinin ayağını kes evinden. Abi dedigin korur kollar çünkü.eşlerimiz farklı o zaman benimki niyetli hemen
abi eşinden boşandı başkasıyla nikah yaptı oda daha baba evinde ve kötü kadın olduğu için onunla görüşmüyorumabi o zaman yengeme de diyelim senle sorunu varsa sevgili bulsun kndine ne dersin ?de kizicaktir o zaman agzindan cikani kulagin duysun bacina kuma,yada boynuz yakıştırmayı kes de..