Eşimle aileler konuşun da sürekli tartışıyoruz yardım lütfen

• Konu Sahibi Konu Sahibi mrmk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhaba eşimle evlendim 5 yıllık evliyiz ve ayrıca vajinismusum.esim bu konuda asla bir şey demedi hiç umursamadı neyse eşim her bir şeye küsme huyu var evde yemek geç yensin küser dışarı çıkmak isterim izin vermez zorla annemlere bile zorla gönderiyor afra tafta ederek asla şiddet falan yok aldatma da yok ama psikolojik şiddet uyguluyor beni tek başıma asla göndermez bir yere snnemgile de 3 aydır çıkmıyor aynı binadayiz ustelik annem bu yüzden çekişti eşime her şeyi söyledi şu an annem.leri sildi gitmem diyor görüşmem diyor bende sizinkilere gotmem dedim bir hafta ayrılık yaşadık vajinismus için de doktora gidiyoruz çözülecek tekrar baristik şu an ailemle görüşmek istemiyor ne yapacağımı şaşırdım sürekli kusuyor bana her şey de dik kafalı birisi ne yapma lazım yardımcı olun
Buradaki bayanların yüzde 90 i boşan yazmıştır.Ailenle dip dibe olmak iyi olmamış.Esin bundan rahatsız oluyordur.Kisitlaam konusunda da iletişimi sağlayın.

Buradaki bayanların yüzde 90 i boşan yazmıştır.Ailenle dip dibe olmak iyi olmamış.Esin bundan rahatsız oluyordur.Kisitlaam konusunda da iletişimi sağlayın.
Boşan yazmadık.5 sene cinsellik olmaması normal mi?Kadının tedavi olması lazım.Sapla samanı ayırabilseniz keşke.
Bu arada senin evine de babanı o kayınvalide hayatta sokmaz.Ben söyleyeyimde.

Sen boşanmıyon boşanana mani olma bari. 5 senedir cinsellik yok adam her şeye küsüyor normal mi sence

bide cidden bu konuda eğitimli biri ile çalışılir ise çözümü zorlayıcı değil.
tedavileri aşırı pahalı ama işte öyle yerlerin 🤐
Mecbur bir şekilde bu sorun çözülmeli.Başka yolu var mı?Burada zeytinyağıyla doğal metotlar öneriliyordu.😂

Yaani, nerde görülmüş kadının ailesine yakın yaşandığı? Hep ondandır. Oysa kaynanaya kira fatura falan ödetilmeliydi.

yüzde yüz çözümü olan bir sorun
çözüm aransa 5 yıl asla sürmez.
Kadın kitliyor işte almıyor içine .
Adam ne yapsın.
Gitmiştirlee belki doktora.
Yıpratıcı bir süreç .
Olmayınca adam da salmıştır artık soğukluk olmuştur.
Bu tarz sorunlar çok zor .

Merhaba eşimle evlendim 5 yıllık evliyiz ve ayrıca vajinismusum.esim bu konuda asla bir şey demedi hiç umursamadı neyse eşim her bir şeye küsme huyu var evde yemek geç yensin küser dışarı çıkmak isterim izin vermez zorla annemlere bile zorla gönderiyor afra tafta ederek asla şiddet falan yok aldatma da yok ama psikolojik şiddet uyguluyor beni tek başıma asla göndermez bir yere snnemgile de 3 aydır çıkmıyor aynı binadayiz ustelik annem bu yüzden çekişti eşime her şeyi söyledi şu an annem.leri sildi gitmem diyor görüşmem diyor bende sizinkilere gotmem dedim bir hafta ayrılık yaşadık vajinismus için de doktora gidiyoruz çözülecek tekrar baristik şu an ailemle görüşmek istemiyor ne yapacağımı şaşırdım sürekli kusuyor bana her şey de dik kafalı birisi ne yapma lazım yardımcı olun
Benim takildigim tek nokta 5 yıldır vajinusmus olup, "esim bu konuda birsey demedi umursamadi" demen oldu

Evliligin temel taslarindan birinde kocaman bir Problem var ve sen Buna odaklanman yerine, annemle konusmuyor vs diye dert yaniyorsun! He bu arada seni gondermemesi ise ayri bir drama

Duzgun cinsel hayati olmayan bir cift olarak, evliligin normal gitmesini beklemen ise, ayri bir durum

Adam ne yapsın.
Yıpratıcı bir süreç .
hayır hayır dediğiniz gibi olsa kimse çözemez yahu
psikiyatri de vajinismus yüzde yüz tedavisi olan bir rahatsızlık olarak geçer
tıpta yüzde yüz çözümü olan çok az şeyden biri.
aşan çok fazla insan var
doğru kişi ve tedavi ile çözümü kesinlikle zor değil

5 sene mi?? 😳 5 ay değil tam 5 sene adam sabretti mi? Yazık adama yahu! Tedavisi olan bir şey için 5 sene neden ötelerdiniz.
Sizde eşinizde tuhafsınız.
Çözülemeyecek sorunlar değil ama çözmek içinde iki tarafın emek vermesi gerek. Siz daha vajinismus sorununu çözememişsiniz.

Adam ne yapsın.
Yıpratıcı bir süreç .
Sizde öyle bir yazmışsınız ki.Binde bir rastlanan tedavisi olmayan bir hastalığa yakalanmış gibi.

iliski sirasinda her sey duzgun gidiyor da sadece iliski mi olmuyor eger oyleyse sıkıntı sizde ama duzgun bir on birliktelik yasamiyorsaniz vajinusmus olma sebebiniz bu olabilir. bu durumda esinizde tedavi olsun. Yoksa vajinusmusu yenmenizin hicbir anlami olmaz.

Siz sorun etmiyor desenizde esinizin boyle davranmasinin sebebi bu olabilir

Back
X