eşimle abim ne yapmak istiyo

Bu nasıl kardeş ! İnsan kardeşinin yuvasının bozulmasını ister mi.? Çok çirkin ve eşinizin aklına işliyor bu durumu. Yazıklar olsun konuşmayın abinizle. Eşinizde cevap veremiyor demek ki ! Pasif

Bu nasıl kardeş ! İnsan kardeşinin yuvasının bozulmasını ister mi.? Çok çirkin ve eşinizin aklına işliyor bu durumu. Yazıklar olsun konuşmayın abinizle. Eşinizde cevap veremiyor demek ki ! Pasif
hergün konuşuyorlar şaka dahide olsa bi gün gerçek olacak abimr kızıyorum eşim bana kızıyo bırak konuşsun diye onunda hoşuna gidiyo:KK43:

abimi çok seviyorum böyle yaptıkça nefret ettim evime gelmişdefol odana git ben gidene kadar dedi ve eşimle arama girme biz şakalaşıyoruz sen neden ciddiye alıyon sanane kovdu yanından:KK43:

Bu ne yüzsüzlük terbiyesizlik.Babanızla falan konuşun.

biz 6 kardeşiz ablamın arkasındada kimse durmadı ve kocası aldatıyodu abim ablamı haksız etti ve boşandılar kendisi karısını tanıdığından beri aldattı o aldattığı kişide tam bi o neyse karısını kızını baba evine gönderdi herked onun gibi olsun istiyo
Abi değil mal değneği!!!
Biridoğuluyum ayağına zulmediyor, diğeri dindarım ayaklarında ahlaksızlık saçıyor.
Abin,
Kendi yendiği haltları normal göstermek için ailedeki hatunların mutluluğuna göz dikmiş.
Ben olsam böyle konuşmaya başladığı an evden kovarım.

3 yıl sonra evlendik severek ve hatta olaylar oldu biz sevgiliyken abimle kavga edip davalık oldular büyük kavga sonra vazgeçmedik evlendik abim bu yıl gelmeye başladı sürekli eve hergün hemde

Hımm bu abinin niyeti iyi değil. Senin de yuvanı bozmaya çalışıyor büyük ihtimal.

O pisliği evden kovman için daha ne yapması gerekiyor. Kadın getirmesi mi?
Eşine açık açık onu evde istemediğini söyle. Yuvanızı dağıtmak için uğraştığını anlat.

biz 6 kardeşiz ablamın arkasındada kimse durmadı ve kocası aldatıyodu abim ablamı haksız etti ve boşandılar kendisi karısını tanıdığından beri aldattı o aldattığı kişide tam bi o neyse karısını kızını baba evine gönderdi herked onun gibi olsun istiyo

Bu adam mı dindar? Zaten bu milletin başına ne gelirse Allah korkusu olmayan bu cahil dindarlardan geliyor.

Adi bir kadınla evlendi, hem dr çarşaflı hee..
İyiki söylediniz çarşaflı olduğunu, o önemli.. Te Allahım yaaa!!!

Ne abiniz ne eşiniz beş para etmez kusura bakmayın da.. Siz de onlara ses çıkarmadıkça bu saçmalığa çanak tutmuş oluyorsunuz

Hımm bu abinin niyeti iyi değil. Senin de yuvanı bozmaya çalışıyor büyük ihtimal.

O pisliği evden kovman için daha ne yapması gerekiyor. Kadın getirmesi mi?
Eşine açık açık onu evde istemediğini söyle. Yuvanızı dağıtmak için uğraştığını anlat.
eşim abime toz kondurmuyo en son abime bu adamdan senin yüzünden boşanırım gelir senin evine yerleşiriim bana bakmaya mejbur kalırsın dedim kb sen hiç bi halt etmezsin köpek gibi zırvalama bana dedi:KK43::KK43::KK43:

