eşimle abim ne yapmak istiyo

sizin otoritenz ve sınırlarınız yok demek ki. bu adamlar sizi takmıyor ? abiniz bile olsa insanlar haddini bilmeli. bu yaklaşımlarda kimse haddini bilmiyor gibi görünüyor çünkü sınırlarınızı koymamışsınız. bunu halletmeniz lazım.

Neden tepene bu kadar cikarttin insanlari?
Guzelce kızıp ağzinin paylarini vermelisin.
Şahsen simdiye cinnet getirmistim ya hu.

Valla eşinizi bilmem de, abinizi teneşir paklar anca bence. :KK11:

Abi diye salağın birini sevmek zorunda değilsiniz bence. Başlarım oyle kan bağına sokağından gecirmemen lazım. Abin bile oyle yaparken eşin yüz bulup beterini yapar.

Ben bunda iyi niyet göremiyorum zaten uyarmışsında kırıldığını anladığı halde halen daha devam ediyorsa bence abinle olan ilişkini sonlandır tek kelime ile Allah sana sabır abine de akıl fikir versin kardeşim

İnanmak istemiyorum bu konuya ciddi misiniz? Bi de böyle şeref yoksunu bi abiye dindar demeyin rica ederim. Hem kendi ikinci karıyı alsın hem eşinizi yoldan çıkarmaya çalışsın dindar değil bildiğin şeytan... Size de anlam veremedim abimi severim demişsiniz. Bu muameleye karşı hala sevgiden bahsediyorsanız burda boşuna dertlenmeyin.

ay çok sinirlendim.
Abi hayırdır bana birini mi buldun yoksa
hergün hergün kocamı beni boşaması yönünde ayartıyorsun da
başlık parası falan mı almayı düşünüyorsun benim için bi aday mı buldun de
ayrıca eşine bir daha böyle konusursan şart olsun gider evlenirim. devlet de çocuğu bana verir başkası da çocuguna babalık eder anca 15 günde bir hafta sonları görürsün cocugunu de.
sen evlenirsin de ben evlenemem sanki de.

bu arada cay mı içiyorlar?
caydanlığı dök yıka
ne olursa olsun sonu
ya da hiç çıkma yanlarına
odanda vakit geçir
adam yerine koyma
kapıyı actın batın o
hosgeldin bile deme odana geç
muhatap alma.
kim ne yapıyorsa yapsın
adama bak huzur bozucu

Dinen çok eşlilik diye birsey yok insanlar peygamber efendimizi gercekten cok yanlis anlamis heleki erkekler resmen kendilerine yontmus..1 tek hanimi var hz.hatice..cocuklari ondan..diger bayanlarla ise esleri savasta olmus dul kalmis olduklari icin korumak amacli evlenmis ki cahiliye donemi araplarinda kadina her turlu kotu gozle bakma var..onlarin hic biriyle kari koca yada es hayati yasamamis..gunumuzde ise bir tutturmuslar cok eslilik yahu islerine geldigi gibi anlamalarina sinir oluyorum dini..kilifinida hazirliyorlar birde..
Abiniz öz abiniz mi..normal sartlarda benim bildigim damat kizkardesine yamuk yapmasin diye gozu uzerinde olur abi dedigin korur kardesini ki sizin ki resmen akıl celiyor..bence sert bir dille uyarin abinizin yolu yol degil evinize dahi sokmayin..

Yuh diyorm yatağa arar konusuolar derkenn neyi merak edio hastamıdır nedir..evlimi abin yuhh cidden..

abim dindar birisi aslında her şeyi çok iyi biliyo ama yapmıyo gereğini

İşte dindar olmak bazen sadece kılıf.
Sanıyorum evlen dediğine göre işine yarayan kısım için dindar.
Ben olsa abi falan dinlemem ne eve alırım nede muhatap olan kocayı huzurlu bırakırım.
Ahir zamandayız vesselam herkes delirmiş

Polis cagir dangalagi attır dışarı. Hiç kovarken bile muhatap olma. Evime zorla girdi beni hirpalamaya kalktı dersin. Çünkü sen ağzını açsan olacak olan o. Hamile halinle uğraşma bile.

abinle ciddi bir şekilde konuş anlamıyorsa görüşme bu nasıl bir abi ben anlayamadım

Öz abiniz olamaz olmamalı hastanede karışmıştır inş. :(

Ben almazdım eve
büyü falnmı yapıldı ki abine cnm bnim ya
İnsanın öz abisi böyle yaparsa millet ne yapar :(
Rabbim yardım etsin inş

Birine 40 gün deli dersen 41.gün deli olurmuş :(

Mutsuz insan etefındakierin mutlu olmasına dayanamaz sizi mutlu görüp kıskanıyor olabilir mi
Ben mutsuz oldum herkes mutsuz olsun der gibi
Şimdiki eşiyle nasıl arası

Back
X