merhabalar herkese ben 4 yıllık evliyim bi kızım var eşimi çok seviyorum hemde çok hamileyim 2 bebeğimi kaybettim çok sıkıntılar çektim gebeliklerim çok sıkıntılı geçiyo eşimde beni sevdiğine inanıyorum ama abimle bir olunca çok kızıyorum ve ondan uzaklaşıyorum abim her seferinde bize geldiğinde eşime evlen sana bi evlilik şart diyo eşimde kardeşin izin vermiyo abimle yatağımıza kadar konuşuyo ben ona çok kızıyorum yapma kafir adetlerini bu arada abimle ikinci evliliğini yaptı o konulara giremiycem uzun hikaye dün tekrar bize geldi abim normalde kendime değer veren gururlu birisiyim abim ne gurur bıraktı nede değer her seferinde beni küçük düşürüyo onu memnun etmek için herşeyine koşuyorum ama o eşimin aklına giriyo git evlen başka kadınlara git eşimde gülüp olur diyo şakada olsa her şakanın altında bi gerçek yatar aklına giriyo eşiminde lutfen yardım edin akıl verin:KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:
Üzülme canım bence seni kızdırmak için bilinçli yapıyorlar çünkü hiçbir abi damada böyle yol göstermez. İş ciddi olsun bak gör önce abin koşar sana çünkü abiler için küçük kız kardeşleri hep uğraşılcak küçük büyümeyen insanlardır. Haa benim abilerim de benimle uğraşır ama eşim birşey desin yada yapsın biliyorum çok farklı olurlar.

Polis çağır, çok ciddiyim. Evinden kov gitmezse polisi ara. Herkeste olmadığını biliyorum, ama doğu kökenli toplumlarda kadının sesi niye çıkmıyor? Bu hafta 2 boşanmaya denk geldim. İkisinde de adam kadını hem dövmüş hem de boşuyor. Kadının sesi çıkmıyor. İkisi de doğulu. Biraz sesin çıksın. İstemiyorum defol de. Köpek sensin de. Hamile halinle dövecek hali yok. Döverse de sonuçlarına katlanır.

Üzülme canım bence seni kızdırmak için bilinçli yapıyorlar çünkü hiçbir abi damada böyle yol göstermez. İş ciddi olsun bak gör önce abin koşar sana çünkü abiler için küçük kız kardeşleri hep uğraşılcak küçük büyümeyen insanlardır. Haa benim abilerim de benimle uğraşır ama eşim birşey desin yada yapsın biliyorum çok farklı olurlar.
eşlerimiz farklı o zaman benimki niyetli hemen

abi o zaman yengeme de diyelim senle sorunu varsa sevgili bulsun kndine ne dersin ?de kizicaktir o zaman agzindan cikani kulagin duysun bacina kuma,yada boynuz yakıştırmayı kes de..

N
merhabalar herkese ben 4 yıllık evliyim bi kızım var eşimi çok seviyorum hemde çok hamileyim 2 bebeğimi kaybettim çok sıkıntılar çektim gebeliklerim çok sıkıntılı geçiyo eşimde beni sevdiğine inanıyorum ama abimle bir olunca çok kızıyorum ve ondan uzaklaşıyorum abim her seferinde bize geldiğinde eşime evlen sana bi evlilik şart diyo eşimde kardeşin izin vermiyo abimle yatağımıza kadar konuşuyo ben ona çok kızıyorum yapma kafir adetlerini bu arada abimle ikinci evliliğini yaptı o konulara giremiycem uzun hikaye dün tekrar bize geldi abim normalde kendime değer veren gururlu birisiyim abim ne gurur bıraktı nede değer her seferinde beni küçük düşürüyo onu memnun etmek için herşeyine koşuyorum ama o eşimin aklına giriyo git evlen başka kadınlara git eşimde gülüp olur diyo şakada olsa her şakanın altında bi gerçek yatar aklına giriyo eşiminde lutfen yardım edin akıl verin:KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:
Ne eeee !!!! Öz abiniz mi !! Sizin yataginiza kadar konuşan meziyet yoksunu bu insanla ( insan demek ne kadar doğru bilmiyorum ) biran önce bağlantılarını kopar bence böyle abi lazım değil ne ayıp .. resmen şok yaşadım .

eşlerimiz farklı o zaman benimki niyetli hemen
Lütfen noktalama işareti kullan ilk okuduğumda tuhaf hissettirdi yazdığın cevap. İkincisi durum böyleyse baban yada annenle konuş o zaman abinin ayağını kes evinden. Abi dedigin korur kollar çünkü.

abi o zaman yengeme de diyelim senle sorunu varsa sevgili bulsun kndine ne dersin ?de kizicaktir o zaman agzindan cikani kulagin duysun bacina kuma,yada boynuz yakıştırmayı kes de..
abi eşinden boşandı başkasıyla nikah yaptı oda daha baba evinde ve kötü kadın olduğu için onunla görüşmüyorum

Back
X